• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

( Së bashku ) Të mësojmë të shkruajmë e të flasim shqip

C'kuptim ka shprehja: "Mos merr flake si pushka e jevgut"?
E lexova para ca ditesh ketu te nje teme qe s'me mbahet mend
Une deri me sot nuk kam pa ndonje jevg me dyfek, apo t'i marre flake dyfeku.

Mos u xef,mos merr kot...dalim te=dridhe iher ka duhoni Rremes ;))

Ç'kuptim ka shprehja pa kuptim: "bëjmë dy pare muhabet"

E paska shpjeguar Akrepi shume DREJT,por eshte treguar pak <oportunist> ose i rezervuar.Qe do thote si shtese....hajde merremi edhe me thashetheme ose per shembull: ai asht shpijun,ky tjetni eshte patriot,ata ruset jane kriminele,neve jemi burra te mire,amerikanet jane qlirimtare,kinezet vampira,iranianet terroriste....e te tjera.

saktë kjo që the, por besoj e ke dëgjuar edhe variantin që solla, kur thuhet: Le more hicu tina se pesë pare burrëni s'i ka! ( dmth është njeri hiç )

E kam dëgjuar si më rrallë këtë.

Por harrova ta përmendi atë që përdoret më së shpeshti:
"as pesë pare nuk i jap (për të)", që i bie: aq më bën për ty.
Kurse, varianti neokoçevar: "pesë pare nuk i DHO" :D

*

E paska shpjeguar Akrepi shume DREJT,por eshte treguar pak <oportunist> ose i rezervuar.Qe do thote si shtese....hajde merremi edhe me thashetheme ose per shembull: ai asht shpijun,ky tjetni eshte patriot,ata ruset jane kriminele,neve jemi burra te mire,amerikanet jane qlirimtare,kinezet vampira,iranianet terroriste....e te tjera.

Qe une e dija kete s'e luan as topi, por doja te dija nese e dinin te tjeret qe topi sua luante...

Lepitkat jane shapkat.

Asnje ne familjen time nuk rri pa lepitka.

GBR
po më duket ke thënë dy gjëra që nuk janë sinonime me njëra tjetrën ose mbase në ndonjë rejon edhe mund të jenë.

Nëse shapkat është lloj lakrori ... lepitkat!!!

Jane homonime.

You are gay!

1. You are a happy person'
2. You are a homosexual!

Lepitka, shapka, nallane jane veshje per kembet qe nuk duan te prekin dysheme.

E leme me kaq.

GBR

E ç'të thuhet!...

83214337_10220282982281373_1896050124983894016_n.jpg

?!!!!

Kjo Tema qenka per mua Bac..
Une nuk sjell asgje, vetem do mare
M'u bë qejfi që po të shoh prapë në forum. ka kohë që nuk të kam parë.

Vënde - vende do të gjesh gjera me vlerë në këtë temë ( dmth aty ku nuk jemi dalë nga tema )

Qe i thone lepitka lakrorit ? edhe kete e lexova `dance` Demko, mos je ti me orixhine matane nga thone qe vjen Badticherja :D Voskopoje a Madhalaker``fumato`` se agjene be thane per çdo mjes, po i nderronin emrin gjosendave.

A përdoret te ju shprehja "çarallaz" ( qarallaz) dhe me çfarë kuptimi përdoret?!
P.S. e shkrova me ç dhe me q, meqë nuk është fjalë normative nuk di si shkruhet saktë!

Sa e bukur tema Gi de Masha :) , edhe pse shqipja shenjterine me te madhe e pati kur nuk shkruhej ne fakt, vetem flitej. Megjithate edhe ajo periudhe e gjate beri demet e veta sepse na la pa fakte te shkruara.

Sa e bukur tema Gi de Masha :) , edhe pse shqipja shenjterine me te madhe e pati kur nuk shkruhej ne fakt, vetem flitej. Megjithate edhe ajo periudhe e gjate beri demet e veta sepse na la pa fakte te shkruara.
@luleshtrydhe
:love: kjo smilies që vura nuk është në atë kuptimin sic është dhënë, por në kuptimin: një falënderim shumë të përzmërt dhe me shumë dashamirësi!
Të faleminderit.

P.S. Kjo që the është shumë e saktë, prandaj nga temat kur flitet për lashtësi nuk hyj fort, se të dalin fërkime me njerëzit. ABsurditeti qëndron në atë se ti që s'ke asnjë libër të shkruar të asaj kohe i del përballë dhe mundohesh ta bindësh tjetrin që aso kohe kishte universitet!

të faleminderit.
besoj e di ose ke dëgjuar se në trevën time, por pothuaj se edhe në gjithë Kosovën luleshtrydheve u themi dredhëza?!

Konfirmoj* (veta e pare njejes, koha e tashme e deftores)!
*Folje e grupit te pare.

Back