Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si ta besh per vete nje femer...?

Status
Temë e mbyllur.
Nje karakter I qendrueshem i cilter dhe humanitar... them qe eshte edhe celesi sekret per te bere jo vetem nje femer por shume femra ... per vete .

Zana, sic nuk jane meshkujt te gjithe njesoj edhe femrat nuk jane te gjitha njesoj. Prandaj nuk ka nje formul.
Cdo mashkull dhe cdo femer eshte nje rast me vete dhe do kuptuar tipi per ta joshur.

Zana, sic nuk jane meshkujt te gjithe njesoj edhe femrat nuk jane te gjitha njesoj. Prandaj nuk ka nje formul.
Cdo mashkull dhe cdo femer eshte nje rast me vete dhe do kuptuar tipi per ta joshur.

Nuk eshte e thene qe te fokusohemi gjithmone ne nje pike ( ate seksuale ).

( se k’te qe thuan ti e kam thene edhe vete ne teme , persa i perket k’saj pike ) .

Por nje mashkull me ato pika.. c’do femer e adhuron, qofte edhe motra dhe mamaja e tij .

Kaso, ne greqi kapa nje greke nja dy vjece me te vogel se une. Tani e kapa une... Me kapi vet ajo. Ter lojen ajo e bente, une vetem sa i pergjigjesha lojes se saj. Ndonje kushedi nuk ishte, po e mire ishte. Filluam te dilnim bashke. Kishte nje shoqe, qe mender na cante trapin qe e merrte gjithmon me vete. Allvanos... Allvanos... ajo. Ne cdo mubet do ulte shqiptaret, me pas mora vesh qe i fliste keq edhe per mua. Qellova qe e takova nje here vetem ne rruge dhe e kapa...
"Si e ke hallin moj moter qe nuk te rri goja rehat" - i thashe - "Pse me je qepur pas mua, me ato shpifjet e tua, ca nuk te pelqen tek une"
Une prisja te me justifikohej ose te ma priste shkurt me ato pallavrat alla greke me allvanos e qYp me kos... Ajo me tha...
"Ajo nuk te meriton ty. Ti duhet te gjesh nje me te mire. Vendi eshte mbushur plot me femra me te mira"... E cudira te kesaj natyre.

Me nje fjale po ma sillte verdall. Derisa ne fund e nxoti koken e muabetit. Ia kishte qefi per vete. Me fliste dhe filloi te me prekte nga gjoksi me duart e saj, e ke parasysh si te prekin femrat, fliste dhe me kapte jaken dhe pullet e kemishes sikur i rregullonte, sikur i pastronte, sikur i ferkonte... Lere, lere me polli me shejtanen... Sa lozonjare ishte.

Dua te dal tek muabeti jot. Pikes i ke rene.
Ka dashur te hekurosi kemishen :p

Kete gje me femrat e kam vene re dhe une, me ka ndodhur dhe rastet me te "lehta" eshte kur behesh objektiv i femrës.
Rrall here them e kapa, me duket sikur me cfar kam pasur bej ju ka dashur qefi jo se kam kapur gje une (jo me te gjitha normalisht)

Kaso, ne greqi kapa nje greke nja dy vjece me te vogel se une. Tani e kapa une... Me kapi vet ajo. Ter lojen ajo e bente, une vetem sa i pergjigjesha lojes se saj. Ndonje kushedi nuk ishte, po e mire ishte. Filluam te dilnim bashke. Kishte nje shoqe, qe mender na cante trapin qe e merrte gjithmon me vete. Allvanos... Allvanos... ajo. Ne cdo mubet do ulte shqiptaret, me pas mora vesh qe i fliste keq edhe per mua. Qellova qe e takova nje here vetem ne rruge dhe e kapa...
"Si e ke hallin moj moter qe nuk te rri goja rehat" - i thashe - "Pse me je qepur pas mua, me ato shpifjet e tua, ca nuk te pelqen tek une"
Une prisja te me justifikohej ose te ma priste shkurt me ato pallavrat alla greke me allvanos e qYp me kos... Ajo me tha...
"Ajo nuk te meriton ty. Ti duhet te gjesh nje me te mire. Vendi eshte mbushur plot me femra me te mira"... E cudira te kesaj natyre.

Me nje fjale po ma sillte verdall. Derisa ne fund e nxoti koken e muabetit. Ia kishte qefi per vete. Me fliste dhe filloi te me prekte nga gjoksi me duart e saj, e ke parasysh si te prekin femrat, fliste dhe me kapte jaken dhe pullet e kemishes sikur i rregullonte, sikur i pastronte, sikur i ferkonte... Lere, lere me polli me shejtanen... Sa lozonjare ishte.

Dua te dal tek muabeti jot. Pikes i ke rene.
Paske vuajtur qamet!Po gjene,ke shpetuar mire kur ste keputi follat e kemishes.

Paske vuajtur qamet!Po gjene,ke shpetuar mire kur ste keputi follat e kemishes.
Ore... Te gjen belaja ndonjehere!
Dhe pastaj na akuzojne per tradheti... Tradhetia eshte vetem kur behet kunder atdheut. Ato ishin greke, ku hyne atdheu aty?!

Dhe ti ishe jashte territorit te vendit.I yti eshte akt heroik.Meriton urdherin e kaloresit te arte.
Po pra... Megjithese ne ato caste mua nuk me kishte hipur per te bere ndonje heroizem, mua per te puthur me hipi ato caste.
Po kur e mendoj tani ke te drejte. Vertet si hero iu versula armikut kur e vura poshte. Megjithese qelloi armik i bute, filloi te me shtrengonte vete persiper, prap se prap akti im heroik nuk i humb vlerat.

Po kush te kupton...

Just be your self.... Qyqja shkrova anglishte. Sa kam përparuar. ?
Sa tragjike I marin gjërat disa.
Nejse kur mundohesh me manipulime.

Ps. Rrotullohet vorba e gjen kapakun ?

Po pra... Megjithese ne ato caste mua nuk me kishte hipur per te bere ndonje heroizem, mua per te puthur me hipi ato caste.
Po kur e mendoj tani ke te drejte. Vertet si hero iu versula armikut kur e vura poshte. Megjithese qelloi armik i bute, filloi te me shtrengonte vete persiper, prap se prap akti im heroik nuk i humb vlerat.

Po kush te kupton...
Ta qaj hallin byrazer.Shume shqiptare hallexhinj kane rene viktima te pangopesise seksuale te Petrulave e Dhimitrulave.

Femnat vdesin per mashtrime lol ?
Ice nëse është femër për një natë ti ose dikush tjetër mund të ia Arish qëllimit edhe me mashtrime.
Por nëse është krejt ndryshe as vet sdo të duash ti përdorish ato ?

Ps. Sorry ti ndoshta e the me shaka e une e thash me seriozitet.. Po ja që e thash ??

Po kush te kupton...

Tradhtar qe c'ke me te...:D

Status
Temë e mbyllur.
Back