Kaso, ne greqi kapa nje greke nja dy vjece me te vogel se une. Tani e kapa une... Me kapi vet ajo. Ter lojen ajo e bente, une vetem sa i pergjigjesha lojes se saj. Ndonje kushedi nuk ishte, po e mire ishte. Filluam te dilnim bashke. Kishte nje shoqe, qe mender na cante trapin qe e merrte gjithmon me vete. Allvanos... Allvanos... ajo. Ne cdo mubet do ulte shqiptaret, me pas mora vesh qe i fliste keq edhe per mua. Qellova qe e takova nje here vetem ne rruge dhe e kapa...
"Si e ke hallin moj moter qe nuk te rri goja rehat" - i thashe - "Pse me je qepur pas mua, me ato shpifjet e tua, ca nuk te pelqen tek une"
Une prisja te me justifikohej ose te ma priste shkurt me ato pallavrat alla greke me allvanos e qYp me kos... Ajo me tha...
"Ajo nuk te meriton ty. Ti duhet te gjesh nje me te mire. Vendi eshte mbushur plot me femra me te mira"... E cudira te kesaj natyre.
Me nje fjale po ma sillte verdall. Derisa ne fund e nxoti koken e muabetit. Ia kishte qefi per vete. Me fliste dhe filloi te me prekte nga gjoksi me duart e saj, e ke parasysh si te prekin femrat, fliste dhe me kapte jaken dhe pullet e kemishes sikur i rregullonte, sikur i pastronte, sikur i ferkonte... Lere, lere me polli me shejtanen... Sa lozonjare ishte.
Dua te dal tek muabeti jot. Pikes i ke rene.