Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Zirco mund te takohemi pas dy vitesh?![]()

Qyqaaaaa...e paska lene e shkreta mendje teton. Ja ta ndreqim qe tash:
Per ju qupa te lagjes qe ja keni vene syrin Zircos:
Se pari, duhet te sqaroj qe i martuar nuk eshte por ne ka femije a jo, per kete nuk e ve doren ne zjarr se nuk i kam mbajtur pishtarin te birit te botes. Sa per keshtu si kallep, nuk flas dot se nuk e kam takuar ndonjehere. Sa per moshen, duhet te jete aty te 30-tat dhe shumicen e ketyre viteve i ka kaluar ne shkolle. Sa per nga ana financiare (qe duhet t'u interesoje PATJETER), tani per tani ka mjaftueshem per te ngrene buke me recel mengjes-drek-darke dhe per ndonje pice fundjavave, por mbas nja 2 vjeteve besoj do filloje t'u sjelle aq shume leke ne shtepi sa te rrini cdo dite te muajit neper dyqane shopping dhe t'u teprojne. Se cfare lloj femre pelqen, s'e kam idene se nuk me ka interesuar ndonjehere ta di.
Nqs doni ndonje sqarim mbi kete qe kam shkruar me siper, ju lutem mos me kontaktoni.
Me shume respekt,
Teto Estheri
E tha Teacher shume mire. Me nje fjale i permblodhi te gjitha
Cka thuhet me shume eshte e tepert dhe e panevojshme !
Ps. Bad me cfare ta ushqeje?![]()
Po ne qe i japim baguette raparrushi, a thu jemi ne rruge te drejte per ta majt ne standartin e lumtunis?
Ma merr mendja se po, eshte e lumtur qe ka nje burre si ty. Plus ty s’te pushojne gishtat ketu, hyjnia ime kshu e ashtu. Ti pervec qe e ushqen I thurr dhe lavde. Kaq duam ne, lol
Uroj vetem te jeté réciproque Cool.![]()
Po sqe reciproke nuk mund te kete lumturi, bukurane![]()