• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si ta besh per vete nje femer...?

Status
Temë e mbyllur.
Fatkeqesisht eshte e vertet...pak jane ato qe nuk bien preh e mashtrimeve lehte...
Thuaj femres ate qe ajo do te degjoj dhe iku per shel,edhe pse jo me te gjitha...:)
Dakort po si ta bëj të më tregoj paraprakisht se ça do të dëgjojë që të shkruaj romanin unë? ?

Pse e stërholloni shumë muhabetin?
Thjesht e pastër,ji vetvetja. Mendo ça do të të pëlqente për vete dhe si do të doje të të trajtonin e të njëjtën gjë bëj. S'kanë brirë të shkretat femra.

Thjesht e pastër,ji vetvetja. Mendo ça do të të pëlqente për vete dhe si do të doje të të trajtonin e të njëjtën gjë bëj. S'kanë brirë të shkretat femra.
Mos ja fut kot tani, mua më pëlqejnë femrat, kush tha që edhe femrave u pëlqejnë femrat? ?

NOTA....MAKSIMALE apo -bravo-(y)

PS....por shqiptaret jane te GJITHE.....profesora,dhe KJO perben apo ketu eshte ose qendron problemi.

Eshte me argetuese kur degjon menyra nga ju dhe pastaj themi ne kush ben e kush nuk ben ?
Ja shiko si të keqorjenton En-nisa, thot që femrave u pëlqen ça pëlqeni ju meshkujt. :oops:

Të mos e banalizojmë kot komentin; ti e kuptove çfarë kam dashur të shpreh por hyre kot për shaka. Kur e shkrova atë frazën kisha parasysh empatinë dhe reciprocitetin,shumë të rëndësishme në planin njerëzor të njohjes.

Cte them une, skam bere per vete ndonjehere nje femer.
Leçken e loçkes.......Edhe un kujtova se do me tregoje ndonje me stila dhe Isha pozicionuar ne gjendie kuriozokreative gati te clodhja syte per nje ide te re.....ska gje nuk deshperohemi ne....gjithmone atje tëhu, ka diçka qe do ta beje femren te ndihet perëndesh.......kerkimet vazhdojne ne 12 milje gjeresi...:)

• Like
Reactions: Sia
Status
Temë e mbyllur.
Back