Elushe
~*~loved~*~
- Anëtar
- Aug 20, 2012
- Postime
- 7,460
- Pikët
- 113
E vertete. Ky “strain” i ri qe eshte gjetur ne Angli, eshte 71% me ngjitese ndaj edhe keto masa jane mare.E vertet qe paska mbyllur EU kufinjt me Anglin ? Apo fake news ?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E vertete. Ky “strain” i ri qe eshte gjetur ne Angli, eshte 71% me ngjitese ndaj edhe keto masa jane mare.E vertet qe paska mbyllur EU kufinjt me Anglin ? Apo fake news ?
Domethene pa dhemb60 e kusur....
Ky qenka crazy glueE vertete. Ky “strain” i ri qe eshte gjetur ne Angli, eshte 71% me ngjitese ndaj edhe keto masa jane mare.
Ashtu jane ashtu,ata te poradecit jane me keq.ca kap zona, korce e pogradec njelloj me duket jan? me korigjo nese gabohem![]()
Per sa kohe do kene liri veprimi keta dy komshat e verdh te tilla problemesh do kemi.E vertete. Ky “strain” i ri qe eshte gjetur ne Angli, eshte 71% me ngjitese ndaj edhe keto masa jane mare.
Per sa kohe do kene liri veprimi keta dy komshat e verdh te tilla problemesh do kemi.
Blame Trapin , nena e virusit . LooL
Kur Ministri i Jashtem i Britanise se Madhe apo mbreterise se LESHIT....flet aPO LLAPAQENERON HAPUR PARA mediave....Ruset KA,MBASE,MUND te sulmojne ...MASAT me Novicok,une e kuptoj...AKUZE per LUFTE.
PSE?
Kur Vucic foli apo LLAPI....ne do hyjme ne kosove apo do e mbrojme me LUFTE,si i bie??????????????
PS me fillu me teorite e fred qakos,Britania THONE del me 01.01.2021 nga Eu.
Mbase lufte?????????????
Se me ngrejne NERVAT disa KETU.
Kam pershtypjen qe kaq e pati edhe Anglia...do ti duhet kohe qe te Dali nga kjo katastrofe.
Qysh eshte e mundur eeee dy tipa te njente pothuajse identik , bjond qesharake... shkaterruan dy shtete kaq te forta dhe i derguan ne k’te gjendje.... nuk ju falet, dhe te largohen pa nje gjemb ne kembe... Krim.
INSHALLAH....kjo mesele del mire.
SHPRESOJM....si PERHERE.
dosja.al
Mos fajeso borisKam pershtypjen qe kaq e pati edhe Anglia...do ti duhet kohe qe te Dali nga kjo katastrofe.
Qysh eshte e mundur eeee dy tipa te njente pothuajse identik , bjond qesharake... shkaterruan dy shtete kaq te forta dhe i derguan ne k’te gjendje.... nuk ju falet, dhe te largohen pa nje gjemb ne kembe... Krim.
Mos fajeso boris
Fajeso politiken angleze
Trump and boris are byproducts of failed british and american policies through the decades.
They are byproducts of politicians ignoring the will and plea of the people.
Byproducts of shoving far left ideas through the decades down peoples throat
Byproducts of failed immigration.
Ti je per rrenim kombetarI dnt expect someone like you 2understand abt politics .. u just chat shite and u are only abt ur personal interes and ur own pocket.. so u know nth .
Ti je per rrenim kombetar
Une per permiresim kombetar