Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Nga kjo proteste verehet qartazi nje mbeshtetje te madhe mos them nga vendet e shumta te botes.

Verehet nga shume portale .

Kjo revolte e popullit kushdo qe perpiqet ti jape nje ngjyre nuk eshte i drejte me veten.

Arroganca e lloj lloj peshtiraku thyhet!

Ajo toke eshte shitur kur ata qe frynin ide,e hidhnin themele (dashurie )per nje shtet shqiptar,duke u hedhur neper troje ti bashkonin shqiptaret ekzakt pas 3 diteve para 148 vitesh.

Sot rob...... ben pazare e kontrata per ate toke!

Kurre se kam.pare me te demoralizuar,me neverites,me te pa sjellshem,me arrogant se sa keto dit.

Vulosur FUNDI!

35 VITE NEVERI!

Ishte nje shoku im me gruan dhe djalin
I than qe eshte per vipat plus me femij nuk lejohet
Te pakten keto vila qenkan ne maj te kodres. Sipas reviews nuk ja vlejne per cmimin qe kane. Me c’pashe dhe cadrat e shezllonet e plazhit duhe ti paguash vec. As ato s’i kane te perfshire . Jane dhe me 5 yje. 😁

Te pakten keto vila qenkan ne maj te kodres. Sipas reviews nuk ja vlejne per cmimin qe kane. Me c’pashe dhe cadrat e shezllonet e plazhit duhe ti paguash vec. As ato s’i kane te perfshire . Jane dhe me 5 yje. 😁
Nuk e di si jan fiks çmimet e shezllonave
Por duhet te jen te perfshir ne çmimin e viles.
zysha eshte turiste strategjike 😂

Nuk jam me rroge partie si akrepi😉
Une jam elektron i lire opozitar qe dua vendin tim dhe nga ktu ku jetoj
Po e shikojme qarte tashme se sa shume e doni . 😉

Dy ditet e para hajt me ju besuam gjoja nga emocionet le te themi … por tani e pas nuk ka me meshire per ju . lol

Ja nje sugjerim me mend per @L0verman dhe L0vermanet e tjere.
Puna behet me tru dhe jo me b*the
Lexoje Lovi lexoje se mbase meson ndonje gje.

Nëse Rama shpall zgjedhjet e parakohëshme pas 45 ditësh: Cila parti fiton?​

Nëse Rama shpall zgjedhjet e parakohëshme pas 45 ditësh: Cila

Kreshnik Spahiu i ka dërguar një mesazh disa prej miqve të tij që janë mes drejtuesve të protestës. Ai i paralajmëron të kenë kujedes nga kërkesat e pamenduara.
Ja statusi i tij në rrjetet sociale.
“Nëse Edi Rama jep sot dorëheqjen, sipas Kushtetutës, neni 65/3, zgjedhjet duhet të thirren brenda 45 ditësh, pra më 20 korrik.

Sipas ligjit, në zgjedhje regjistrohen partitë ekzistuese.
Një parti e re kërkon të paktën 3 muaj për t’u regjistruar.
Mos u habisni nëse Rama luan bllofin, duke i gjetur të gjitha palët të papërgatitura.
Në kutitë e votimit do të keni sërish vetëm dy opsione: PD dhe PS.
Miqësisht, po ua kujtoj atyre që nuk njohin as ligjin dhe as politikën.
Nëse kjo valë protestash nuk shndërrohet në një mega-parti gjigante kundër PD-së dhe PS-së, por shuhet si te çështja e “armëve kimike” apo mbetet vetëm për “pelikanin”, atëherë do t’ju duhen edhe 20 vjet, por ky moment nuk do t’ju vijë.
Një këshillë shumë e vlefshme për disa miq të mi, të cilëve po ua dëgjoja fjalimet në shesh:
Bëni kujdes nga zgjedhjet e parakohshme, sepse mund të forconi edhe më shumë atë që duam ti shohim në burg.”
Shkruan ne Facebook Kreshnik Spahiu

As vend per zgjedhje te parakohshme nuk ka ne k’te rast … k’to thone korrupsion por akoma nga ana ligjore nuk ka asnje fakt .

Sa budallenj ngrihen ne kembe se nuk ju pelqen qeveria … dhe hudhin akuzime dhe aludime fallso nuk do te thote qe te iki qeveria .

Le qe Shqiperia eshte ne pike kulmante tashme per te bere dhe ndryshuar edhe historine … Dhe nuk ka as proteste qe ja heq me k’te Shans nga duart .

Te Dalin dhe te kruajne dhembet aty ne shesh pa lidhje … edhe neser per mendimin tim dhe nga e hena as mos ti lejojne me , me bllokuar sheshin dhe rruget …. Por te ikin ne ndonje fushe andej jashte qytetit dhe te protestojne sa te duan bythe lepiresit e grekut dhe serbit . lol

Ja edhe arabja e brumosur me mesime xhihadiste nga Jemeni u ben propogande shqiptareve

Ajo eshte musliamane shqiptare. Islami eshte fe qe shqiptaret e kan pranuar me deshire dhe bindje, kurse ti cifut i fshehur je i ardhur, ne shqiperi. Surati jot do tju drejtohet shqiptarve me kete gjuhe?!
Te ka zene paniku, dhe me te dejt, se e di shume mire ku do perfundosh.

Ajo eshte musliamane shqiptare. Islami eshte fe qe shqiptaret e kan pranuar me deshire dhe bindje, kurse ti cifut i fshehur je i ardhur, ne shqiperi. Surati jot do tju drejtohet shqiptarve me kete gjuhe?!
Te ka zene paniku, dhe me te dejt, se e di shume mire ku do perfundosh.
Islamiket me ate lloje veshje dhe me mjekrra si fshese rrugesh nuk ka pasur Shqiperia.
Ata lloj perfshi edhe ty kane marre infuzion ne Jemen, jane shkolluar si te bejne xhihad me bomba ne Jemen.
Ju nuk jeni shqiptar, jeni arab dhe beni mire te ikni andej nga keni ardhur se sipas mendjes time nje dite do mbushet kupa dhe do ju perzene me dru.

Back