Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Demonstruesit o mor grupe grupe
Ndal Sulltan se t'a kanë bërë benë
Në Surrel o veç o po të zunë.... etj etj etj

@Bad_Teacher
E lexove ti qe une rrezikova jeten ktu t’i dal ne nbrojtje rames tend? Mos harrohen sacrificat e mija thats all im saying lol
Kur instaluan Ramen heren e pare deklarova duke ven foto te tij dhe Ismail Vlores; kryeministri i pare dhe e i fundit.
Mendon se po realizohet keto dite?

Pse iku ndonjë tjetër?
Nuk ua kam marrë mandatin e deputetit. Ma keni marrë ju mue, për 10 muej rresht. Tash mandati ka ardhë në vend të vet. Nëse jeni kaq të sigurt që unë nuk fitoj pa ju dhe ju i keni plot 83 mandate, atëherë shpërndajeni parlamentin, shkojmë në zgjedhje të parakohshme dhe masim forcat se kush fiton çka. Kësaj radhe do marr me vete kecin tim të shtrenjtë, bashkë me kmesën e mprehtë, dhe do zbres me kandidue në Tiranë. Para se të vij, ndoshta iu marr leje malësorëve të mi me e folë gjuhën standarde.

@par @Mandi

Mendoj se ajo malsorja Koceku i vuri dinamitin perplasjes ne ps.

Nisi!
Qoftë kështu siç parashikon ti Gent!
Do ishte ndihmë e madhe për komunitetin.
Por, por unë hamendësoj ndryshe
Është taktikë për të përdorur masat e pakënaqura nën kontroll.
Të ishte për tu ndarë njëherë e mirë për elektoratin prej nga vjen kjo BIBA, duhet ta kishte bërë atë kur Thethit i vunë tritolin.
E jam i sigurtë se shumë votues të asaj zone i kishin dhënë besimin kësaj bibe
Këta nuk kanë besë, as karakter
Nuk shemben diktaturat me lloqe Kavaje, KURRË.
Të ishte se kjo lëvizje e saj, nuk ishte e aprovuar nga Rama
Ky i fundit e merrte në telefon, ose i çonte tatim taksat tek koteci i pulave
Ehuuuuuuuuu
Sa ka kaluar Rama nga këto kruajtëset e dhëmbëve!

Nuk ua kam marrë mandatin e deputetit. Ma keni marrë ju mue, për 10 muej rresht. Tash mandati ka ardhë në vend të vet. Nëse jeni kaq të sigurt që unë nuk fitoj pa ju dhe ju i keni plot 83 mandate, atëherë shpërndajeni parlamentin, shkojmë në zgjedhje të parakohshme dhe masim forcat se kush fiton çka. Kësaj radhe do marr me vete kecin tim të shtrenjtë, bashkë me kmesën e mprehtë, dhe do zbres me kandidue në Tiranë. Para se të vij, ndoshta iu marr leje malësorëve të mi me e folë gjuhën standarde.
Thanë që iku edhe spiropali nuk e di sa e vërtetë është megjithëse nuk e besoj se ajo është e përlyer. Po këta deputetët e rinj që nuk janë ngatërruar me pislliqe janë të lirë të shkëputen nuk i mban njeri lidhur.

Thanë që iku edhe spiropali nuk e di sa e vërtetë është megjithëse nuk e besoj se ajo është e përlyer. Po këta deputetët e rinj që nuk janë ngatërruar me pislliqe janë të lirë të shkëputen nuk i mban njeri lidhur.
Me kaplojne ne mendje keto qe Par shkruan,e kam frike ti sistemoj si shume te mireqena.

Mendoj se ka nervozizmi ka humb besueshmerine e ne vete,se te rreth rrotull vetes po behet me qesharak dita dites.

Dita dites qe kalon, po behet me i peshtire,me qesharak e ne sy te nderkombetareve.

Nuk e mendova se do binte kaq poshte e ne sy te tyre,se shqiptaret i'a pine ujin cfare eshte.

Me kaplojne ne mendje keto qe Par shkruan,e kam frike ti sistemoj si shume te mireqena.

Mendoj se ka nervozizmi ka humb besueshmerine e ne vete,se te rreth rrotull vetes po behet me qesharak dita dites.

Dita dites qe kalon, po behet me i peshtire,me qesharak e ne sy te nderkombetareve.

Nuk e mendova se do binte kaq poshte e ne sy te tyre,se shqiptaret i'a pine ujin cfare eshte.
Ai njeri pa bosht po e mbajnë në këmbë si dordolec oligarkët e mafiozët se kanë interesat e tyre ekonomike në lojë.

O qr u be muti mullar ne Shqiperi.
Nuk ngeli budalla e budallacke pa dhene mend.
Nuk mbarojne keperatat ketu te ne. 😝

Qe deputetet ne shqiperi nuk zgjidhen nga meritat nuk eshte se nuk e dimë. Dhe kjo Koçeku nuk bën përjashtim
kjo neomalsorja 1 jave para dorëheqjes ishte pro investimit...dhe 1 dite pas arrestimeve te SPAK na u be pelikan.....!!!!
Nuk e di ne ka lidhje me ata 3 Koçeket ...por ne shqiperi asgje seshte çudi.

@par @Mandi

Mendoj se ajo malsorja Koceku i vuri dinamitin perplasjes ne ps.

Nisi!

Ata qe e njohin e akuzojne si percarese te protestes se studenteve para disa viteve, jo rastesisht ju hap dhe rruga per në PS, ndersa tani del e pavarur 😏, kush e merr vesh ku fle lepri, por une jam kundra ktyne qe duan te ulen gju m'gju me popullin nderkohe kane honger çorben e prishur me vullnet dhe vetëdije te plote.

Ai njeri pa bosht po e mbajnë në këmbë si dordolec oligarkët e mafiozët se kanë interesat e tyre ekonomike në lojë.
Ndërtuesit e lidhur me krimin, dhe kriminelët që pastrojnë paratë
E jo, krejt oligarkët
Të jesh aq IDIOT, sa të investosh miliarda në beton pa asnjë perspektivë afatgjatë.
Kur fare mirë duhet të ishin drejtuar investimet në kanalizime të tokave bujqësore, për të kthyer prodhimin, e ulur shpërnguljen e Shqipërisë
Investimet në zonat rurale në bujqësi & blegtori është nevojë emergjente
Më saktë EMERGJENCË kombëtare.
E shumë mirë shteti duhet të ishte garantues i kapitalizimit të fshatit
Jo investime në shërbime, por investime në PRODHIM bujqësor & blegtoral
Po kujt të i'a thuash!?
ZeQIneve që i'u flet b...a, përpara mendjes

Last edited:
Te shtunen do jem ne shesh ne tirane bashke me bashkatdhetaret .do marrim rrugen vec per protesten
Poshte Rama

Last edited:
Back