shoku_tanku
scroll like dopamina
Po çuni i tankut o jam. Më ka thënë baba,shokët e ushtrisë të mi respektosh.Kush eshte ky Tanku?
Si fytyre e pare po me duket.
Eshte ai qe mendoj une apo eshte ndonje tjeter?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po çuni i tankut o jam. Më ka thënë baba,shokët e ushtrisë të mi respektosh.Kush eshte ky Tanku?
Kush po e shet Shqiperine?Ato që të thashë. Nuk shitet as edhe 1 milimetër Shqipërie. Askush nuk ka të drejtë. Asnjë pidh none nuk mund të shesë territore shqiptare. Shqipëria e Shqiptareve
Pikkkkkkkkkkk
Shejtan, kur e nderrove emrin?!Po çuni i tankut o jam. Më ka thënë baba,shokët e ushtrisë të mi respektosh.
dmth mua do me lini pas listes?Ai ka cof krejt ta marsha..është një i vdekur i pakallur. Çështja është të organizojmë shpejt një lëvizje të re politike unë kryeministër dhe peshkaqeni president.
E hoqa shokun se këto janë reminishenca komuniste.Shejtan, kur e nderrove emrin?!
Ai eshte evlat xhani aiKush eshte ky Tanku?
Ti do jesh në opozitë.dmth mua do me lini pas listes?
Un po organizoj nje levizje te re politike me prpavije ekologjike qe si platforme idollogjike do te kete demasimin e levizjes suaj qe nuk di te levize. Toqka.
Ate po thoja po ne nje forme me frontale qe te kuptohet nga masat.Ti do jesh në opozitë.
Ishte shum e veshtire per te identifikuar kamuflazhin ne llagapin tend te ri.....ta gezoc e me nje cupe te mire!E hoqa shokun se këto janë reminishenca komuniste.
Bashkë do i ndajmë fitimet po nuk do vjedhim kaq shumë si bëjnë këta. Do bëjmë një herë detyrat ndaj qytetarëve çtë teprojë ndonjë gjë do ta mbajmë për vete.Ate po thoja po ne nje forme me frontale qe te kuptohet nga masat.
Ia kam friken ketij une...Bashkë do i ndajmë fitimet po nuk do vjedhim kaq shumë si bëjnë këta. Do bëjmë një herë detyrat ndaj qytetarëve çtë teprojë ndonjë gjë do ta mbajmë për vete.
Ne do te bejme nje platforme te re qe ti kundervihemi "paketes se Maleve" dhe ne tonen do ta emrtojme "paketa e mocaleve" me te kete rast do ta perkrahin edhe thothlopat.Bashkë do i ndajmë fitimet po nuk do vjedhim kaq shumë si bëjnë këta. Do bëjmë një herë detyrat ndaj qytetarëve çtë teprojë ndonjë gjë do ta mbajmë për vete.
Mua ma ke friken apo shoqit?Ia kam friken ketij une...
Ky do na spiunoj!
Ore babam, meqe skisha bere ndonje here nga keto ndryshim llagapi, cfare sygjeron nese edhe u bej nje llagap fringo por jam ne dileme ke llaf te mbaj, cool apo shqype?Bashkë do i ndajmë fitimet po nuk do vjedhim kaq shumë si bëjnë këta. Do bëjmë një herë detyrat ndaj qytetarëve çtë teprojë ndonjë gjë do ta mbajmë për vete.
Te ka marr hije ky, mos e nderro se do humbasesh Sharm.Ore babam, meqe skisha bere ndonje here nga keto ndryshim llagapi, cfare sygjeron nese edhe u bej nje llagap fringo por jam ne dileme ke llaf te mbaj, cool apo shqype?
Qeni qepen ta haje, thashe ta provonjam edhe u njehere se coc sharmi behet kacurelTe ka marr hije ky, mos e nderro se do humbasesh Sharm.

Jo!Qeni qepen ta haje, thashe ta provonjam edhe u njehere se coc sharmi behet kacurel![]()
Un te dinjam se je shok por @tanku kishte te drejte qe ti je tradhetor.Jo!
Vetem Bubi-Kacurel mos e ve.
Ketij emri ka kaq kohe qe po i vjen verdall @Pjer Thomas
Me mire vere Cufo!
Ky eshte i LOQE(sipas meje).@ma
Kur filloi te dal Zotnia Pelliumb Pilinci ne publik shume filluan te tallen. Keshillova te marin seriozisht cdo presje dhe pik, pasi i ve QELLIMISHT.