Ewww he is ugly af lol
Ka bukuri tjeter ai... ?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ewww he is ugly af lol
Ja nje vajze me kerkesa minimaliste ?Mua me bejne per vete kur me len te fitoj ne Ludo
Just saying![]()
Ja nje vajze me kerkesa minimaliste ?
E shikon kur mendon...Po po peshkaqeni Tu luftu me shoqen, armike te popullit, kur I kap mat dhe shoqja, armikja numer 2 e popullit, dhe peshkaqeni si peshkaqen duke luftuar kunder te dyjave, tani qe e mendoj po me vjen keq![]()
Si je ti Angjelisa...epo Nuk jam materialiste si Helena e Carlos ?
Ca bukurie paska ai?Qe te mos vdesim te paditur?Ka bukuri tjeter ai... ?
Ca bukurie paska ai?Qe te mos vdesim te paditur?
Fol helena si e ben pervete nje femer ti? ?Qyqa cila nuk do deshte te ishte ne vendin e camiles e te zinte thronin mbreteror lol ?
Angelisa jo njehere se ajo vetem nje Rolex do
Fol helena si e ben pervete nje femer ti? ?
Skan buzuqet greke lap denceMe lap,
Dance?
![]()
Epo se kam pare akoma ate filmin tjeter te NGOPTV me Selon,Skan buzuqet greke lap dence
andej hidhen karafila dhe thyhen pjata
prandaj helena do burr buzuku ?

Karlosit?Dhe ti ishe jashte territorit te vendit.I yti eshte akt heroik.Meriton urdherin e kaloresit te arte.
Te besh nje femer per vete dashuroje dhe jo ti flasesh per dashurine1. Mbushe me komplimente
2. Respektoje
3. Trajtoje me nder
4. Perkedhele
5. Puthe me pasion
6. Perkedhele perseri
7. Dashuroje me cdo gje tenden
8. Degjoje me kujdes
9. Pickoje i cike
10. Ngushelloje
11. Mbroje
12. Shtrengoje rreth vetes
13. Sill boten mbrapsh per ta mbajt afer teje