• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si te mbash nje femer te lumtur ?

Përgjigje e: Si te mbash nje femer te lumtur ?

Shpresoj ushqim shpirteror, se perndryshe do dashurohet mbas dashnorkave elegante lol :p

une e kuptova ndryshe kete punen e ushqimit, ti ndryshe.. mire do ishte qe badi tna e shpjegonte per ca e kishte fjalen :d

une e kuptova ndryshe kete punen e ushqimit, ti ndryshe.. mire do ishte qe badi tna e shpjegonte per ca e kishte fjalen :d

Ajo e kishte llafin per buken e leurushit....sqarim mjegullues per kapacitet e mia....
A ban me t'pyt se si e kuptove ti o SiBora?

E kam shpjeguar unë te postimi 170 dhe Bad te 171. :p
Unë i kam përmbledhur të dy mendimet edhe tëndin edhe të Anitës dhe ca mendime të tjera. :D

Ajo e kishte llafin per buken e leurushit....sqarim mjegullues per kapacitet e mia....
A ban me t'pyt se si e kuptove ti o SiBora?

une ne fakt kuptova kur mashkulli te ushqen me duart e veta...e mora ne graden e pare.
dhe ndoshta eshte nje nga arsyet sepse me pelqen kjo idea. sinqerisht do dashurohesha nqs nje mashkull do me jepte ushqim me doren e vet :d jam njecik filozofe cooli, mos ma vij re -hug-

E kam shpjeguar unë te postimi 170 dhe Bad te 171. :p
Unë i kam përmbledhur të dy mendimet edhe tëndin edhe të Anitës dhe ca mendime të tjera. :D

nuk bie dakort une me ty dhe badin. :d

mua njerzit teper realiste me bejne frike :d

une ne fakt kuptova kur mashkulli te ushqen me duart e veta...e mora ne graden e pare.
dhe ndoshta eshte nje nga arsyet sepse me pelqen kjo idea. sinqerisht do dashurohesha nqs nje mashkull do me jepte ushqim me doren e vet :d jam njecik filozofe cooli, mos ma vij re -hug-

Filozofija jote eshte nje ledhatim i sinqerte i nje xhesti kaq te vecante dhe hyjnor......e konsideroj si nje fije mjaft te bukur kur dy te dashuruar ndjane perkushtimin edhe duke ja kuar njeri-tjeterit si mendimet por edhe etjen per te qene me rehatshem......

Ta uroj me gjith zemer megjithse nga nje pastim i juaji para ca kohesh mendoj qe ju e beni kete gjest mjaft te bukur dhe pertej njerezores.

Me të gjitha :D
1............
2............
3............
4............
5............
6............
Ndër ushqimet është dhe ushqimi i shpirtit

Une kshu e kuptova se ndryshe s'po me dilte hesapi lol :p

Epo mire se brenda kam rene gjithsesi :D

Filozofija jote eshte nje ledhatim i sinqerte i nje xhesti kaq te vecante dhe hyjnor......e konsideroj si nje fije mjaft te bukur kur dy te dashuruar ndjane perkushtimin edhe duke ja kuar njeri-tjeterit si mendimet por edhe etjen per te qene me rehatshem......

Ta uroj me gjith zemer megjithse nga nje pastim i juaji para ca kohesh mendoj qe ju e beni kete gjest mjaft te bukur dhe pertej njerezores.

flm shume cooli per fjalet e mira.

ne fakt eci me mendimin se xhestet flasin. ashtu sikurse syte, etc. eshte bukur kur xhestet e vogla te dalin nga shpirti ne menyre natyrale. dhe une ndaj ketij xhesti i jap shume rendesi... sikur me thote shume fjale qe zemra si shpreh dot. :)

Po kur ta jep me dhëmbë dhe jo me duar të pëlqen? :D

flm shume cooli per fjalet e mira.

ne fakt eci me mendimin se xhestet flasin. ashtu sikurse syte, etc. eshte bukur kur xhestet e vogla te dalin nga shpirti ne menyre natyrale. dhe une ndaj ketij xhesti i jap shume rendesi... sikur me thote shume fjale qe zemra si shpreh dot. :)

Ahhh SiBor...nuk te kuptojne dot disa ketu...:)

Ahhh SiBor...nuk te kuptojne dot disa ketu...:)

ah more cooli, duhet te kesh shpirt artisti qe tme kuptojne. :)

e di, do te them dy gjera qe me kane ndodhur ne jeten time dhe qe sdo ti harroj kurre. njera ka qene ky ushqimi me dore qe te thashe dhe tjetra ka qene nje pike loti qe se mbajti dot... i rreshkiti.. per kaq pak njeriu mund te dashuroj shume cooli.

E dashurova per lotin qe se mbajti dot.

ah more cooli, duhet te kesh shpirt artisti qe tme kuptojne. :)

e di, do te them dy gjera qe me kane ndodhur ne jeten time dhe qe sdo ti harroj kurre. njera ka qene ky ushqimi me dore qe te thashe dhe tjetra ka qene nje pike loti qe se mbajti dot... i rreshkiti.. per kaq pak njeriu mund te dashuroj shume cooli.

E dashurova per lotin qe se mbajti dot.

-hug- uroj qe brenda atij loti te jete fshehur nje falenderim dhe mirenjohje e ngrohun prej dashuris qe ndofta asnje fjale nuk do te kish shpjeguar me teper.......

ta dish qe me bere te kem edhe un nje emocion te vecante dashamiresie.

te faleminderit qe e ndave me ne.

do flej tani se vajti vone. :d

cooli flm ty qe me menyren tende me ben te them pa komplekse gjera personale. :)

Ju uroj naten e mire te gjitheve!

Back