Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si te mbash nje femer te lumtur ?

Si femra si mashkulli po arriti ta ben vetveten e lumtur besoj automatikisht dhe personi ne krat e ndjen lumturij dhe reflekton tek aj apo ajo sepse ska senc sdo mund kurr ndryshe ta beje te lumtur qoft femren apo mashkullin jeta sesht nke dit jav muaj apo vit duhet diq e thjesht dhe jetegjate

Nje femer zduhet te jet e lumtur nga dikush , por duhet te jet e lumtur me veten te doj veten te jet e plotsuar me veten e saja . Sna duhet dikush ose dicka qe te na bej te lumtur por duhet te plotesohemi vet .Te pranojm dhe ta duam veten sic jemi ketu arrihet lumturia me e madhe per nje femer 🤗
Sa identisch jemi shpreh uaaaaa🤗🥰

Po kam kaluar 3 vite fal zotit me E time pse pyte e dashur
U bera kureshtare se ju flisni per lumturi personale qe eshte e rendesishme gjithashtu. por ne cift duhet te kete harmoni, bashkeveprim, ndryshe asnje s’eshte i lumtur.

U bera kureshtare se ju flisni per lumturi personale qe eshte e rendesishme gjithashtu. por ne cift duhet te kete harmoni, bashkeveprim, ndryshe asnje s’eshte i lumtur.

Meshkujt janë gjithmonë të lumtur nëse partnerja është e lumtur. Nuk kemi alternativa ne.😛

Patjeter thjesht kryesorja thash te jesh e knaqur me vetveten dhe kjo reflekton tek tjetri normal apo qe cek ti nderlidhur sepse po them po ke lumturij pervete harroje qe ke forc durim qe partnerit tja japish kto qe ti i the

Patjeter thjesht kryesorja thash te jesh e knaqur me vetveten dhe kjo reflekton tek tjetri normal apo qe cek ti nderlidhur sepse po them po ke lumturij pervete harroje qe ke forc durim qe partnerit tja japish kto qe ti i the
Une jam e kenaqur me veten, por lidhja kerkon me shume se aq. Do perkushtim nga te dyja palet. Nese njeri jep me shume se tjetri, fillon palumturia ne cift.

Une jam e kenaqur me veten, por lidhja kerkon me shume se aq. Do perkushtim nga te dyja palet. Nese njeri jep me shume se tjetri, fillon palumturia ne cift.
kete i them dhe une gruas, ste jap me sot se te kam dhene me shume. kurse te dielen i thash mos me jep ti me sot se me ke dhene shume dhe behesh e palumtur :p
ajo aq donte dhe zjeu grosh vec per vete

Si ta mbash nje femer te lumtur?
🤣🤣🤣
Jepi Golden card.......

Back