Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Më ka qëlluar edhe mua njëherë një doktor i mirë, mbaruar në Itali boti , me eksperiencë disa vjeçare në Itali...
Ça do o i thashë vetëm bëj derman...
Hajde pimë një kafe më tha... më llafosi.. shumë i indinjuar që shteti po jepte miliona për checkup si quhet ajo e analizave.... ndërkohë që spitalet tona nuk kanë mjetet më bazike dhe na vdesin pacientët neper duar për mungesa mjetesh...
Une më Itali theshte I kisha ye gjitha mjetet aparaturat dhe ilaçet në një sallë të vetme dhe në kohë reale kisha tablonë e plotë për pacientin.
Këtu është e pa mundur..
Me aq lek sa po hedhin kot keta do ishin bërë 10 spitale bashkekohore ..
Apo nuk i pe ata pepino më kollare që hyjnë e dalin.. terrun.. sekserët e mafies.. se më ata bashkëpunojnë keta...
Me beri përshtypje, shume i revoltuar ishte
Edlin me ka rastis ky Afrim Krasniqi, se njihja me para, sdija kush ishte

Ti heqesh kapelen, ka nje interviste te bukur

Ne nje vend thote : kur bejne protesta njerezit dhe ps thote ia jemi vend demokratik,krenohemi me kete gje se ka ze per protesta

Ju i keni cuar shqiptaret deri aty sa kane dal ne proteste...te thuash shqiperia demokratike po ia lejonme, eshte fyese dhe denigruese

Ky ishte nje politolog aq fantastik

I vetmi vend ne bote thote ku njeriu perkrah korrupsionin dhe e mbron

@shoku_tanku shihe kete njeriun e zotit

Edlin me ka rastis ky Afrim Krasniqi, se njihja me para, sdija kush ishte

Ti heqesh kapelen, ka nje interviste te bukur

Ne nje vend thote : kur bejne protesta njerezit dhe ps thote ia jemi vend demokratik,krenohemi me kete gje se ka ze per protesta

Ju i keni cuar shqiptaret deri aty sa kane dal ne proteste...te thuash shqiperia demokratike po ia lejonme, eshte fyese dhe denigruese

Ky ishte nje politolog aq fantastik

I vetmi vend ne bote thote ku njeriu perkrah korrupsionin dhe e mbron

@shoku_tanku shihe kete njeriun e zotit
Niki mirmengjes!
Do pime nje kafe dhe llafosemi pak per politik?

Po me mencuri dhe shkolle si bene ata, se do i benin kur ishin pa pushtet

Fondi Rezervë i Shtetit në Shqipëri është një fond i buxhetit të shtetit që Këshilli i Ministrave e përdor për shpenzime të paparashikuara, emergjenca (katastrofa natyrore), ose nevoja të çastit që dalin gjatë vitit. Për shkak të natyrës së tij, ky fond shpesh përfshihet në debate politike dhe publike mbi transparencën dhe mënyrën se si përdoren paratë e taksapaguesve. [1, 2, 3]
Për detaje të sakta dhe burime zyrtare, mund të konsultoni informacionin e mëposhtëm:
  • Përdorimi i Fondit: Ky buxhet shpërndahet përmes Vendimeve të Këshillit të Ministrave (VKM). Ai shpesh është drejtuar për të mbuluar shtesa fondesh për Ministrinë e Mbrojtjes (p.sh. modernizimin e Forcave të Armatosura) dhe nevoja të institucioneve të ndryshme publike

Nuk the gje per kete

E kishim nje stadium, bene nje tjeter provisor per nje kengetar qe e refuzuan 10 vende sipas kerkesave te atij

Leket nga aty jane marre
@3d1 ,okok fanse jam
Ca mendon per kete investim tjeter strategjik?

Ke pasur opinione mjaft keto kohe
Jep edhe ketu se tha Rama, e bejme qe Shqiperia te mos turperohet...a kupton
Përgjigja qe do te dëgjosh ti eshte Rama jepe dorheqjen😜
Përgjigja si e mendoj unë eshte....vendim i gabuar. Do preferoja qe ato fonde te shkonin per zjarrfikësit,mjekësinë dhe shtresat ne nevoje.

Protesta eshte ne bulevard jo ne forum.
Prandaj nese po kerkon kaq shume vemendje mer nje pankartë e dil ne shesh e bej zhurmë sa te duash.
Ah jo jo, e kisha fjalen qe paskan filluar pune te re njerezit duke kontrolluar forume

Une zhurme sbej fare, zhurmuese mbase behen koshiencat e njerzve me vone..nje dite..kur te kuptojne

Ah jo jo, e kisha fjalen qe paskan filluar pune te re njerezit duke kontrolluar forume

Une zhurme sbej fare, zhurmuese mbase behen koshiencat e njerzve me vone..nje dite..kur te kuptojne
Urime edhe ty per punën e re te vëzhguesit 😜

Nese nuk i flet popullit qarte dhe shkurt Si Afrim Krasniqi ai revoltohet se ne njefare menyre e akuzon idjot apo gdhe dhe detyrohesh pastaj dhe ben ndonje mekat ne popull, rrahje apo vrasje!

Back