Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si te behesh nje Magjistar dhe te modifikosh jeten tende.

Përgjigje e: Si te behesh nje Magjistar dhe te modifikosh jeten tende.

je ti viktim e sektit tend daku, por nuk e merr vesh.:D

je me keq se deshtak, ta kan dhjer trurin fare kto hajvanlleqet qe te rekomandojne te lexosh ata te sektit.

mos je i deshmitareve te jehovait ti re??? ata jan sekt suicidal, ja mbushin mendjen viktimave qe nuk ka te mire apo te keqe, vritni veten.

mos e vra veten o pall, o idiot, thuaji atij te parit te sektit. f'uck youuuuuuuuu dhe ik

Ate do bej Ron do vras veten se ma shpjegove ti shume mire qe nuk e kam trurin ne vend. Po me pas cfere duhet te bej ? Nga deshmimtaret e Jehovait trembesh me shume ata jane aq te siellshem me ty ? Apo kur te dhane revisten kishe frike mos te rekrutonin dhe te shplanin trurin. Jo ron e ke gabim je ti qe nuk e kupton boten, nuk je ti qe me kuptove mua ti thjeshte u trembe ndaj dhe po bertet.

Qetesoje veten nuk ka rendesi te pergjigjesh lere egon menjane. Kot ste kam zgjedhur ty si bashkepuntorin tim por nuk dua te me stresohesh shume se ketu nuk vdes njeri ri i qete se hitleri ka vdekur.

Last edited:

Adnan apo Adam ca ta thojshin emrin ty, nigjo baben ti qe t'jap nji kshille te vockel.
Rri larg nga keto gjona, nuk jon gjona t'mira, drejtohu rruges se te madhit Zot, ki besim tek Ai dhe lejoje driten e Tij te iluminoje mendjen shpirtin dhe zemren!
Mos hyr ne labirinthet obskurantiste te pseudofese apo sekteve religjose.;))

Qetesoje veten nuk ka rendesi te pergjigjesh lere egon menjane. Kot ste kam zgjedhur ty si bashkepuntorin tim por nuk dua te me stresohesh shume se ketu nuk vdes njeri ri i qete se hitleri ka vdekur.
ups … ky paska qene Roli I Ronit qe ne fillim :p

Ate do bej Ron do vras veten se ma shpjegove ti shume mire qe nuk e kam trurin ne vend. Po me pas cfere duhet te bej ? Nga deshmimtaret e Jehovait trembesh me shume ata jane aq te siellshem me ty ? Apo kur te dhane revisten kishe frike mos te rekrutonin dhe te shplanin trurin. Jo ron e ke gabim je ti qe nuk e kupton boten, nuk je ti qe me kuotove mua ti thjeshte u trembe ndaj dhe po bertet.

ja qe ja fute pordhes kot ahahaha, deri me sot nuk kam takuar asnje deshmitar te vetem te jehovait, kam degjuar vetem ne lajme tek kronika e zeze, qe ne shqiperi kishin kryer vetvrasje pjestare te ketij sekti ca vite me pare, me erdhi shume keq, ishin adoleshente trushpelare.

mua te me rruajn carrin traplliqaret e jehovait plako-qesh- dhe nese i takoj, un jam aq tip agresiv, sa me agresivitetin tim, te pakten do bej perpjekje verbale tja u heq dokrat e tyre nga koka, ata duhet te tremben nga une:D.

une ne fakt po te bej mire dhe ty:D ti e do me druuuuuuuuuuuu

hiq dor nga sekti jot o pall se po te marrin ne qafe.

agresiviteti im ne kte rast eshte miresi e shkalles superiore, po shpetoj nje jete njerezore, ate te adam kadmonit te cilit ja ka pjerdhur trut sekti.

Po Roni eshte asistenti me i mire edhe pse ai nuk e pranon mendon shume per mua dhe per punen tone sepse armiku eshte miku me i mire dhe me besnik sepse kurre nuk te le te qete dhe qellimi i tij nuk eshte te me prishe pune por te krijoj debat konflikt etj etj ndaj une e adhuroj perkushtimin e tij ndaj meje.

ahahaha roli i ronit eshte te c'intoksikoje disi dokrat e cmendura qe jane ne trute e njerzve, por mesa duket ketij i paskan bere lavazh shum te thelle truri,

un s'kam cbej me lol

ja qe ja fute pordhes kot ahahaha, deri me sot nuk kam takuar asnje deshmitar te vetem te jehovait, kam degjuar vetem ne lajme tek kronika e zeze, qe ne shqiperi kishin kryer vetvrasje pjestare te ketij sekti ca vite me pare, me erdhi shume keq, ishin adoleshente trushpelare.

mua te me rruajn carrin traplliqaret e jehovait plako-qesh- dhe nese i takoj, un jam aq tip agresiv, sa me agresivitetin tim, te pakten do bej perpjekje verbale tja u heq dokrat e tyre nga koka, ata duhet te tremben nga une:D.

une ne fakt po te bej mire dhe ty:D ti e do me druuuuuuuuuuuu

hiq dor nga sekti jot o pall se po te marrin ne qafe.

agresiviteti im ne kte rast eshte miresi e shkalles superiore, po shpetoj nje jete njerezore, ate te adam kadmonit te cilit ja ka pjerdhur trut sekti.

Ti Ron nuk je agresiv ti je nervoz. Agresivet nuk flasin jane gjakftohte.
Ti je zhurmues dhe ben shume mire sepse sa me shume te bertasesh dikush do te te degjoje qe te te ndihmoje.

Po Roni eshte asistenti me i mire edhe pse ai nuk e pranon mendon shume per mua dhe per punen tone sepse armiku eshte miku me i mire dhe me besnik sepse kurre nuk te le te qete dhe qellimi i tij nuk eshte te me prishe pune por te krijoj debat konflikt etj etj ndaj une e adhuroj perkushtimin e tij ndaj meje.
mendoj lesht per ty, e hapa temen se me doli ne radhe...bobo sa i rendesishem i duket vetja ktij-qesh-

mendoj lesht per ty, e hapa temen se me doli ne radhe...bobo sa i rendesishem i duket vetja ktij-qesh-

Se mos e hap dhe neser kot apo tani qe u fute ne valle do e heqesh dhe ti cte besh te pelqen ky diskutim.

Ron sinqerisht ti me pelqen une per ty bej maksimumin nese ka dike per te cilin kam me shume respekt je ti e them me zemer. Eja te behemi miq te mire te premtoj ty nuk te rekrutoj.

Last edited:

eshte e vertet qe mbete te kjo tema Ron -qesh-

lol mos shkruaj me qe te japesh mesazhin qe ste intereson universit

Ti Ron nuk je agresiv ti je nervoz. Agresivet nuk flasin jane gjakftohte.
Ti je zhurmues dhe ben shume mire sepse sa me shume te bertasesh dikush do te te degjoje qe te te ndihmoje.

e di e di, qe esht agresivitet pa efekt, ta paskan kopsitur mire mendjen.
e di si eshte puna, un nuk te njoh hic deri ne momentin qe u shfaqe ne kte forum, dhe eshte njohje virtuale forumore, mua me vjen keq per cdo qenie njerezore dhe per trushpelaret, por tek e fundit nuk te njoh realisht, dhe nuk je as njeriu im i afert.

dmth in pocche parole, nuk me ha palla hic ca ben lol

un te dhashe nje keshille qe ne faqen e par te temes, nese je pjese e ndonje sekti, per te miren tende hiq dore, ti sdo.

ok

sme plas trapi lol

cazzi tuoi thon talionet

replika e fundit me ty

Last edited by a moderator:

Me vjen keq qe te merzita Ron. Te kerkoj falje. E leme kete muhabet u tha cu tha zere ska ndodhur gje. Ja me shave mbare e prapt e hoqe fiksimin dhe une te kerkova falje qe bera shaka cte keqe ka te behemi miq. Te pres te me shkruash ose te me shash si te te vije permbare.

Last edited:

O ron pse ca osht ky , nga ato qe i bien zyles se deres orar pa orar ?
Une e kom shkrujt ke porta shpise me te modhe :
Zeugen Jehovas. Bitte nicht Klingeln!

Mos i bini zyles se deres kot me kot dhe orar pa orar nqs doni qe Jehovai te mos mbetet pa deshmitare! -qesh--qesh--qesh-

Erdhen i here ene i rane zyles se deres ne vakt dreke.
I flas ke citofoni: Kush osht?
U pergjigj njoni nga ata: Jemi Deshmitaret e Jehovait, kemi ardhur te flasim per Zotin
Une prap nga citofoni: Pse ca ka bo ket radhe?
Nga ana tjeter e citofonit heshtje!
Vazhdoj prap une duke pyetur: Sa vete jeni?
Pergjigjet prap njoni nga ata: Jemi dy vete...
Une: Po mire, pse nuk flisni midis jush po doni te me perzieni edhe mua te tretin?
Iken! Nuk i rane mo zyles asihere tjeter.-qesh--qesh--qesh-

lol , e bukur ajo shprehja me siper do e vej dhe un te dera ne Anglisht :D

U pergjigj njoni nga ata: Jemi Deshmitaret e Jehovait, kemi ardhur te flasim per Zotin
Une: Po mire, pse nuk flisni midis jush po doni te me perzieni edhe mua te tretin?
-qesh-

ca dreqin, me detyrove per tu fut prap ktu, s'te jap dot dy her reputacion, jo per gjo por do thot adomi, erdhi prap roni-qesh-

Sa isha martu kthehem nga puna i Lodh gjej ne shpi dy gra tu Bo muhabet me grune me gishta .aman me thote mos i nxirr jashte se eshte turp.
Ok i thashe und jom myslimon.allahu akber-hihi-

Adnan ups Adam desha te them (mu ka fiksu ky dreq emri si Adnan Pinxho Kapella) per Zotin je shume njeri i bute.
Shaka boj mos ma merr per ters, ti je i ri ne kete forum edhe nuk me njef ndersa keta te vjetrit ma njofin tipin qe du vetem gallate.

Te uroj shnet e pare ke baba, ene mos ma nga ronin se ai osht myslimon i nershem, bo hesap qe ene kur hec rruges, hec kadale qe mos i mshoje fort tokes…-qesh--qesh--qesh- -gezuar- upsss harrova apo s'pi birra ti se nuk e lejo religjoni mgja

Qyfyre bojm o Adam, se e qeshura te zgjat jeten. -paqe-``14``

Back