L0verman
V.I.P
Ca zone do jesh?Javes tjeter shperngulem ne Londer. Kush eshte per 1 kafe?
po je nga zona e 7 , shifemi ne skype
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ca zone do jesh?Javes tjeter shperngulem ne Londer. Kush eshte per 1 kafe?
Boll t'kam pa une. Kam nevoje per nje pushim nga ty. Le te shofin ca edhe te tjeretCa zone do jesh?
po je nga zona e 7 , shifemi ne skype
Te shef zoti po heBoll t'kam pa une. Kam nevoje per nje pushim nga ty. Le te shofin ca edhe te tjeret![]()
www.zeriamerikes.com
Ke ardhur ketej? For good?Javes tjeter shperngulem ne Londer. Kush eshte per 1 kafe?
E une vrisja mendjen perse u martua Borisi. Paska dasht te le pershtypje te mira tek Bideni.kishte veshur një fustan të bardhë dhe një xhaketë të zezë ku në pjesën e pasme i shkruante LOVE.
Biden e Johnson bëjnë shaka me gratë e tyre!
![]()
Biden e Johnson bëjnë shaka me gratë e tyre! - Bota Sot
Presidenti i SHBA-së Joe Biden, dhe kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar, Boris Johnson, janë takuar për herë të parë. Udhëheqësit mbajtën bisedimet ballë për ballë...www.botasot.info
FAZITI....
personat e vdekur nga plagët më armë zjarri janë një burrë, grua si dhe një fëmijë.
https://insajderi.com/tre-te-vdekur-pas-te-shtenave-me-arme-zjarri-ne-nje-supermarket-ne-florida/
Kjo quhet.....normalitet DITOR tek PSIKOPATET e....
SHBA.... 10 senatorë përpiqen për përparim në projektligjin për infrastrukturën.
@Duaje Siveten![]()
SHBA, 10 senatorë përpiqen për përparim në projektligjin për infrastrukturën
Një grup dypartiak senatorësh po diskuton një propozim të ri për planin e investimeve në infrastrukturë duke parashikuar një shtesë prej 579 miliardë dollarësh.www.zeriamerikes.com
Po shko i peshkarexhe ka Irani aqe poshtna.
Hajde...tunga.
Haha jo jo, ka qene 1 Prill kur e kisha shkruajtur kteKe ardhur ketej? For good?![]()
Woops! Edhe sivjet isha kaq krenare qe nuk kisha rene pre e genjeshtrave te 1 prillitHaha jo jo, ka qene 1 Prill kur e kisha shkruajtur kte![]()
Woops! Edhe sivjet isha kaq krenare qe nuk kisha rene pre e genjeshtrave te 1 prillit![]()
Ne UK pagujn dopioDi gje njeri a duhet tampon kur hyn ne uk dhe kur del?
boldnews.al