Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Ramazoni me duket se nuk po "ftillohet" qe t'a mbylle shpejt protesten sa pa nisur te zmadhohet me shume. Une nuk besoj ne agjente Grek, Serb, Rus, Iranian etj. Ato jane dokrra te Rames. Por, qe njefare nxitje e ka dhene Ambasadori i BE dhe Shoqata te tyre me mbeshtetje te fuqishme IT, kete as qe e diskutoj. Jo me kot Ambasadori para disa kohesh takoi Qorrin, Shehajn & CO. Ndoshta ai ka informacion qe Gjiknuri me Bilibashin po behen gati te "asgjesojne" te gjitha forcat e reja politike permes ndryshimeve ne kodin zgjedhor. Mbase ata te BE, nuk kane me fare besim ti japin me fonde nje qeverie te korruptuar dhe duan qe te zmadhojne protesten e te shkojne drejt nje qeverie teknike. Orbanin e hodhen ne "Tuç" me nje parti qe e ngriten brenda dy viteve. Ramazoni kur permend muslimanet si nxites te protestes, mendon se Arkadashi(Erdogani) ka filluar t'i fuse "gozhden ne b***h". Por, po te donte Arkadashi te bente nje levizje politike islamike ne Shqiperi do t'a bente pa problem, dhe sa hap e mbyll syte, do merrte nga 70 deri 100 mije vota qe ne zgjedhjet e para.
Orbanin e hodhen per gje tjeter gamilet me kele qe ben ligjin ne eu
1000003333.jpg

Kush e di e di kush se di le te lexoj cben lobi dhe leku ne be dhe si behen protestat ne asi amerike dhe evrope nga te majtet pershembull si color revolution/arab spring ect . Pa fut hundet e gamilja nuk leviz asgje. Eu ta garantoj qe nuk ka problem me ramaqenit tek korruptimi dhe zhdukja e fondeve megjithse do ishte normal ne nje union normal ta denonin po ne nje union me krye gamile mbrapa. Haleja turke eshte vend qe prodhon politike gamilesh. Haleja ramaqen eshte po vegel dhe produkt i gamileve te majta amerikane.

Last edited:
Te beri njeri presion ty??
Mua me kane bere presion, por une nuk e ha presionin. Megjithate, nuk behet fjale vetem per presionin e drejtperdrejte. Ka edhe mekanizma te tjere. Pensionisteve, per shembull, u dhane bonuse, gje qe mund te konsiderohet nje forme blerjeje vote. Po ashtu, shume te punesuar ne shtet ndihen te varur nga vendi i punes dhe kjo ndikon ne menyren si votojne. Pra, keto jane disa nga menyrat qe perdoren per te siguruar vota.

Takoi Rama Zvërneciotët...
Problemin e pronës tuaj zgjidheni në gjyq u tha se jemi vënd demokratik , kemi rregulla .
Pastaj shtoi ... po të keni parasysh edhe një gjë , prona juaj nuk egziston më , është shitur , ka pronarë të tjerë tani ...

Shoku, Kushner eshte nje nga 'sipermarresit me te sukseshem ne Amerike. Mendon ti sa mund te ja heqi rrogosen nen kemb Rama?

Shporreni qeverine, nuk jam kunder, por ama mos u nxitoni per te penguar investimin. Ju thoni nuk ka transparence, qe do te thote asnje nuk i di detajet e projektit. Si mund te ndeshkosh dicka pa i ditur faktet? E kuptoje qe historikisht ka patur investime nga te huajt te pista, por kesaj rradhe mund te jete ndryshe, per faktin se eshte investim nga Amerika. Nuk e shantazhon dot kollaj kete lloj investitori. Problemi me kete ceshte eshte politizimi, si nga brenda edhe nga jasht. Eshte bere lajm sensacional ne rrjetet sociale dhe mediat e huaja. Po e perdorin kete per te sulmuar Trumpin. Ka marr fjala dhene, i thone. Dhe hajde ndaloje ti. Une besoj se kjo ceshtje eshte pertej Rames. Trumpi ka vendosur te bej dicka aty dhe do behet, me Ramen ose pa Ramen. Do e gjejne menyren.
Dashnor Kokonozi kishte shkruar sot ekzaktësisht thelbin e argumentit tënd, por edhe timin (e kam hedhur që në fillim këtu, sigurisht edhe Mandi po ashtu të njëjtin argument me ne ka patur)
Por çuditërisht u raportua, dhe u censurua në fb.
Jam i sigurtë se raporti i ka ardhur nga banda e Sorosit, brenda apo edhe jashtë Shqipërisë.
Por, duhet protestuar shumë kundër Ramës
E unë sot dola familjarisht, mbas disa ditësh i dyzuar
Unë protestoj kundër diktatit të Shqipërisë.IMG-20260605-WA0006.jpg

Takoi Rama Zvërneciotët...
Problemin e pronës tuaj zgjidheni në gjyq u tha se jemi vënd demokratik , kemi rregulla .
Pastaj shtoi ... po të keni parasysh edhe një gjë , prona juaj nuk egziston më , është shitur , ka pronarë të tjerë tani ...
Kishte shkuar si bos,me helikopter. Lodhet me makinë🙄

Dashnor Kokonozi kishte shkruar sot ekzaktësisht thelbin e argumentit tënd, por edhe timin (e kam hedhur që në fillim këtu, sigurisht edhe Mandi po ashtu të njëjtin argument me ne ka patur)
Por çuditërisht u raportua, dhe u censurua në fb.
Jam i sigurtë se raporti i ka ardhur nga banda e Sorosit, brenda apo edhe jashtë Shqipërisë.
Por, duhet protestuar shumë kundër Ramës
E unë sot dola familjarisht, mbas disa ditësh i dyzuar
Unë protestoj kundër diktatit të Shqipërisë.View attachment 355012

Do jetet parajlarim shpull te mos luaj me shum porta se po ata qe sollen dhe e heqin po deshen, dhe po ata do ja shuajn, kontrollojne, dhe me raportet rrjetet dhe influncera/ organizatore te rinise etj.
Po rendsi ka qe shqiptaret te cohen se kane 20 vjet qe flejne gjum e scohen per asgje.

Last edited:
  • Like
Reactions: par
Nuk po flet konkretisht lol! Çfarë ka bërë me mirë ky murtaja i surrelit. Ky është bythqir plako.
Besoj ke dëgjuar për kohën e Enver Hoxhës. Kishte një mentalitet skllavi atëherë. Mendonin njerëzit po të vdesë Enver Hoxha është i pa zëvendësueshem, Shqipëria vdes.
Ky është një bythqir i droguar që bënte mutin në mes të dhomës në Paris ke shpia e shokut. Është llum njerëzor lol.
Pse kan qene 100 ne qeveri qe nuk po e kupton dot ti se nga kush ka hequr Shqiperia.
Ska lidhje koha e Enverit, je i lire te bindesh cdokend qe X eshte me i mire se Rama.
Vetem na bind me ndonje fakt jo me folklorizma ky eshte bythqir ai tjetri seshte bythqir, ky dhjet ne mes te dhomes ai tjetri dhjet ne frigorifer.
Keto vlejne per te rritur humorin e atyre qe nuk e pelqejne ate qe shahet por realisht te iken mundimi kot se ata nuk kane nevoje tu mbushesh mendjen, e kane te mbushur. 😝

Orbanin e hodhen per gje tjeter gamilet me kele qe ben ligjin ne eu
View attachment 355003

Kush e di e di kush se di le te lexoj cben lobi dhe leku ne be dhe si behen protestat ne asi amerike dhe evrope nga te majtet pershembull si color revolution/arab spring ect . Pa fut hundet e gamilja nuk leviz asgje. Eu ta garantoj qe nuk ka problem me ramaqenit tek korruptimi dhe zhdukja e fondeve megjithse do ishte normal ne nje union normal ta denonin po ne nje union me krye gamile mbrapa. Haleja turke eshte vend qe prodhon politike gamilesh. Haleja ramaqen eshte po vegel dhe produkt i gamileve te majta amerikane.
Ja ku doli. Mos me thoni qe s'me dalin fjalet...😂

Pse kan qene 100 ne qeveri qe nuk po e kupton dot ti se nga kush ka hequr Shqiperia.
Ska lidhje koha e Enverit, je i lire te bindesh cdokend qe X eshte me i mire se Rama.
Vetem na bind me ndonje fakt jo me folklorizma ky eshte bythqir ai tjetri seshte bythqir, ky dhjet ne mes te dhomes ai tjetri dhjet ne frigorifer.
Keto vlejne per te rritur humorin e atyre qe nuk e pelqejne ate qe shahet por realisht te iken mundimi kot se ata nuk kane nevoje tu mbushesh mendjen, e kane te mbushur. 😝
Akoma nuk po flet konkretisht ca ka bërë ky gjë të mirë!!!
Dëgjo si është muhabeti. Një njeri i pa aftë të mbajë higjienë personale nuk mund të qeverisë një shtet të tërë. Ky është rob i mbarum lol.
Sinqerisht habitem si e shihni si zot kte pisanjos të pështirë me thonj paprerë.

Cfare investimesh ka Xoni Bades?

40 milion nji Km rruge?

Ka sjell gje kombinatin e Mishit KMY?

Ka rrit rendimentin nee bujqeesi?

Ka sjell gje Uzinen Enver t prodhoj Makina erlektrike qineze?

Perrvec Kanabisit, cfare ka rritur ne Shqiperi?

Apo numrin e Bangladseshasve?

Last edited:
Back