• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Femit e mi shqipen e dine, dhe kur i pjyesin, gjithmon thone qe jan shqiptar direkt, madje e kan per nder, edhe pse kan lindur ketu. A do te jen femit e mi patriota shqiptare, si gjyshi i tyre, qe luftoj gjermanin me mitroloz, nuk ma mer mendja, as sa çereku, i çerekut, te çerekut....
Ky eshte realiteti

S’eshte koha e mitralozeve tani, por do t’ja kalojne gjysherve duke u bere te suksesshem ne fusha te tjera.

Femit e mi shqipen e dine, dhe kur i pjyesin, gjithmon thone qe jan shqiptar direkt, madje e kan per nder, edhe pse kan lindur ketu. A do te jen femit e mi patriota shqiptare, si gjyshi i tyre, qe luftoj gjermanin me mitroloz, nuk ma mer mendja, as sa çereku, i çerekut, te çerekut....
Ky eshte realitet

Edhe edukatorja në kopësht më thonte mësojini shqip kalamajve se gjermanisht mësojnë këtu
Shoku nuk bëhet shaka me miellin e gjrmanit

Rama n'burg berisha n'burg! Zemra mal me protestat me UNIKE ne bote! Qeveria i ka ditet e numuruara!!!!!

Edhe edukatorja në kopësht më thonte mësojini shqip kalamajve se gjermanisht mësojnë këtu
Shoku nuk bëhet shaka me miellin e gjrmanit
dakort mo dakort, ja mesove femive shqipen, mendon ti se femit tane do tju mesojne shqipen femive te tyre? i kemi pare gjererat e dyta ne mergim te cdo populli, qe gjuheh mem e kan haruar. keshtu do behen dhe femit tan.
Kush mergoj, tani ose me vone e humbi origjinen, prandaj lere patriotizmin me bateri.
Kush i do femit te jen shqiptar, nuk leviz nga shqiperia..

Ketu po flasim per patriotizem, dhe eshte e rendesishme ta dine historine e tyre.
Por me qe ra llafi Miss YOKO ja eshte koha e mitralozit tani ja seshte kurr

Rrenjet e problemit nuk i zgjidh pushka, por diplomacia. Dhuna sjell edhe me shume dhune, frike dhe pasiguri. Une jam per bisedime, jo per kallashnikove. Kshtu! 😊

dakort mo dakort, ja mesove femive shqipen, mendon ti se femit tane do tju mesojne shqipen femive te tyre? i kemi pare gjererat e dyta ne mergim te cdo populli, qe gjuheh mem e kan haruar. keshtu do behen dhe femit tan.
Kush mergoj, tani ose me vone e humbi origjinen, prandaj lere patriotizmin me bateri.
Kush i do femit te jen shqiptar, nuk leviz nga shqiperia..
Arbëreshët i kanë pas bolet pak më të mdhoja se ne.
Moshatarët es mij e Vokshin shqipen perfekt
Po mori çuni nai turke për gru çfarë lesh shqipe do i msoj unë nipit

Rrenjet e problemit nuk i zgjidh pushka, por diplomacia. Dhuna sjell edhe me shume dhune, frike dhe pasiguri. Une jam per bisedime, jo per kallashnikove. Kshtu! 😊
Nuk po flet njeri per kallaca, nga te erdhen keto. Ajo qe folem ishte lufta nacional clirimtare e prinderve tane, dhe mbroja e atdhet ne luftene dyte botero. Kjo ishte.
Ajo qe thash un per mitrolozat, kisha per qellim, qe bota po zien, dhe vetem per luftra po flitet....

Arbëreshët i kanë pas bolet pak më të mdhoja se ne.
Moshatarët es mij e Vokshin shqipen perfekt
Po mori çuni nai turke për gru çfarë lesh shqipe do i msoj unë nipit
Cfar shqipe dine arbereshet! nje fjal ketu nje fjal atje. Si thua ti, arbereshet me shume jan shqiptar, apo Italjan? kan mbajtur traditen sepse u mblodhen ne nje krahine, dhe ishin te gjithe shqiptar kjo i ndihmoj, por sot eshte ndryshe.
Kush ka merguar ka humbur origjinen dhe kjo dihet....

Back