• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Shqiptarët në Angli

kishte veshur një fustan të bardhë dhe një xhaketë të zezë ku në pjesën e pasme i shkruante LOVE. :p

Biden e Johnson bëjnë shaka me gratë e tyre!

FAZITI....
personat e vdekur nga plagët më armë zjarri janë një burrë, grua si dhe një fëmijë.

https://insajderi.com/tre-te-vdekur-pas-te-shtenave-me-arme-zjarri-ne-nje-supermarket-ne-florida/

Kjo quhet.....normalitet DITOR tek PSIKOPATET e....
SHBA.... 10 senatorë përpiqen për përparim në projektligjin për infrastrukturën.
@Duaje Siveten
Po shko i peshkarexhe ka Irani aqe poshtna.
Hajde...tunga.

kishte veshur një fustan të bardhë dhe një xhaketë të zezë ku në pjesën e pasme i shkruante LOVE. :p

Biden e Johnson bëjnë shaka me gratë e tyre!

FAZITI....
personat e vdekur nga plagët më armë zjarri janë një burrë, grua si dhe një fëmijë.

https://insajderi.com/tre-te-vdekur-pas-te-shtenave-me-arme-zjarri-ne-nje-supermarket-ne-florida/

Kjo quhet.....normalitet DITOR tek PSIKOPATET e....
SHBA.... 10 senatorë përpiqen për përparim në projektligjin për infrastrukturën.
@Duaje Siveten
Po shko i peshkarexhe ka Irani aqe poshtna.
Hajde...tunga.
E une vrisja mendjen perse u martua Borisi. Paska dasht te le pershtypje te mira tek Bideni.

Britania e Madhe dëshiron të përdorë forcat e saj speciale në misionet sekrete kundër Rusisë dhe Kinës.

Gazeta raportoi, duke cituar burime në Ushtrinë Britanike, se forcat speciale tani mund të punojnë me shërbimin e inteligjencës ndërkombëtare= MI6 për të monitoruar njësitë ushtarake ruse dhe kineze. Përveç kësaj, ata mund të stërvitnin ushtrinë dhe flotën detare të vendeve në kufi me Detin e Kinës Jugore për t'u mbrojtur më mirë nga "armiqësitë" e pretenduara të Kinës.
Deklaratat e Totten janë kështu konfirmimi i parë zyrtar i planeve të Britanisë për të përdorur forcat e saj speciale SAS dhe SBS në misionet sekrete të drejtuara qartë kundër Rusisë dhe Kinës.

PS....une mendoj qe do kete dhe VIKTIMA nga trojet me pasosh veshDERR qe do marrin pjese ne keto forcat speciale.
Ne mos gabohem UNE do i kan que ne Afganistan (nga TROJET me pashaporta flamurtare dhe PLISdare) apo dhe aty rreth e RROTULL.
KTA...si te GODITUR ne TRU,kur kthehen ja...u PLASIN te TJEREVE se nuk ju konvenon.

Burimi eshte rus duke u bazuar NE....

https://www.thetimes.co.uk/article/...ial-forces-against-china-and-russia-hgbdwcsg7

Juve mund te abonoheni per vazhdimin e shkrimit.

FAZITI....zot na RUJT me bo ruset+kinezet,stervitje afer axhes apo ne detin e atij DARIT bjond inglliz,lere me nderhyrje diversioniste.

Danke.

Zur Frage, ob er gerne die Sowjetunion besuchen würde.....Die Bastarde haben meine halbe Familie ermordet.

PS....po ca gopin e somes deshen....deine cousinen aqe ne Rusi????
FAZITI....boni mir qe vdiq ky HALEJA.
Bota eshte permiresuar vetem....pakez(fatkeqesi qo).

Qashtu po thote kjo qika per Hinglizin. Gati ne Jurope krejte te ngrire jane si patatja merdhifur. Puno qe te paguash taxa dhe inshurancen.

Ec e mos e gjeje pasaj te mbjellesh nje bahçe me 30 dhampadare siper edhe mbjelli nja 50 rrashta me lule-ndjenja 🥴

Se po lexosha i HULUMTIM te ktij,ne me doli...
Ky Kit eshte agjent rus?
E kom llafin...a eshte noi gazetar i besueshem?
Kush di me teper.

Back