Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !vallai o beu une keto qe the ti si dua :d
une dua liri pavaresi totale. dua te mos jap llogari dhe mos tme japin. dua qetesi absolute ne shtepi. te flitet sa me pak dhe me ze te ulet, mundesisht :d
sdua as dhurata se i blej vete ku jane me te shtrenjtat. fle me orar dhe ngrihem me orar.. shkoj ne sport dhe sdua qe para se te nisem tme thuash jo po ca do hajme ca do pijme, duhet te besh vete![]()
dmth ka shume rregulla te une, qe te jem e lumtur. ah po se harrova udhetimet ahahahaha ketu po qe lumturohem vertete![]()
vallai o beu une keto qe the ti si dua :d
une dua liri pavaresi totale. dua te mos jap llogari dhe mos tme japin. dua qetesi absolute ne shtepi. te flitet sa me pak dhe me ze te ulet, mundesisht :d
sdua as dhurata se i blej vete ku jane me te shtrenjtat. fle me orar dhe ngrihem me orar.. shkoj ne sport dhe sdua qe para se te nisem tme thuash jo po ca do hajme ca do pijme, duhet te besh vete![]()
dmth ka shume rregulla te une, qe te jem e lumtur. ah po se harrova udhetimet ahahahaha ketu po qe lumturohem vertete![]()
Kshu jam dhe une Deb
Se ku i gjen Beu keto femra te pa lumtura hajde mere vesh![]()
ky me duket i ka thene per keto 17 vjecaret ylli![]()
une po shkoj 47![]()
kepi, kesaj rradhe do shkoj ne Itali![]()
Thuaj Kepit qe do ikim bashke se andej do thyej qafen dhe une
Ama jo per te kerkuar lumturine![]()
ylli e di cfare, meshkujve u genjen mendja sepse mendojne qe ata kane celsin e lumturise per ne.
harrojne qe femrat duan karten bankare dhe te shetisin neper bote me shoqe mundesisht dhe vetem ashtu jane te lumtura![]()
Prit tani kur te thone materialiste![]()
pse materialiste? ne punojme vete![]()
![]()
Po kshu ju leverdis
Ps. Bad me cfare ta ushqeje?![]()
me doren e vet e ka fjalen badi :d
ata meshkuj qe e bejne kete xhest dije se po te manipulon ylli![]()
![]()
Keta ti kendojne germat sipas orkesit maj...teto gjysllyket amon se na trembe qupat e lagjes.![]()