Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Toka është e sheshtë apo e rrumbullakët?!

Përgjigje e: Toka është e rrafshët, jo e rrumbullakët!

toka eshte e mburrudhaket, siç ka thene Bruna i Xhordanos edhe e ka kadhe vete furren e drunjeve me pjeke pizzen napolitana :D

https://www.youtube.com/watch?v=W9ksbh88OJs

https://www.youtube.com/watch?v=NGZEXkSX9wI

https://www.youtube.com/watch?v=FTBaOmJEQg0

https://www.youtube.com/watch?v=VFU1A88N_6I

per pitjet e metutjeshme eshte pergjegjes departmenti hapesinore i jatubise 24 ore unllajne :D

Sipas tyre, Toka e rrumbullaktë është një përrallë dhe në të vërtetë shtëpia jonë është e sheshtë dhe akujt në Polin e Veriut dhe Antarktida në jug na mbrojnë që të mos rrëzohemi prej saj.
Megjithëse ka me mijëra foto e filmime nga hapësira që provojnë se Dielli është qendra e sistemit tonë, ata parashtrojnë idetë e tyre kundër modelit heliocentrik dhe për të shmangur pyetjet e vështira të kundërshtarëve, diskutimet i zhvillojnë në forume të mbyllura në internet.

Me ra ne sy kjo pjesa qe e kam be bold hahaha. Askush pistoleten ne fyt nuk po jau vendos pse mendojn ashtu, po ju shmangen pyetjeve logjike dmth. :p

kot je lodhur sepse sipas Edamames kto infot ne internet sjan te verteta lol

as une nuk garantoj saktesine, se keta te NASA çdo 800 vite e nderrojne teorine, here thone e rrafshet, here e rrumbudhaket :D e kane marre ne qafe Giordanon atehere me pergjigjen jo te sakte edhe nuk e ka dhene provimin i gjori :p :D

Po Dielli a është i sheshtë? Po të bëjmë një birë në Tokë, a i bie të dalim përtej dhe të endemi në hapësirë :D
Po zoti semitik që krijoi njeriun sipas shëmbëlltyrës së tij, përse e kishte hajdarin kur atje kur rrinte ai nuk kishte femra?

nuk esh teme seksi ktu or cun pupupu iken fare kta lol

as une nuk garantoj saktesine, se keta te NASA çdo 800 vite e nderrojne teorine, here thone e rrafshet, here e rrumbudhaket :D e kane marre ne qafe Giordanon atehere me pergjigjen jo te sakte edhe nuk e ka dhene provimin i gjori :p :D
E mbaj mënd, para 800 vjetësh ti u dole borxhit u the që të mbajnë një qëndrim por nuk ta vunë veshin.

Po Dielli a është i sheshtë? Po të bëjmë një birë në Tokë, a i bie të dalim përtej dhe të endemi në hapësirë :D
Po zoti semitik që krijoi njeriun sipas shëmbëlltyrës së tij, përse e kishte hajdarin kur atje kur rrinte ai nuk kishte femra?

Vari trrapit temes. Mund te jem gabim kom e koke. Po ste vjen keq qe e ul kaq poshte nivelin e diskutimit?

Eshte turp me sjell kto metafora duke permend Zotin!

Last edited:

Avash mor burr qa ke qe eksitohesh nga deliri?

Ku me njeh qe del ne kte perfundim? Edhe nese jam kokrra injorantit, kush je ti qe vje e gjykon? Jep mendimin tend, ne lidhje me temen dhe mos kalo aty ku ste tako pa i njoh njerzit

Une nuk merrem me personin tend se nuk me intereson. U mora me nivelin e injorances qe perfaqeson bashke me pseudoshkencen e desinjatoreve sezonale qe hiqen si shkencetare te NASA.

Ate fjalorin respektues me delire e me eksitime perdori me tapicieret e klubeve te nates.

E mbaj mënd, para 800 vjetësh ti u dole borxhit u the që të mbajnë një qëndrim por nuk ta vunë veshin.

e kadhen njeriun per nje dhaf goje -qesh- vetem pse nuk ju tha qe toka eshte e rrafshet sikur flija ne tepsi :D

Une nuk merrem me personin tend se nuk me intereson. U mora me nivelin e injorances qe perfaqeson bashke me pseudoshkencen e desinjatoreve sezonale qe hiqen si shkencetare te NASA.

Ate fjalorin respektues me delire e me eksitime perdori me tapicieret e klubeve te nates.

Ok, ki kujdes kur tme replikosh mua her tjeter

Vari trrapit temes. Mund te jem gabim kom e koke. Po ste vjen keq qe e ul kaq poshte nivelin e diskutimit?

Eshte turp me sjell kto metafora duke permend Zotin!

Unë pyetje bera. Hapa bibllën, dhe këndova aty që thoshte se zoti hebraik ka berë njerëzit si kopje e vetja. Mendova: qy zoti i ngjaka trampit? Pupupupu.
Pastaj, menjëherë mendova. Trampi shkon me prostituta, se ka hajdar që ia ka berë zoti si të tijin. PO qy zoti hebraik me kë shkonte atje në hapësirë? Apo i binte me dorë për miliona vjet?
Pa u zgjidhë qy mister i math, nuk ka paqe në tokën e sheshtë.

e kadhen njeriun per nje dhaf goje -qesh- vetem pse nuk ju tha qe toka eshte e rrafshet sikur flija ne tepsi :D

Meqë flija është bërë për nder të Diellit, dhe në formën e Diellit, i bie që Dielli është si tepsi. Meqë Dielli është tepsi, atëherë dhe Toka i bie të jetë tepsi.
A=B, B=C,->A=C.
Tani e kuptoj se pse Toka qenka tepsi. Po ku derdhet gjithë ai ujë i oqeaneve more... Sa gjynah ato miliona balena që derdhen në hapësirë...

Unë pyetje bera. Hapa bibllën, dhe këndova aty që thoshte se zoti hebraik ka berë njerëzit si kopje e vetja. Mendova: qy zoti i ngjaka trampit? Pupupupu.
Pastaj, menjëherë mendova. Trampi shkon me prostituta, se ka hajdar që ia ka berë zoti si të tijin. PO qy zoti hebraik me kë shkonte atje në hapësirë? Apo i binte me dorë për miliona vjet?
Pa u zgjidhë qy mister i math, nuk ka paqe në tokën e sheshtë.

Une vete si besoj asnje feje, urrej mjekrroshat hipokrit, dhe perçmoj dallaveret e feve te tjera pa perjshtim. Por ama jam besimtar ne menyren time.

Me vjen keq per ty qe shprehesh ne kete menyre, por ok gjths ke bindjet e tua.

Une vete si besoj asnje feje, urrej mjekrroshat hipokrit, dhe perçmoj dallaveret e feve te tjera pa perjshtim. Por ama jam besimtar ne menyren time.

Me vjen keq per ty qe shprehesh ne kete menyre, por ok gjths ke bindjet e tua.

Unë lexova dhe po pyes. Ku di unë? Dua ta di se pse ai zot kishte hajdar. Për çfarë?

Back