Adam Kadmon
Anëtar i ri
Përgjigje e: Si te behesh nje Magjistar dhe te modifikosh jeten tende.
Ate do bej Ron do vras veten se ma shpjegove ti shume mire qe nuk e kam trurin ne vend. Po me pas cfere duhet te bej ? Nga deshmimtaret e Jehovait trembesh me shume ata jane aq te siellshem me ty ? Apo kur te dhane revisten kishe frike mos te rekrutonin dhe te shplanin trurin. Jo ron e ke gabim je ti qe nuk e kupton boten, nuk je ti qe me kuptove mua ti thjeshte u trembe ndaj dhe po bertet.
Qetesoje veten nuk ka rendesi te pergjigjesh lere egon menjane. Kot ste kam zgjedhur ty si bashkepuntorin tim por nuk dua te me stresohesh shume se ketu nuk vdes njeri ri i qete se hitleri ka vdekur.
je ti viktim e sektit tend daku, por nuk e merr vesh.
je me keq se deshtak, ta kan dhjer trurin fare kto hajvanlleqet qe te rekomandojne te lexosh ata te sektit.
mos je i deshmitareve te jehovait ti re??? ata jan sekt suicidal, ja mbushin mendjen viktimave qe nuk ka te mire apo te keqe, vritni veten.
mos e vra veten o pall, o idiot, thuaji atij te parit te sektit. f'uck youuuuuuuuu dhe ik
Ate do bej Ron do vras veten se ma shpjegove ti shume mire qe nuk e kam trurin ne vend. Po me pas cfere duhet te bej ? Nga deshmimtaret e Jehovait trembesh me shume ata jane aq te siellshem me ty ? Apo kur te dhane revisten kishe frike mos te rekrutonin dhe te shplanin trurin. Jo ron e ke gabim je ti qe nuk e kupton boten, nuk je ti qe me kuptove mua ti thjeshte u trembe ndaj dhe po bertet.
Qetesoje veten nuk ka rendesi te pergjigjesh lere egon menjane. Kot ste kam zgjedhur ty si bashkepuntorin tim por nuk dua te me stresohesh shume se ketu nuk vdes njeri ri i qete se hitleri ka vdekur.
Last edited:
dhe nese i takoj, un jam aq tip agresiv, sa me agresivitetin tim, te pakten do bej perpjekje verbale tja u heq dokrat e tyre nga koka, ata duhet te tremben nga une
upsss harrova apo s'pi birra ti se nuk e lejo religjoni mgja
``14``