• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Teme sqaruese per listen e injorimit!

Me kan bllokuar disa meshkuj pa pasur perplasje personale dhe meshkuj qe kan nivel.
Une nuk sulmoj kend personalisht. Dinjiteti i cdo kujt per mua eshte i respektushem.
Mendoj EGO. Ndoshta jam me lart se ta dhe kjo i acaron.

Nuk mendo se ca e kane ngrenë kot?😛
Me ndodhi mua i here..sa u regjistrua njera,tak bllok une se mendova se ishte X person..me vone mora vesh qe ishte tjetër per tjetër, e kishte ngrenë kot goca botes🙄
E mendoj por kjo eshte fati i tyre 😆

Ne fakt kam ren rehat tani ti ve te gjithe pasi kush ka kohe te njoh anetar te rinje ose te zbuloi kush jan, block dhe je rehat 😁

Sa do te besh ti, ketu mund te kete dhe anetar te vjeter qe ti komunikon dhe mund te jete nje nga ata qe krijojne sh accounte te rinj. Pak a sh dallohet qe eshte e njejta dore, gerr verr ter kohen 😏

Ne fakt kam ren rehat tani ti ve te gjithe pasi kush ka kohe te njoh anetar te rinje ose te zbuloi kush jan, block dhe je rehat 😁
Ti dhe i fal, une hic, per aq kohe sa i kam ne ignore me accountin kryesor.😁

Back