• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Ouuu
Kshu per llafe te lajne e te lyejne keta Doktorat...
Po ne fund sa lek te la ne xhep?!
Te la ndonje lek ne xhep, apo ti mori te gjitha?!

Une ua kam gjetur ketyre. Keta vdesin per histori dashurie...
U tregoj ndonje histori nga ato te miat dhe ata pirdhen fare. Ne vend ti qeras une, me qerasin ata dhe me ngacmojne te vazhdoj ndonje histori. Duan te mesojne shejtanet si te kapin ndonje dashnore.
Po une nuk i mesoj, u tregoj vetem ca gjera te pergjitheshme, u pi kafene dhe pastaj i deboj.

Ja keshtu muabeti...
Behu i zgjuar.
Nuk ka dotor te mire. Te gjithe legena jane.
Kokerr leku nuk me mori .. madje me udhëzoi si te veproja ketej ne Itali, me nje lloj ilaçi te ri ... nuk do t'a japin tha ,po insisto me recetën qe do te jap .. tha

Më ka qëlluar edhe mua njëherë një doktor i mirë, mbaruar në Itali boti , me eksperiencë disa vjeçare në Itali...
Ça do o i thashë vetëm bëj derman...
Hajde pimë një kafe më tha... më llafosi.. shumë i indinjuar që shteti po jepte miliona për checkup si quhet ajo e analizave.... ndërkohë që spitalet tona nuk kanë mjetet më bazike dhe na vdesin pacientët neper duar për mungesa mjetesh...
Une më Itali theshte I kisha ye gjitha mjetet aparaturat dhe ilaçet në një sallë të vetme dhe në kohë reale kisha tablonë e plotë për pacientin.
Këtu është e pa mundur..
Me aq lek sa po hedhin kot keta do ishin bërë 10 spitale bashkekohore ..
Apo nuk i pe ata pepino më kollare që hyjnë e dalin.. terrun.. sekserët e mafies.. se më ata bashkëpunojnë keta...
Me beri përshtypje, shume i revoltuar ishte
Atë që kam cilësuar unë këtu e dhjetë vite më parë.
Check up u provua në një shtet Skandinavë (më duket Danimarkë) para nesh për të nxjerrur në pah sëmuendshmërinë e secilit pacient për moshat mbi 40 vjeç për 2-3 vite
Dështoj dhe e ndaluan së vazhduar.
Check up këtu i'u dha Vilma Nushit dhe një firmë fantazmë andej nga Hollanda që rrënjët i ka në Izrael.
Vilma një eksponente e dënuar për evazion para 2013, i jepet një PPP me miliona euro
Sigurisht Vilma dhe firma fantazmë e Ppp gllabërojnë para nga buxheti i shëndetësisë.
Sot e asaj dite, diku gati 12 vite një goxha % e buxhetit të shëndetësisë shkon për PARAJSA pa përfituar thuajse asgjë në këmbim
Dhe diçka po e citoj (e kam bërë edhe më parë)
Mjekët e familjes detyrojnë njerëzit të shkojnë të plotësojnë kuotat tek kjo PPP e Check up
Është angazhim i ministrisë për të çuar të gjithë mbi 35 vjeç si klientelë e Vilmës
E mjeku ka shumë të drejtl

Une po degjoj Afrim Krasniqin ,dhe flet aq bukur, aq thjeshte sa mendoj sa dhe ti do arrije deri aty
..sa ta kuptoje
Pa u perpjekur fare
Te tere bukur flasin Niqi, puna eshte ca bejne.
Ky Afrimi ka qen keshilltar i Sali Berishes, ne ate kohe per te bere e beri mut mos u nis nga ca flasin.

Atë që kam cilësuar unë këtu e dhjetë vite më parë.
Check up u provua në një shtet Skandinavë (më duket Danimarkë) para nesh për të nxjerrur në pah sëmuendshmërinë e secilit pacient për moshat mbi 40 vjeç për 2-3 vite
Dështoj dhe e ndaluan së vazhduar.
Check up këtu i'u dha Vilma Nushit dhe një firmë fantazmë andej nga Hollanda që rrënjët i ka në Izrael.
Vilma një eksponente e dënuar për evazion para 2013, i jepet një PPP me miliona euro
Sigurisht Vilma dhe firma fantazmë e Ppp gllabërojnë para nga buxheti i shëndetësisë.
Sot e asaj dite, diku gati 12 vite një goxha % e buxhetit të shëndetësisë shkon për PARAJSA pa përfituar thuajse asgjë në këmbim
Dhe diçka po e citoj (e kam bërë edhe më parë)
Mjekët e familjes detyrojnë njerëzit të shkojnë të plotësojnë kuotat tek kjo PPP e Check up
Është angazhim i ministrisë për të çuar të gjithë mbi 35 vjeç si klientelë e Vilmës
E mjeku ka shumë të drejtl
Këta vete bën keçapin të nxjerrin sëmundje të paqëna.Do shkosh të kontrollohesh prapë në privat për të kuptuar që ja kanë futur kot plus lekët të fusin edhe në stres kot.

Se jane sterthene ne kete teme.

Nese protesta i detyron, vendoset nje qeveri teknike (gjenden sa te duash njerez te denje jo-politik), behen disa ndryshime kushtetuese qe kufizon numrin e mandateve te nje personi.
Kjo eliminon Ramen e Berishen e te gjithe te tjeret qe do vijne pas tyre.
Ndryshime te tjera, ne lidhje me referendumet etj.

Pas nje viti shkojne te gjithe ne zgjedhje, pa manipulime, kercenime, blerje votash.
Te fitoje kush te doje pastaj.

Gjera bazike po kerkohet. Ne thelb te behen zgjedhje te lira. Me Ramen nuk ke zgjedhje te lira, kurre.
Per 2 mandate jam dakord te ndryshohet, per te tjerat jo.

Vetem se keni ndryshim you te dy.

@3d1 ne parim eshte dakort me protesten, vetem se don te dije kush eshte lideri, kush eshte dakdilografisti, politika bujqesore e protestet etj.. don t'i dije qysh tani.. lol.
Ka nje ndryshim thelbësor te keto qe shkruan ne adresen time.
E para....pro protestes dhe pro investimit. Me protesten kam qenë dakort deri ne ditën e shpalljes së manifestit te kryendriturit.(akoma se kam kuptuar pse organizatoret vunë Goxhajn ta lexonte!!!!)
E dyta jo domosdoshmerit te di liderin por detyrimisht te di grupin organizator qe do beje ndyshimet drastike.
E treta te dija dhe emrat e pastrueseve te dikastereve nuk do ishte keq 🤣
Do isha kurioz te dija cfare mendon ti.

Është i rrotkarizuar
@YOKO e ka pas shok gjimnazi 🤣
O poshtërsirë!! 🤣
Po plakesh vete e do t’i shohesh te gjithe te plakur, he? Be happy se eshte bekim arritja e pleqerise o cun! Ku ta gjej!! Ishalla na jep zoti shendet dhe e arrijme! 🙏🏻 😊

Ka nje ndryshim thelbësor te keto qe shkruan ne adresen time.
E para....pro protestes dhe pro investimit. Me protesten kam qenë dakort deri ne ditën e shpalljes së manifestit te kryendriturit.(akoma se kam kuptuar pse organizatoret vunë Goxhajn ta lexonte!!!!)
E dyta jo domosdoshmerit te di liderin por detyrimisht te di grupin organizator qe do beje ndyshimet drastike.
E treta te dija dhe emrat e pastrueseve te dikastereve nuk do ishte keq 🤣
Do isha kurioz te dija cfare mendon ti.
Ne e kuptokemi ndryshe qellimin e protestes. Ti mendon qe grupi organizator do beje ndryshimet. Une mendoj qe jo dhe as nuk e dua kete.

Ne rastin ideal, nese Rama largohet rrjedhimisht shkeput kontrollin mbi PS-ne dhe kjo e fundit pranon nje qeveri teknike.

Kjo qeveri me mandat te kufizuar cmonton sistemin te vjedhjes se votave, blerjet, kercenimet.
Pergatit ndryshime kushtetuese per zgjedhje te barabarta. Ketu besoj se do perfshihen konsitucionaliste, asistence e huaj etj.

Na duhet nje kushtetute qe te rregulloje difektet qe kemi si popull, sic eshte klauzola kufizimit te mandateve te nje personi. A duhet me i ndryshu mendjen ketij populli sic ka then Zef Pllumi. Ja keshtu ndryshohet. Disa njerez te mencur i vene kufizime instinkteve te mbrapshta qe kemi si popull.
Ne fund shkohet ne zgjedhje politike. Shikoji zgjedhjet ne Kosove. Te ben krenar.

Rreziku kryesor qe kemi ne si shtet eshte renia ne stanjacion politik, se po zgjatem tashi.. . Ne kete gjendje asgje nuk leviz, asnje ide e re, asnje lloj frymezimi i ri, cdo gje statike. Do kesh nje bajraktar me nje kontroll kapilar mbi cdo gje qe do sundoje sa te kete fryme. Shqiperia nuk eshte vend i lire, as politikisht as ekonimikisht.

Kete Goxhaj une per here te pare ne forum e kam degjuar, nuk kam ndonje mendim personal. Po edhe nqs eshte nje aventurier, kjo nuk me shqeteson. Revolucionet gjithmone terheqin aventuriere do t'i pranosh si efekte anesore, por nuk duhet ngaterruar me thelbin. Duhet ndare sinjali nga zhurma.

Ne e kuptokemi ndryshe qellimin e protestes. Ti mendon qe grupi organizator do beje ndryshimet. Une mendoj qe jo dhe as nuk e dua kete.

Ne rastin ideal, nese Rama largohet rrjedhimisht shkeput kontrollin mbi PS-ne dhe kjo e fundit pranon nje qeveri teknike.

Kjo qeveri me mandat te kufizuar cmonton sistemin te vjedhjes se votave, blerjet, kercenimet.
Pergatit ndryshime kushtetuese per zgjedhje te barabarta. Ketu besoj se do perfshihen konsitucionaliste, asistence e huaj etj.

Na duhet nje kushtetute qe te rregulloje difektet qe kemi si popull, sic eshte klauzola kufizimit te mandateve te nje personi. A duhet me i ndryshu mendjen ketij populli sic ka then Zef Pllumi. Ja keshtu ndryshohet. Disa njerez te mencur i vene kufizime instinkteve te mbrapshta qe kemi si popull.
Ne fund shkohet ne zgjedhje politike. Shikoji zgjedhjet ne Kosove. Te ben krenar.

Rreziku kryesor qe kemi ne si shtet eshte renia ne stanjacion politik, se po zgjatem tashi.. . Ne kete gjendje asgje nuk leviz, asnje ide e re, asnje lloj frymezimi i ri, cdo gje statike. Do kesh nje bajraktar me nje kontroll kapilar mbi cdo gje qe do sundoje sa te kete fryme. Shqiperia nuk eshte vend i lire, as politikisht as ekonimikisht.

Kete Goxhaj une per here te pare ne forum e kam degjuar, nuk kam ndonje mendim personal. Po edhe nqs eshte nje aventurier, kjo nuk me shqeteson. Revolucionet gjithmone terheqin aventuriere do t'i pranosh si efekte anesore, por nuk duhet ngaterruar me thelbin. Duhet ndare sinjali nga zhurma.
Rama ka maxhorance absolute
Pa nje ndryshim te balances se fuqisë qe ka, ose nëpërmjet përçarjes se grupit parlamentar, ose presion masiv nga jashte I koordinuar me protesten nuk e rrezon dot.
Mendimi im modest.....protesta duhej te kishte mare te pakten nje fitore....ndryshimin e ligjit zgjedhor dhe ndoshta ligjin per zonat e mbrojtura.....minimale ne dukje por do ishte vendimtare ne zgjedhjet e afërta. Keto ishin fitore reale qe protesta mund ti arrinte
Tani edhe këto I shikoj te pamundura. Ata qe drejtojne protesten ose nuk dinin ose nuk donin....dhe besoj eshte me shume kjo e dyta.

Ket Shehaj, se duroj dot. Me del surrati i atij llapaqen meper social media. Algorithm me te acaru nervat. Vec leader shteti nuk eshte ky gore mashkull. Grrr sa se duroj dot. 🙈🤨

Back