Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si te mbash nje femer te lumtur ?

Përgjigje e: Si te mbash nje femer te lumtur ?

Unë për vete në tema të tilla nuk do të bëj më postime serioze. You doni me tall menderen. Herë tjetër mos më kërkoni mendimin tim të vërtetë.

Femrat janë të lumtura kur nuk i merr seriozisht, kur i nënvlerëson dhe kur I bën të dyshojnë se je i interesua në femra të tjera. Pra kur e bën xheloze.

Femra ka në nevojë për dramë dhe probleme. Mungesa e këtyre e bën të mendojë se diçka mungon. Prandaj krijonë më shumë probleme. Kjo është femra e Lumtur.

Psenë mos ma kërkoni se nëse ju vetë nuk e dini si mund ta di unë?!

Last edited:

vallai o beu une keto qe the ti si dua :d

une dua liri pavaresi totale. dua te mos jap llogari dhe mos tme japin. dua qetesi absolute ne shtepi. te flitet sa me pak dhe me ze te ulet, mundesisht :d

sdua as dhurata se i blej vete ku jane me te shtrenjtat. fle me orar dhe ngrihem me orar.. shkoj ne sport dhe sdua qe para se te nisem tme thuash jo po ca do hajme ca do pijme, duhet te besh vete :D

dmth ka shume rregulla te une, qe te jem e lumtur. ah po se harrova udhetimet ahahahaha ketu po qe lumturohem vertete :D

une dua liri pavaresi totale. dua te mos jap llogari dhe mos tme japin. dua qetesi absolute ne shtepi. te flitet sa me pak dhe me ze te ulet, mundesisht :d

sdua as dhurata se i blej vete ku jane me te shtrenjtat. fle me orar dhe ngrihem me orar.. shkoj ne sport dhe sdua qe para se te nisem tme thuash jo po ca do hajme ca do pijme, duhet te besh vete :D

dmth ka shume rregulla te une, qe te jem e lumtur. ah po se harrova udhetimet ahahahaha ketu po qe lumturohem vertete :D

Kshu jam dhe une Deb :D
Se ku i gjen Beu keto femra te pa lumtura hajde mere vesh:D

Sa llafe the... :)

Thuaj Kepit qe do ikim bashke se andej do thyej qafen dhe une:D
Ama jo per te kerkuar lumturine:D

ylli e di cfare, meshkujve u genjen mendja sepse mendojne qe ata kane celsin e lumturise per ne.

harrojne qe femrat duan karten bankare dhe te shetisin neper bote me shoqe mundesisht dhe vetem ashtu jane te lumtura :D

ylli e di cfare, meshkujve u genjen mendja sepse mendojne qe ata kane celsin e lumturise per ne.

harrojne qe femrat duan karten bankare dhe te shetisin neper bote me shoqe mundesisht dhe vetem ashtu jane te lumtura :D

Prit tani kur te thone materialiste:D

me doren e vet e ka fjalen badi :d

ata meshkuj qe e bejne kete xhest dije se po te manipulon ylli :D :D

Jo moj jo ata qe e bejne kete pune, punojne ne nursing home :D
Une mendova qe te ushqen me Burberry ose Prada:D
Trahanane e ha vet une :D

Ju e dashkeni jetën lesheli. Ku ka ashtuëëëë? Ne duam të dimë çfar ka për të ngrënë pastaj shkoni thyeni qafën ku të doni:d. Pse pa ngrënë burri do dilni për qef juve. Hajde hajdeeeee...me këto mëndje që keni ju keni me ngel beqare tërë jetën.

Lum si ju:d

E lum ata që do t'ju lumturojnë e që do të lumnoni:d

po si ka mundesi qe kjo eshte e vetmja teme qe une nuk arrij te shkruaj as nji gjys shkronje ?!D

Keta ti kendojne germat sipas orkesit maj...teto gjysllyket amon se na trembe qupat e lagjes. -lutem-

Qyqaaaaa...e paska lene e shkreta mendje teton. Ja ta ndreqim qe tash:

Per ju qupa te lagjes qe ja keni vene syrin Zircos:

Se pari, duhet te sqaroj qe i martuar nuk eshte por ne ka femije a jo, per kete nuk e ve doren ne zjarr se nuk i kam mbajtur pishtarin te birit te botes. Sa per keshtu si kallep, nuk flas dot se nuk e kam takuar ndonjehere. Sa per moshen, duhet te jete aty te 30-tat dhe shumicen e ketyre viteve i ka kaluar ne shkolle. Sa per nga ana financiare (qe duhet t'u interesoje PATJETER), tani per tani ka mjaftueshem per te ngrene buke me recel mengjes-drek-darke dhe per ndonje pice fundjavave, por mbas nja 2 vjeteve besoj do filloje t'u sjelle aq shume leke ne shtepi sa te rrini cdo dite te muajit neper dyqane shopping dhe t'u teprojne. Se cfare lloj femre pelqen, s'e kam idene se nuk me ka interesuar ndonjehere ta di.

Nqs doni ndonje sqarim mbi kete qe kam shkruar me siper, ju lutem mos me kontaktoni.

Me shume respekt,

Teto Estheri

Back