• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Rama nuk do iki

Nese kjo protestë do ngelet ne kete nivel qe eshte aktualisht nuk ikën.
Nese nga protesta nuk del nje grup organizator qe te prezantoj program te qarte cfare do ndodh pas ikjes se rames,te vendos kushte dhe afate nuk ikën.
Mundet qe Rama ne se ka fat, burgoset.

Pse te duket ide komuniste Zgjedhet?
Po, njeriu ka +80 deputete. Nese Rama paska qene kaq i keq, si i fitoi 4 pale zgjedhje? Tani ju kujtua dikujt se Rama nuk ben?
Po ndoshta populli nuk ka votuar fare se i ka humbur shpresat te politika , dhe votat i ka marr vet se nuk esht ndonje gje e veshtir per nje shtet diktatur ne dukje demokrat, ndryshe si u ben bashk keta njerez e ndryshe si nuk lexon nje fjal te mire per kete njeri , pervec mbeturinave qe kane ngelur nga sistemi i vjeter, pleq mbi 70 vjecc.Njerzit nuk e duan , ti mendon qe e kane votuar 800 000 shqiptar

Po ndoshta populli nuk ka votuar fare se i ka humbur shpresat te politika , dhe votat i ka marr vet se nuk esht ndonje gje e veshtir per nje shtet diktatur ne dukje demokrat, ndryshe si u ben bashk keta njerez e ndryshe si nuk lexon nje fjal te mire per kete njeri , pervec mbeturinave qe kane ngelur nga sistemi i vjeter, pleq mbi 70 vjecc.Njerzit nuk e duan , ti mendon qe e kane votuar 800 000 shqiptar
Sa votues ka teorikisht dhe sa realisht?

Pse po doli nje grup organizator ( qe ne fakt ka dale ) ca do bejne me kushte dhe afate?
Asgje lol
Me ligj mund te japi vete doreheqjen dhe te ve nje prezantues tjeter te ti brenda te njentes party .. apo nuk eshte kshu ?

Pse te duket ide komuniste Zgjedhet?
Po, njeriu ka +80 deputete. Nese Rama paska qene kaq i keq, si i fitoi 4 pale zgjedhje? Tani ju kujtua dikujt se Rama nuk ben?
Ne se sipas teje kam vendos shqiptaret, eshte shprehje e vullnetit te shqiptareve, perse nuk largohet qe vullneti i shqiptareve demostrohet me forc?

Sa votues ka teorikisht dhe sa realisht?
Nuk i kam numeruar
por kur shkoj ne Shqiperi te gjithe ankohen dhe me te drejt
paga ulet cmime te larta , karburanti lart , pallate luksoze bosh pa njerez ne to , rrug te kqija , pa uj dhe drita po akoma me depozita mbi cati
etj
ti mendon se shqiptaret jane aq budallenj sa mos ta shohin realitetin ? thjesht jane te lodhur nga politika e ketyre plehrave .

Pikerisht se pas 16 dite proteste kaq masive dhe vazhdon po njelloj, ska asnje lloj mundesie qe ai te jap dorheqje.

Po ca proteste eshte ajo me Aman 😏Shqiptaret e shkrete vajten nje jete te tere qe ngaterrojne qefin me te qenurit serioz apo agresiv.

Mblidhen aty Tani ca qe jane duke vajt per pushime,ca se skane si te shtyjne mbasdite Andej, ndonje pjese dhe per tu ngjesh na njecik aty me njeri tjetrin , dhe hajde te rrezojme diktatorin gjasme 🙄😏

Ke pare ti kur dalin francezet ne protesta ca behet a jo, mobilizohen mire miqt... Ja leshojne malet me bajga te kembet Makronit....bllokojne rruget eee, etj etj me radhe ...

Nje nga mundesite
Dhe e vetmja mundesi sipas k’saj qe gjoja kerkojne edhe k’to fare paqeruajtesish . 🫨😆

Se k’to thone Rama ik … ok ik Rama dhe vihet nje Rame tjeter nga e njenta parti . lol

Nuk i kam numeruar
por kur shkoj ne Shqiperi te gjithe ankohen dhe me te drejt
paga ulet cmime te larta , karburanti lart , pallate luksoze bosh pa njerez ne to , rrug te kqija , pa uj dhe drita po akoma me depozita mbi cati
etj
ti mendon se shqiptaret jane aq budallenj sa mos ta shohin realitetin ? thjesht jane te lodhur nga politika e ketyre plehrave .
Nuk jan budallenj. Jan qorra, iq ulet, egoista , harbut, frikacak dhe amorala.
Kemi disa shtaz tipik ne forum. Katundar qe kan shit gomeret dhe kan be tatuazhe dhe i duket vetja gango, numbero uno.
Shqiptaret meritojn ate fat qe po i gjen, fatin e palestinezeve. Se fundi kan ndryshuar pakez per mire ne kete drejtim.
Une jam ARNAUT.

Nuk jan budallenj. Jan qorra, iq ulet, egoista , harbut, frikacak dhe amorala.
Kemi disa shtaz tipik ne forum. Katundar qe kan shit gomeret dhe kan be tatuazhe dhe i duket vetja gango, numbero uno.
Shqiptaret meritojn ate fat qe po i gjen, fatin e palestinezeve. Se fundi kan ndryshuar pakez per mire ne kete drejtim.
Une jam ARNAUT.
cfare esht arnaut ?
shqiptar ne syt e turqve

Back