• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Teme sqaruese per listen e injorimit!

Gjalle qenke ti?
Tani na trego te drejten me ke forum po na tradhton? 😝

Akoma ti ? 🤦‍♀️ mendon vertete se shkoj ne ndonje forum apo site tjeter ? 🤔 ncuq ncuq Kepi me thene te drejten jam deri ne gryke me pune.. tani me bere te them dicka qe sdoja ta thoja se do i binte tju paragjykoja 🤣🤣 do thoja qe ata/ato qe hyjne ne forum shpesh vallai spaskan pune hic ne krahasim me ca mka gjetur mua 🤣🤣🤣

Akoma ti ? 🤦‍♀️ mendon vertete se shkoj ne ndonje forum apo site tjeter ? 🤔 ncuq ncuq Kepi me thene te drejten jam deri ne gryke me pune.. tani me bere te them dicka qe sdoja ta thoja se do i binte tju paragjykoja 🤣🤣 do thoja qe ata/ato qe hyjne ne forum shpesh vallai spaskan pune hic ne krahasim me ca mka gjetur mua 🤣🤣🤣
Anemone si je? 😁
Ka te beje shume puna qe ben. Mua psh me duhet te hyj, kontrolloj shpesh tel ne pune qe kam. Pa telefon me veshtiresohet dita e punes. Me kete rast i hedh nje sy forumit. 😁

Anemone si je? 😁
Ka te beje shume puna qe ben. Mua psh me duhet te hyj, kontrolloj shpesh tel ne pune qe kam. Pa telefon me veshtiresohet dita e punes. Me kete rast i hedh nje sy forumit. 😁

Mire jam flori , flm, uroj te jesh dhe ti mire.
Ne fakt e di qe ka te bej dhe puna qe ben secili nga ne por une lere edhe pse e kam mundesine te hyj nuk hyj dot sepse me merr sh energji.. kjo me sterlodh ndaj nuk futem dot 🥲😘😘

Ne fakt e di qe ka te bej dhe puna qe ben secili nga ne por une lere edhe pse e kam mundesine te hyj nuk hyj dot sepse me merr sh energji.. kjo me sterlodh ndaj nuk futem dot 🥲😘😘
Kush ta merr me shume energjine ketu?🤣

Kush ta merr me shume energjine ketu?🤣

Ka ca kokrra ahaha jo jo s’eshte nga njerzit , edhe thjeshte te lexosh apo te replikosj kerkon energji 🤣 ndoshta jam plakur shume une se ska mundesi ja psh badi se ka kete gje si une 😅

Shif si rren. Po turickat perdite i fut po he 😎

Epo njerzit nuk rrine 24 ore ne pune, kane kohe edhe per forum edhe per relaks

Ka plot anetare te cileve u kam vene vizen, por s’me pengon fakti qe i lexoj. Shume njerez na mesojne si te mos jemi si ata.

Back