Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Rama akoma nuk e beson qe i ka ardh fundi, eshte genjyer gjithmone nga numrat 700-800 mije votues qe i kishte cdo zgjedhje, por harron se jane 3.7 mln Shqiptar me te drejte vote, qe do t'thote mbeshtetesit e Rames nuk jane as 20%. Cdo dite na nxjerr nje armik te ri imagjinar, nderkohe protestuesit cdo dite po behen akoma me shume.

Rama po mundohet te bej sikur spo ndodh asgje por fakt eshte qe i ka hyre frika dhe per me shume po i del boja neper media nderkombetare se ishte mesu me keto ne vend qe i bejne fresk.

Rama akoma nuk e beson qe i ka ardh fundi, eshte genjyer gjithmone nga numrat 700-800 mije votues qe i kishte cdo zgjedhje, por harron se jane 3.7 mln Shqiptar me te drejte vote, qe do t'thote mbeshtetesit e Rames nuk jane as 20%. Cdo dite na nxjerr nje armik te ri imagjinar, nderkohe protestuesit cdo dite po behen akoma me shume.
Te dyja partitë e mëdha kanë rënie ne numra.
Ramen do e rrëzojnë vetem te tijet nga brenda.
Sipas asaj qe ka thënë sot ne mbledhjen e PS ...nese jane te vërteta ato qe thuhen ne shtyp do kete largime te tjera nga grupi.
Nese ndodh kjo atehere po qe rrezikon. Presioni nga protesta mund te ndikoj shume ne këtë

He re spiun i Arlind Qorrit u dekonspirove? 😆
Sinqerisht Kepo, dëgjova 10 minuta fjalimin e xonit ke ata budallenjtë deputetët e tij, nuk mundesha më shumë. Agresion ke veshet.
Xoni ka ik për lesh, por fare fare për lesh. Ja vinte fajin algoritmit. Akoma nuk e kupton idioti se njerëzve i ka ardhur në maj të hundës. Është zemërim popullor nuk është algoritem. I kan ik pëllumbat me keq se Luigji i XVI.
Një ditë para gijotines nuk e rrunte fare lol. Po ja merrnin Bastijen. Nuk e kuptonte se kishte shpërthyer revolucioni Francez.

Sinqerisht Kepo, dëgjova 10 minuta fjalimin e xonit ke ata budallenjtë deputetët e tij, nuk mundesha më shumë. Agresion ke veshet.
Xoni ka ik për lesh, por fare fare për lesh. Ja vinte fajin algoritmit. Akoma nuk e kupton idioti se njerëzve i ka ardhur në maj të hundës. Është zemërim popullor nuk është algoritem. I kan ik pëllumbat me keq se Luigji i XVI.
Një ditë para gijotines nuk e rrunte fare lol. Nuk e kuptonte se kishte shpërthyer revolucioni Francez.
Ke te fala 🤣https://vt.tiktok.com/ZSQT6WA5j/
Ky eshte bo me keq se Xoni

Një ditë para gijotines nuk e rrunte fare lol. Nuk e kuptonte se kishte shpërthyer revolucioni Francez.
Nuk e kam degjuar, kur ta degjoj te them.
Megjithese nga pervoja e deritanishme kam mesuar qe ato qe thua ti duhen marre 99% me rezerva. 😆

Nuk e kam degjuar, kur ta degjoj te them.
Megjithese nga pervoja e deritanishme kam mesuar qe ato qe thua ti duhen marre 99% me rezerva. 😆
Kishte një fjalim të gjatë por një 10 min dëgjova. Ca sofizma prej idioti duke ja lënë fajin e protestës algoritmeve. Ai nuk kupton me asgjë lol, I shkëputur totalisht nga realiteti.
Nuk e kupton fare se i ka shkatërruar të ardhmen gjithë asaj gen Z që ka dalë në protestë.
Nuk e kupton që ata dhjetra mijëra të rinj nuk impresionohen nga sofizmat prej budallai, i cili pasi mbaroi gjithë armiqtë e jashtëm gjeti një armik të ri, algoritmin.
Zoti ja shtoftë inatin, se është në rrugën e duhur t'a marrin zvarrë.

Back