Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Toka është e sheshtë apo e rrumbullakët?!

Përgjigje e: Toka është e rrafshët, jo e rrumbullakët!

Lol

A ma shpjegoni pak se cila asht arsyja e kti konspiracioni 2600 vjeçar lol

Attachments

• 883204F7-3E79-4F29-8DB4-2B85C6330631.jpg
    883204F7-3E79-4F29-8DB4-2B85C6330631.jpg
    23.9 KB · Views: 52

Lol

“NASA kërkon të fshehë Zotin duke folur për një sistem heliocentrik, pra me Diellin në qendër dhe planetet që rrotullohen rreth tij, kur në fakt është e kundërta”, thuhet në deklaratën e këtij komuniteti dhënë për This Week.

Unë po thosha ku e gjen gjithë këtë Jupiler që pi ky Oqeani.
Qënka planet birre afër Tokës. :D

attachment.php

“NASA kërkon të fshehë Zotin duke folur për një sistem heliocentrik, pra me Diellin në qendër dhe planetet që rrotullohen rreth tij, kur në fakt është e kundërta”, thuhet në deklaratën e këtij komuniteti dhënë për This Week.

Nasa ka nja 50 vjet qe asht kriju lol. Po para nases

attachment.php

Shume foto me vend Derjans :D
Pyetje per rrafshoret : pse vetem Toka duhet te jete e rrafshet,ndersa planetet tjera jo ?
Apo edhe Marsi eshte i rrafshet,ndoshta edhe Dielli eshte disk ...

He mo, e vendoset? ...se do mbjell patatet une...

https://pics.me.me/come-on-nasa-make-your-mind-up-what-does-the-17134843.png

per ju qe I besoni aq shume nases …. ata jan zeri I vertetesise lol

Nasa nuk asht e vetmja qe eksploron hapsiren

Edhe rusia ka program hapsinor, edhe kina, edhe india, ni numer i madh shtetesh kan satelite ne hapsir qe fare leht mund ta dekonspirojn ket rrene te nases

Bota ka mbi 2000 vjet qe asht vertetu qe asht e rrumullaket dhe rrotullohet rreth diellit

Kur isha në Hënë bashk me Piratin këtë përdornim për xhiro nga bdhoku, Toka ishte tepsi e rumbullaktë. :D

safe_image.php

ca thua mo, dukej si kazan nga larte :D ne vend te Henes i kishin ndrequr nje reflektor drite dhe e ndeznin gjysmen te dukej si hena gjysem e plote :D

Tani shtrohet pyetja tjeter, nese eshte e rrafshet, çfare interesi do kishin NASA e dikush tjeter qe mos ta thonin te verteten e ta fshihnin si fakt ?

Po pse vetem nese eshte e rrafshet ka zot?!

Jan shtu shum lol

Attachments

• A2ECFE42-8EB0-408E-B232-B8C0D280BA6D.jpg
    A2ECFE42-8EB0-408E-B232-B8C0D280BA6D.jpg
    26.6 KB · Views: 36

Lol

Te kadhezoj une :D ato planetat tjera vijne bejne jumping ne toke sikur ne trampoline :D juuuuuuuhuuuuuiiii edhe ngriten larte e me larte ``fumato`` akoma se ke kuptuar ti kete :D

po pra ju besoni dhe qe njeriu ka qene ne hene … po ngaqe ka qene shum e zene me pune Nasa nuk kan shku me qe nga vitet 60 lol

Robbie Davidson është themeluesi i Konferencës Ndërkombëtare "Flat Earth" dhe i tha Daily Star Online se ai dëshiron që filmi i tij "Exposed Exposed 2" të bëjë njerëzit të bëjnë pyetje për gjithçka.

Ai gjithashtu shpjegoi se pse ai mendon se një pjesë e provave do të shpërthejnë teorinë e globit, transmeton lajmi.net.Robbie është një i krishterë që ka bërë 10 dokumentarë rreth teorive se Toka që është e sheshtë.

Ai bëri një kërkesë të jashtëzakonshme që asnjë njeri nuk mund të shkonte kurrë në buzë të planetit për të gjetur se çfarë ndodhte.“Planetët e rrafshët nuk bien dakord për atë që është në buzë të Tokës”, tha ai.“Por Toka ka një avantazh të sheshtë, Antarktik ka më shumë gjasa në buzë dhe Arktiku është në mes.”Njeriu nuk mund të arrijë buzë të planetit, sepse do të ishte “shumë i ftohtë” për teknologjinë tonë për të punuar.Robbie shpjegoi se jobesimtarët Flat Earth duhet të pyesin veten e tyre këto pyetje kryesore përpara se të shikojnë filmin e tij:pse Antarktika ende është e paeksploruar?

Antarktika është kontinenti i fundit i pashkelur në Tokë.Në Traktatin Antarktik të vitit 1959 të gjitha vendet mbështetën nga eksplorimi, përveç shkencëtarëve.Robbie argumenton se kjo është për shkak se Antarktika shënon buzë të planetit Tokë.
A ndodhnin uljet e hënës?Hëna është 238,900 milje nga Toka.Por më larg se njerëzit kanë shkuar nga Toka në një shëtitje hapësirë ​​është vetëm 400 milje.Robbie thotë se uljet e hënës ishin të falsifikuara, në mënyrë që shkencëtarët të mund të merrnin një pamje të Tokës “të rrumbullakët” nga hapësira.

Një nga pjesët më të hershme të provave për tokën ishte e rrumbullakët kur njerëzit vërenin se anijet zhdukeshin ndërsa kalonin horizontin.Por Robbie thotë se kjo ishte vetëm një iluzion.“Nëse përdorim teknologji më të mirë, si lentet e zmadhimit,” tha ai, “mund të shohim se anija nuk zhduket, por vetëm zvogëlohet.“Është vetëm një çështje e perspektivës. Teknologjia më e mirë po vërteton se Toka është e sheshtë”.
Horizonti është gjithmonë në nivelin e syve“Kur je në një plazh,” thotë Robbie, “horizonti është në nivelin e syrit.“Kur je në një mal, është akoma në nivelin e syve.“Edhe kur je në një avion, horizonti është ende në nivelin e syve”.Robbie argumenton se nuk ka pasur eksperimente përfundimtare nga shkencëtarët për të provuar lakimin e Tokës.Fotografia e “Chicago Skyline”Kohët e fundit një foto u bë virale pasi u duk se po shkonte kundër çdo gjëje që menduam se e dinim për kurbën e Tokës.Fotografia u mor nga horizontin e Çikagos prej 52 milje larg në brigjet e Liqenit Michigan.Robbie tha: “Çdo milje e udhëtuar duhet të jetë e barabartë me tetë inç të lakimit.“Por në foto, ne ende mund të shohim fundin e ndërtesave në bregdet të Çikagos nga gjithë liqeni. Kjo është e pamundur.”Edhe pse fizikanët kanë qenë të shpejtë për të vënë në dukje se kjo foto ishte vetëm një efekt mirage, Robbie pohon se shkencëtarët janë ata që janë me mendje të ngushtë.Robbie argumenton se për të, duke qenë një Flat Flat është më së shumti rreth pyetjeve.“Nëse beson se qeveria mund të të gënjejë për diçka si vrasja e JFK,” tha ai, “çfarë tjetër mund të gënjejnë për të?Robbie foli në Konferencën Ndërkombëtare Flat Earth të muajit të kaluar në Karolinën e Veriut.

ata I perdorin taxat e njerezve per projekte te fshehta hapesinore , dhe shkruajne artikuj e pallavra e tallen me njerezit sa te duash … pse sepse ka njerez qe besojn pa dyshuar asnjehere ..fundja jan vet zot vet shkop

nejse

https://www.youtube.com/watch?v=31MCdfj8tNY
po vej dhe kete dokumentarin nese ka ndonje te zgjuar qe arrin te mendoje e jo te marri cdo gje shabllon

qao

Çfarë masakrimi i ka bërë gjuhës Shqipe përkthyesi i këtij artikullit o Angel.

Bardhyl, leje ca na kan mesur ne shkolla. Ke degjuar nai her per Iluminatin me shoke? Vertet mendon qe Nasa eshte agjensi 100% e besueshme?

Po per lavashet e trurit qe ben media ke degjuar?

Back