- Anëtar
- Mar 27, 2016
- Postime
- 9,529
- Pikët
- 113
Cili eshte grupi?
Goni, Qorri, Mema, ky ... ai... dmth njerez qe kane qene perhere te etur per pushtet...
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Cili eshte grupi?
Nuk i njoh por jane deklaruar 3 emra.Cili eshte grupi?
Mundet qe Rama ne se ka fat, burgoset.Nese kjo protestë do ngelet ne kete nivel qe eshte aktualisht nuk ikën.
Nese nga protesta nuk del nje grup organizator qe te prezantoj program te qarte cfare do ndodh pas ikjes se rames,te vendos kushte dhe afate nuk ikën.
Po ndoshta populli nuk ka votuar fare se i ka humbur shpresat te politika , dhe votat i ka marr vet se nuk esht ndonje gje e veshtir per nje shtet diktatur ne dukje demokrat, ndryshe si u ben bashk keta njerez e ndryshe si nuk lexon nje fjal te mire per kete njeri , pervec mbeturinave qe kane ngelur nga sistemi i vjeter, pleq mbi 70 vjecc.Njerzit nuk e duan , ti mendon qe e kane votuar 800 000 shqiptarPse te duket ide komuniste Zgjedhet?
Po, njeriu ka +80 deputete. Nese Rama paska qene kaq i keq, si i fitoi 4 pale zgjedhje? Tani ju kujtua dikujt se Rama nuk ben?
Mendoj eshte pozitive qe nuk jep doreheqje.Pikerisht se pas 16 dite proteste kaq masive dhe vazhdon po njelloj, ska asnje lloj mundesie qe ai te jap dorheqje.
Nuk jan grup ...jane interesaxhijn qe.presin te përfitojnë ndonje cop tortëGoni, Qorri, Mema, ky ... ai... dmth njerez qe kane qene perhere te etur per pushtet...
Sa votues ka teorikisht dhe sa realisht?Po ndoshta populli nuk ka votuar fare se i ka humbur shpresat te politika , dhe votat i ka marr vet se nuk esht ndonje gje e veshtir per nje shtet diktatur ne dukje demokrat, ndryshe si u ben bashk keta njerez e ndryshe si nuk lexon nje fjal te mire per kete njeri , pervec mbeturinave qe kane ngelur nga sistemi i vjeter, pleq mbi 70 vjecc.Njerzit nuk e duan , ti mendon qe e kane votuar 800 000 shqiptar
Asgje lolPse po doli nje grup organizator ( qe ne fakt ka dale ) ca do bejne me kushte dhe afate?
Ότι πεις εσύ πατερ...Mundet qe Rama ne se ka fat, burgoset.
Ne se sipas teje kam vendos shqiptaret, eshte shprehje e vullnetit te shqiptareve, perse nuk largohet qe vullneti i shqiptareve demostrohet me forc?Pse te duket ide komuniste Zgjedhet?
Po, njeriu ka +80 deputete. Nese Rama paska qene kaq i keq, si i fitoi 4 pale zgjedhje? Tani ju kujtua dikujt se Rama nuk ben?
Nuk i kam numeruarSa votues ka teorikisht dhe sa realisht?
Pikerisht se pas 16 dite proteste kaq masive dhe vazhdon po njelloj, ska asnje lloj mundesie qe ai te jap dorheqje.
Nje nga mundesiteAsgje lol
Me ligj mund te japi vete doreheqjen dhe te ve nje prezantues tjeter te ti brenda te njentes party .. apo nuk eshte kshu ?
Dhe e vetmja mundesi sipas k’saj qe gjoja kerkojne edhe k’to fare paqeruajtesish .Nje nga mundesite
Nuk jan budallenj. Jan qorra, iq ulet, egoista , harbut, frikacak dhe amorala.Nuk i kam numeruar
por kur shkoj ne Shqiperi te gjithe ankohen dhe me te drejt
paga ulet cmime te larta , karburanti lart , pallate luksoze bosh pa njerez ne to , rrug te kqija , pa uj dhe drita po akoma me depozita mbi cati
etj
ti mendon se shqiptaret jane aq budallenj sa mos ta shohin realitetin ? thjesht jane te lodhur nga politika e ketyre plehrave .
cfare esht arnaut ?Nuk jan budallenj. Jan qorra, iq ulet, egoista , harbut, frikacak dhe amorala.
Kemi disa shtaz tipik ne forum. Katundar qe kan shit gomeret dhe kan be tatuazhe dhe i duket vetja gango, numbero uno.
Shqiptaret meritojn ate fat qe po i gjen, fatin e palestinezeve. Se fundi kan ndryshuar pakez per mire ne kete drejtim.
Une jam ARNAUT.
Jo. ARNAUT eshte tjeter kallep. Eshte ARGONAUTI. Nuk ka te bej me sy osmanesh a turqish.cfare esht arnaut ?
shqiptar ne syt e turqve
Do justifikohet mos burgosja me pa-aftesi mendore?Si fillim i ka hik fiqiri..
Dalëngadalë edhe të tjerat
Do e shpëtojë, kartelaDo justifikohet mos burgosja me pa-aftesi mendore?