• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si te behesh nje Magjistar dhe te modifikosh jeten tende.

Përgjigje e: Si te behesh nje Magjistar dhe te modifikosh jeten tende.

Artikull interesant, por qe duket si shembull i mire dizinformimi ne informacion.

E gjitha kjo, qe eshte e mundur ne saj te asaj qe ajo qe ne apo ata sot e quajme REALITET eshte thjesht nje hologram, produkt i pordhuar nga interpretimi i trurit tone nga impulse elektrike me prejardhje nga "pika zero e fushes" (ZPE). Sepse nuk do ta kuptoni se si eshte e mundur te ndryshoni materialin 3D. Nuk ka asnje materie. Ka vetem frekuenca dhe vibrime te interpretuara nga truri. Jo kot Bibla fillon me: "Dhe ne fillim ishte fjala, Fjala ishte Zoti dhe fjala ishte me Zotin". Ketu Fjala ka kuptimin e dridhjes (zeri). Sekreti i historise se magjise ne pergjithesi eshte se bota perbehet nga fjalet dhe nese njihni fjalet nga perbehet bota mund te beni me to ate qe deshironi.
Magjia nuk eshte art, por aftesi qe nepermjet artit te mire a te keq te dominosh forcat e natyres.

p.s. vetem se mua me vibron shume andej nga perpara mesit...8000A (Angstrom).

ka lesht e curres, ky esht budalla lol, nuk ekziston e mira dhe e keqja thot palla dhe justifikon masakrat masive.

ja kan shpelar trute, dhe i duket vetja i iluminuar.

E mira dhe e keqja eshte nje model arsyetimi kristian. Budistet psh nuk e mendojne keshtu. Kete ide e moren persiper dhe komunistet personazhi negativ dhe pozitiv. Ti cfare mendon nese mbytesh ne lume qe lumi eshte i keq apo se nuk dije te notoje. Ma shpjego te te vleresoj jo une por shoket e tu.

ka lesht e curres, ky esht budalla lol, nuk ekziston e mira dhe e keqja thot palla dhe justifikon masakrat masive.

ja kan shpelar trute, dhe i duket vetja i iluminuar.
un them qe mund dhe ta kene possess

Ron miku im me ke thene qe je shkencetar dhe jo historian. Por meqe je nje gjeni me shpjego pak kush eshte e keqe pa qene moralist dhe as fetar, nuk dua te degjoj te qarat e tua si nje viktime. E di qe nazizmi perdor nje simbol budist dhe a e di pse amerikanet nuk i denuan nazistet por i mbajten dhe u dhane te gjitha te drejtat pse nuk pyet ata pse e mbuluan vrasjen e miljina njerzve se dine ta shpjegojne se une nuk kisha lindur akoma qe te mboja ato ide.
nuk kam thene as shkencetar dhe as historian, mos mashtro, apo mashtrimi nuk te duket ligesi?????

thjesht kam kundershtuar ato palacolliqet e tua kur perdor terma nga fizika e kuanteve komplet gabim, per te cilen ti dhe sekti jot i dhjere jeni tap topi, nuk ja keni idene ca jane kuantet.

i di me mire se ty edhe simbolet. zotrote shfajesove masakrat milioneshe me jete njerezore, dhe thua se e mira dhe e keqja nuk ekziston.

nese do ishe ne kohen e hitlerit dhe do te te zhdukte ty personalisht ne dhoma me gaz, cfar do ishte e mire apo e keqe?????

trap

hiq dore nga sekti sa nuk eshte vone dhe te te shpelajne trute akoma me keq dhe te te shtyjne te besh krime te renda

hajvan

E mira dhe e keqja eshte nje model arsyetimi kristian. Budistet psh nuk e mendojne keshtu. Kete ide e moren persiper dhe komunistet personazhi negativ dhe pozitiv. Ti cfare mendon nese mbytesh ne lume qe lumi eshte i keq apo se nuk dije te notoje. Ma shpjego te te vleresoj jo une por shoket e tu.
e mira dhe e keqja ekzistojne ne bote pavaresisht religjioneve.

e mira dhe e keqja ka ekzistuar dhe para krishtit

hajvan

Nuk i du tmirat me magji.
Me tmerron kjo gje ...huh larg meje .

ka shume te keqia qe jane konsideruar te keqia universalisht qe ne kohet antike, sic jane vrasja, perdhunimet, skllaveria, dhe qindra e mijra akte te tjera ligesie.

idioti

nuk ekziston e keqja thote, esht koncept kristian:p

kristianet vete kane bere krime dhe akte ligesie te tmerrshme me inkuizicionin, kane djegur njerez te gjalle.

Last edited by a moderator:

nuk kam thene as shkencetar dhe as historian, mos mashtro, apo mashtrimi nuk te duket ligesi?????

thjesht kam kundershtuar ato palacolliqet e tua kur perdor terma nga fizika e kuanteve komplet gabim, per te cilen ti dhe sekti jot i dhjere jeni tap topi, nuk ja keni idene ca jane kuantet.

i di me mire se ty edhe simbolet. zotrote shfajesove masakrat milioneshe me jete njerezore, dhe thua se e mira dhe e keqja nuk ekziston.

nese do ishe ne kohen e hitlerit dhe do te te zhdukte ty personalisht ne dhoma me gaz, cfar do ishte e mire apo e keqe?????

trap

hiq dore nga sekti sa nuk eshte vone dhe te te shpelajne trute akoma me keq dhe te te shtyjne te besh krime te renda

hajvan

Te me falesh Ron qe te shqetesova ndjenjat e tua por ky eshte realiteti. Viktimat jane moraliste preken nga ndjenjat dhe kerkojne drejtesi. Une nuk jam viktime. Viktimat dhe deshtaket nuk me interesojne. Gjahtaret vdesin si heronj ne lufte nuk i merr njeri prej dore ti vrasi si dele. Une do vdisja per vendin tim kete do beja por kurre nuk do viktimizohesha si ty.

Lithaaaan, njeriu qe te vjen ne ishull ka dale nga udha e Zotit... -qesh--qesh--qesh-

Lando thon qe ka dhe magjistar qe bejn mire lol
As ate se du un...

Te me falesh Ron qe te shqetesova ndjenjat e tua por ky eshte realiteti. Viktimat jane moraliste preken nga ndjenjat dhe kerkojne drejtesi. Une nuk jam viktime. Viktimat dhe deshtaket nuk me interesojne. Gjahtaret vdesin si heronj ne lufte nuk i merr njeri prej dore ti vrasi si dele. Une do vdisja per vendin tim kete do beja por kurre nuk do viktimizohesha si ty.
je ti viktim e sektit tend daku, por nuk e merr vesh.:D

je me keq se deshtak, ta kan dhjer trurin fare kto hajvanlleqet qe te rekomandojne te lexosh ata te sektit.

mos je i deshmitareve te jehovait ti re??? ata jan sekt suicidal, ja mbushin mendjen viktimave qe nuk ka te mire apo te keqe, vritni veten.

mos e vra veten o pall, o idiot, thuaji atij te parit te sektit. f'uck youuuuuuuuu dhe ik

Artikull interesant, por qe duket si shembull i mire dizinformimi ne informacion.

E gjitha kjo, qe eshte e mundur ne saj te asaj qe ajo qe ne apo ata sot e quajme REALITET eshte thjesht nje hologram, produkt i pordhuar nga interpretimi i trurit tone nga impulse elektrike me prejardhje nga "pika zero e fushes" (ZPE). Sepse nuk do ta kuptoni se si eshte e mundur te ndryshoni materialin 3D. Nuk ka asnje materie. Ka vetem frekuenca dhe vibrime te interpretuara nga truri. Jo kot Bibla fillon me: "Dhe ne fillim ishte fjala, Fjala ishte Zoti dhe fjala ishte me Zotin". Ketu Fjala ka kuptimin e dridhjes (zeri). Sekreti i historise se magjise ne pergjithesi eshte se bota perbehet nga fjalet dhe nese njihni fjalet nga perbehet bota mund te beni me to ate qe deshironi.
Magjia nuk eshte art, por aftesi qe nepermjet artit te mire a te keq te dominosh forcat e natyres.

p.s. vetem se mua me vibron shume andej nga perpara mesit...8000A (Angstrom).

Me ne fund njeri kuptoj perse behet fjale. Te falenderoj !

ca te mirash do ti, ky palla i vetquajtur magjistar po te thot qe e mira nuk ekziston.

ndoshta ai shprehet paqarte sepse mund te jete pak konfuz por ka dicka te vertete qe ai po na e thote ne sy … qe njerezimi eshte skllaveruar per nje kohe te gjate nga qenie qe nuk arrijne ti perceptojn ...psychic vampires
and of course it hurts … but now is time to free souls from this … the planet and the humans are going through dimensional changes ...

Lando thon qe ka dhe magjistar qe bejn mire lol
As ate se du un...
nuk ka magjistare sepse nuk ekziston magjia lol.

ka vetem te cmendur qe vetquhen magjistar, por te cmendur deri ne nje far pike, si ai nadiri i top channelit te emisionit enigma, tha do hidhet nga 15 kaci, u hodh lesht, i dhemb suma kur behet fjale per veten e tij.

graviteti eshte nje force fizike, dhe nuk i plas trapi hic, je adam kadmoni apo nadiri, hidhesh nga 15 kaci, vdes top ne vend.

nuk ka bir kurve ne bot qe sfidon gravitetin e newtonit.

Pa merak kepi,unë gjatë gjithë kohës atë jam duke bërë, duke projektuar të ardhmen e lavdëruar ;)

nuk ka magjistare sepse nuk ekziston magjia lol.

ka vetem te cmendur qe vetquhen magjistar, por te cmendur deri ne nje far pike, si ai nadiri i top channelit te emisionit enigma, tha do hidhet nga 15 kaci, u hodh lesht, i dhemb suma kur behet fjale per veten e tij.

graviteti eshte nje force fizike, dhe nuk i plas trapi hic, je adam kadmoni apo nadiri, hidhesh nga 15 kaci, vdes top ne vend.

nuk ka bir kurve ne bot qe sfidon gravitetin e newtonit.

-qesh--qesh-

Ika Ika se un sjam per kto tema. Nuk besoj lol kot me hy .:D

Back