Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

( Së bashku ) Të mësojmë të shkruajmë e të flasim shqip

mana toke, ka pas shkrujt i etiket likeri kshush. rriten te egra vertet neper male. dhe si shkurre jane me te vogla se shkurret e manaferrave.

mjeder tani po e degjoj edhe une per here te pare.

A ka ne Albania ? Dmth a rriten/behen andej ?! Se mbase prandaj edhe Nuk kane nje emer te rregullt e qarte ne shqip ?

Mana te eger jane edhe manaferrat.

Dmth ne shqip... mana toke te kuq te eger ? SePse manat e ferres dihet qe Nuk haen te kuq , pra jane te papjekur.

Medra.. what the hell is that?! Nuk ngjan fjale Shqipe ?
Medrat jan raspberryt , t’pakten n’tropoj lol
Paskan lloj lloj emrash kto por emri i sakte qenkan mjedra sipas google translatit :p

A ka ne Albania ? Dmth a rriten/behen andej ?! Se mbase prandaj edhe Nuk kane nje emer te rregullt e qarte ne shqip ?

Dmth ne shqip... mana toke te kuq te eger ? SePse manat e ferres dihet qe Nuk haen te kuq , pra jane te papjekur.

F46PAof.jpeg

Kto jane Duda -qesh-

Medrat jan raspberryt , t’pakten n’tropoj lol
Paskan lloj lloj emrash kto por emri i sakte qenkan mjedra sipas google translatit :p

Po lere google komshi .. po them fjale e sakte shqip, se te ishte per google .. e kontrolloja vete :p

A behen ne Tropoje ? Medra.. nuk tingellon fare si fjale shqipe :confused:

Mana toke ose luleshtrydhe janë këto.

Luleshtrydhe.jpeg

Këto quhen manaferra

manafera.jpg

auto_manaferra1484210064.jpg

si luleshtrydhet dhe manat e tokes(e egra) jane kultivuar shume vite me vone.

une i kam hanger ne mal bio

Po lere google komshi .. po them fjale e sakte shqip, se te ishte per google .. e kontrolloja vete :p

A behen ne Tropoje ? Medra.. nuk tingellon fare si fjale shqipe :confused:

Po ne tropoje bahen , jan pak ma tvogla se kto qe i blejm ktu ngaqe jan t’egra besoj!

Une ta thash si ju thrrasim na , se ca gjuhe asht pastaj na e trego z.Agim.

Po ne tropoje bahen , jan pak ma tvogla se kto qe i blejm ktu ngaqe jan t’egra besoj!

Une ta thash si ju thrrasim na , se ca gjuhe asht pastaj na e trego z.Agim.

Këta quhen dudë/ man i zi
F46PAof.jpeg

Këto quhen dredhëza/luleshtrydhe

Luleshtrydhe.jpeg

Këto quhen mjedra

manafera.jpg

Këto quhen manaferra

auto_manaferra1484210064.jpg

Kshu eshte kjo.Ne ke Mali i Dajtit u dehshe po ti hashe me shumice.

ATO qe mendon Yoko jane te bardha dhe katnaret ne Tirone,i shitshin me...KACILE.

O Beno quhen Mare ato qe deheshe ma mend ne Dajt sa kishte :rolleyes:

20161007102425938.jpg

Raki koqimare

C'kuptim ka shprehja pa kuptim "kur kapin veten"?

Last edited:
Back