Petrit Kola
PERANDOR
- Anëtar
- Jun 24, 2021
- Postime
- 66,063
- Pikët
- 113
JO. Absolutisht JO.Ti sikur je një nga ata badigardët e Pilincit o
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !JO. Absolutisht JO.Ti sikur je një nga ata badigardët e Pilincit o
Un nuk jam ELIN. Nuk kam idhuj. Zotnia Pilinci nuk eshte idhulli im.Ja qe nuk i shpeton dot edhe ti nevojes per idhuj.
E na ben moral neve.
Sukses per mua sot. Arita te bej @Mistrece te qesh.Un nuk jam ELIN. Nuk kam idhuj. Zotnia Pilinci nuk eshte idhulli im.
Qesh sesi genjen edhe ti veten.Sukses per mua sot. Arita te bej @Mistrece te qesh.![]()
Te dyja partitë e mëdha kanë rënie ne numra.Rama akoma nuk e beson qe i ka ardh fundi, eshte genjyer gjithmone nga numrat 700-800 mije votues qe i kishte cdo zgjedhje, por harron se jane 3.7 mln Shqiptar me te drejte vote, qe do t'thote mbeshtetesit e Rames nuk jane as 20%. Cdo dite na nxjerr nje armik te ri imagjinar, nderkohe protestuesit cdo dite po behen akoma me shume.
Sinqerisht Kepo, dëgjova 10 minuta fjalimin e xonit ke ata budallenjtë deputetët e tij, nuk mundesha më shumë. Agresion ke veshet.He re spiun i Arlind Qorrit u dekonspirove?![]()
Ke te falaSinqerisht Kepo, dëgjova 10 minuta fjalimin e xonit ke ata budallenjtë deputetët e tij, nuk mundesha më shumë. Agresion ke veshet.
Xoni ka ik për lesh, por fare fare për lesh. Ja vinte fajin algoritmit. Akoma nuk e kupton idioti se njerëzve i ka ardhur në maj të hundës. Është zemërim popullor nuk është algoritem. I kan ik pëllumbat me keq se Luigji i XVI.
Një ditë para gijotines nuk e rrunte fare lol. Nuk e kuptonte se kishte shpërthyer revolucioni Francez.
Nuk e kam degjuar, kur ta degjoj te them.Sinqerisht Kepo, dëgjova 10 minuta fjalimin e xonit ke ata budallenjtë deputetët e tij, nuk mundesha më shumë. Agresion ke veshet.
Xoni ka ik për lesh, por fare fare për lesh. Ja vinte fajin algoritmit. Akoma nuk e kupton idioti se njerëzve i ka ardhur në maj të hundës. Është zemërim popullor nuk është algoritem. I kan ik pëllumbat me keq se Luigji i XVI.
Një ditë para gijotines nuk e rrunte fare lol. Nuk e kuptonte se kishte shpërthyer revolucioni Francez.
Shyqyr qe e kisha mbaruar dreken tani qe pash kete.
Kishte një fjalim të gjatë por një 10 min dëgjova. Ca sofizma prej idioti duke ja lënë fajin e protestës algoritmeve. Ai nuk kupton me asgjë lol, I shkëputur totalisht nga realiteti.Nuk e kam degjuar, kur ta degjoj te them.
Megjithese nga pervoja e deritanishme kam mesuar qe ato qe thua ti duhen marre 99% me rezerva.![]()
Ti je budalla apo bën vetë
Te lumte!Sot vijne edhe ata te Anglise.
Kush eshte budalli spo kuptoj...Ti je budalla apo bën vetë
Në hale të gomerve të shkojë ky bashkë me xonin.
U lumte atyre se une kam nje vit ketu.Te lumte!