Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Ai ka cof krejt ta marsha..është një i vdekur i pakallur. Çështja është të organizojmë shpejt një lëvizje të re politike unë kryeministër dhe peshkaqeni president.
dmth mua do me lini pas listes?

Un po organizoj nje levizje te re politike me prapavije ekologjike qe si platforme idollogjike do te kete demasimin e levizjes suaj qe nuk di te levize. Toqka.

Bashkë do i ndajmë fitimet po nuk do vjedhim kaq shumë si bëjnë këta. Do bëjmë një herë detyrat ndaj qytetarëve çtë teprojë ndonjë gjë do ta mbajmë për vete.
Ne do te bejme nje platforme te re qe ti kundervihemi "paketes se Maleve" dhe ne tonen do ta emrtojme "paketa e mocaleve" me te kete rast do ta perkrahin edhe thothlopat.
Do ngreme pazarin e 7-fleteshit dhe do kemi pas vetes eshte burazeret e Lazaratit.

Bashkë do i ndajmë fitimet po nuk do vjedhim kaq shumë si bëjnë këta. Do bëjmë një herë detyrat ndaj qytetarëve çtë teprojë ndonjë gjë do ta mbajmë për vete.
Ore babam, meqe skisha bere ndonje here nga keto ndryshim llagapi, cfare sygjeron nese edhe u bej nje llagap fringo por jam ne dileme ke llaf te mbaj, cool apo shqype?

Back