Me ty e kishte?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Me ty e kishte?
Pse se sheh ti qe e ka lan vet me nenkuptu, ne menyr qe kujt ti djegi le ta majMe ty e kishte?![]()
Pse kur tkerkova une ty falje private qe tkerkoj publike?@NotHere po me kerkove falje publike qe me ke shajt, do te jap leket e hundes qe te kam premtu![]()
Shume elegante menyra per ti thene “Te kam ende ne mendje” Amen.![]()
Te pyesim i herë ,@Xhina ..a i ka bo bllok,bllokut?Pse se sheh ti qe e ka lan vet me nenkuptu, ne menyr qe kujt ti djegi le ta maj![]()
Seshr aq i zgjuar fili me hap acc e me fol nket menyr ahhahahahaTe pyesim i herë ,@Xhina ..a i ka bo bllok,bllokut?![]()
Nuk mendo se ca e kane ngrenë kot?
E mendoj por kjo eshte fati i tyreNuk mendo se ca e kane ngrenë kot?
Me ndodhi mua i here..sa u regjistrua njera,tak bllok une se mendova se ishte X person..me vone mora vesh qe ishte tjetër per tjetër, e kishte ngrenë kot goca botes![]()
Amor fati.E mendoj por kjo eshte fati i tyre![]()
Amor?Amor fati.
PO. STOICIZMI na keshillon; dashuro fatin.Amor?
Ama e ke ven re qe ste kam ven kurre ne ignore? Sepse nuk me je dukur tip qe shan ose ofendon anetaret ne nje menyre te ligetPO. STOICIZMI na keshillon; dashuro fatin.
Sherrin qe bera me ty per vaksinat.![]()
Ne fakt kam ren rehat tani ti ve te gjithe pasi kush ka kohe te njoh anetar te rinje ose te zbuloi kush jan, block dhe je rehatTe rinjte nuk i ve bllok, vetem kur kuptoj qe eshte nje anetar qe e kam tashme ne ignore.
Tipi!
Ne fakt kam ren rehat tani ti ve te gjithe pasi kush ka kohe te njoh anetar te rinje ose te zbuloi kush jan, block dhe je rehat![]()
Ti dhe i fal, une hic, per aq kohe sa i kam ne ignore me accountin kryesor.Ne fakt kam ren rehat tani ti ve te gjithe pasi kush ka kohe te njoh anetar te rinje ose te zbuloi kush jan, block dhe je rehat![]()