Akrepi
Anëtar
- Anëtar
- Jan 3, 2012
- Postime
- 111,769
- Pikët
- 113
Gjalle qenke ti?Po ty ste ve bllok une , se kemi aq mend sa te kuptohemi ne te dyja![]()
Tani na trego te drejten me ke forum po na tradhton?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Gjalle qenke ti?Po ty ste ve bllok une , se kemi aq mend sa te kuptohemi ne te dyja![]()
Gjalle qenke ti?
Tani na trego te drejten me ke forum po na tradhton?![]()
Anemone si je?Akoma ti ?mendon vertete se shkoj ne ndonje forum apo site tjeter ?
ncuq ncuq Kepi me thene te drejten jam deri ne gryke me pune.. tani me bere te them dicka qe sdoja ta thoja se do i binte tju paragjykoja
do thoja qe ata/ato qe hyjne ne forum shpesh vallai spaskan pune hic ne krahasim me ca mka gjetur mua
![]()
Edhe mua më ka futur Mr Zeid, asnjëherë s'kam pasur konflikt me të. Mendje mendje është kjo dynja.Mu mkan disa veta qe as skam pas najhere konflikt me ta
Anemone si je?
Ka te beje shume puna qe ben. Mua psh me duhet te hyj, kontrolloj shpesh tel ne pune qe kam. Pa telefon me veshtiresohet dita e punes. Me kete rast i hedh nje sy forumit.![]()
Kush ta merr me shume energjine ketu?Mire jam flori , flm, uroj te jesh dhe ti mire.
Ne fakt e di qe ka te bej dhe puna qe ben secili nga ne por une lere edhe pse e kam mundesine te hyj nuk hyj dot sepse me merr sh energji.. kjo me sterlodh ndaj nuk futem dot![]()
Ron kot. Ik vra veten.Nuk kam askend ne liste injorim.
S'ja kam iden kush me ka,por dhe nese do ja kisha,s'do i jepja rendesi kurre aq,sa ti tagoj emrin per sqarim.![]()
Edhe mua.Edhe mua më ka futur Mr Zeid, asnjëherë s'kam pasur konflikt me të. Mendje mendje është kjo dynja.
Kush ta merr me shume energjine ketu?![]()
Shif si rren. Po turickat perdite i fut po heMire jam flori , flm, uroj te jesh dhe ti mire.
Ne fakt e di qe ka te bej dhe puna qe ben secili nga ne por une lere edhe pse e kam mundesine te hyj nuk hyj dot sepse me merr sh energji.. kjo me sterlodh ndaj nuk futem dot![]()
Epo njerzit nuk rrine 24 ore ne pune, kane kohe edhe per forum edhe per relaksAkoma ti ?mendon vertete se shkoj ne ndonje forum apo site tjeter ?
ncuq ncuq Kepi me thene te drejten jam deri ne gryke me pune.. tani me bere te them dicka qe sdoja ta thoja se do i binte tju paragjykoja
do thoja qe ata/ato qe hyjne ne forum shpesh vallai spaskan pune hic ne krahasim me ca mka gjetur mua
![]()
Do kesh share ndonje arab mjekercjap pa dashurEdhe mua më ka futur Mr Zeid, asnjëherë s'kam pasur konflikt me të. Mendje mendje është kjo dynja.
Ti robi mire,@Petrit Kola rob i mire.. pse kshuEdhe mua me ka bere bllok @Petrit Kola. S’di c’kuptim i ka jeta pa mua.![]()