• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Rama nburg - Berisha nburg

Nikotina2.2

Ne betejë me kllufizmin dhe pallifarizmin
Cfare mendoni se do arrihet nepemrjet kesaj proteste?
Si duhet kanalizuar protesta ne mendimin tuaj?
A do zgjasi ,apo do shuhet si gjithmone

Rama do ket lloj lulesh si gabel rumanie qe eshte po kush tja japi

Last edited:
Duhet te zyrtarizohet nje Formacion i ri Politik , dhe krahas protestave ( cdo dite te javes ) madje te shttihen ne qytetet kryes9re ne shqiperi , per te sesibilizuar krejt qytetaret , atehere te bejne te qarta dhe Pikat e tyre dhe ne fund largimin e qeverise dhe krijimin e nje qeverie teknike qe i hap rrugen zgjedhjeve te reja te ndershme ne shqiperi..

ja , kto kisha deshire te ndodhin ne shqiperi..

Aq sa mund të arrinte protesta, e arriti, dhe ky ishte ndërgjegjësimi se ka shqiptarë që kërkojnë më shumë drejtësi dhe transparencë. Për këtë i përgëzoj.

Kurse nëse flasim për investime në bregdet nga Familja Trump dhe nga investitorë të Katarit, atëherë jam pro, se ky popull nuk mund ta humbasë mundësinë e këtij investimi kaq të madh dhe cilësor. Sigurisht në respekt të ambjentit dhe detit.

Lëvizja e 5 yjeve në Itali u bë alternativë politike, as e majtë as e djathtë por si një forcë e re. Pushteti në demokraci nuk merret në rrugë por përmes sistemit të votimit ndaj më e mira që mund të bëjnë është të formojnë parti, përndryshe asgjë nuk do mbetet pasi të lodhen me këtë protestë.

Duhet te zyrtarizohet nje Formacion i ri Politik , dhe krahas protestave ( cdo dite te javes ) madje te shttihen ne qytetet kryes9re ne shqiperi , per te sesibilizuar krejt qytetaret , atehere te bejne te qarta dhe Pikat e tyre dhe ne fund largimin e qeverise dhe krijimin e nje qeverie teknike qe i hap rrugen zgjedhjeve te reja te ndershme ne shqiperi..

ja , kto kisha deshire te ndodhin ne shqiperi..
Ti flet per nje faze te dyte. Jemi ne fazen e pare , ajo qe ti thua eshte teorikisht intetesante por praktikisht e pa mundur.

Cfare mund behet sot me protesten,jo neser

Aq sa mund të arrinte protesta, e arriti, dhe ky ishte ndërgjegjësimi se ka shqiptarë që kërkojnë më shumë drejtësi dhe transparencë. Për këtë i përgëzoj.

Kurse nëse flasim për investime në bregdet nga Familja Trump dhe nga investitorë të Katarit, atëherë jam pro, se ky popull nuk mund ta humbasë mundësinë e këtij investimi kaq të madh dhe cilësor. Sigurisht në respekt të ambjentit dhe detit.

Lëvizja e 5 yjeve në Itali u bë alternativë politike, as e majtë as e djathtë por si një forcë e re. Pushteti në demokraci nuk merret në rrugë por përmes sistemit të votimit ndaj më e mira që mund të bëjnë është të formojnë parti, përndryshe asgjë nuk do mbetet pasi të lodhen me këtë protestë.
Per mua protesta nuk ka arrit asgje nese nuk kemi kuptuar se si u mblodhem. Jemi mbledh disa here per pak dit, dhe i kwmi aspak te shpeshta.

Meqenese mblidhemi vetem pasi ndodh dicka e zeze sic qe terheqja zvarre e nje qytwtari,duhet energjine ta kanalizojme tek problemi.

Un vetem 1 zgjidhje kam,politiken 30 vjecare ne kosh,fizikisht.

Pra gjith neper kosha plehrash.

Ndoshta nuk kan cipe dhe do dalin prap te krekosur,por te dhjer..

Rama me arrogancen e tij po e nenvlerson protesten, sot u shpreh qe edhe 500,000 mije njerez te dalin ne rruge e sheshe projektin Zvernecit nuk e ndalojne dot, ai akoma nuk e kupton se Zverneci eshte zanafilla, por urrejtja e akumuluar karshi tij dhe paaftesise se tij per te bere shtet eshte shume me e hershme, dhe tani kupa eshte mbushur, nuk mban më.

Ne Rumani para disa viteve kshu filloj, por mbas disa javeve i nxorren ministrat zvarrë nga zyrat deri sa e rrezuan komplet qeverine.
E Mbaj mwnd,rumania kishte shume me pak aryse se ne ,ta bente kte,ajo politike i futi ne europe para nesh.Ne kemi shume me shume arsye,renditemi me ruanden e uganden,cmimet me te larta te naftes,shpopullim edhe me te madh se popuj qe jane ne lufte, dhe ne ende skemi bere asgje,jemi shume pas,u mblodhem per armet kimike,studentet,Klodian Rashen dhe zero rezultat. Shprwsoj ti kampim zvarre kte here meqe nisi per nga nje terheqje zvarre.

Ju kujtohet Air Albania? 100 milionë euro borxh te Turkish Airlines. Turqit duan paratë. Kokêrr më kokërr deri te centi I fundit. Na rruaftë Sinan Rama dhe Edvin Idrizi.
Nuk ka fund poshtërsia. Por edhe injoranca.
Votojeni prapë bundrën

Back