Jo mi këto ditë u vendos... sot ma konfirmuan edhe nga terreni
I tha Xoni Shalqires tuaj, hiqjani maskat talaneve, se late nom
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Jo mi këto ditë u vendos... sot ma konfirmuan edhe nga terreni
Nuk e di nga ju, por tek ne vetem ne repartet me semundje kronike duhet te mbaje maske, e prape jo tek te gjithe. Ne ambulatore nuk kerkohej maske psh. U bene disa muaj keshtu.Jo mi këto ditë u vendos... sot ma konfirmuan edhe nga terreni
Mua me duket se me eshte rritur.ka ul edhe IQ![]()
MashAllah!Mua me duket se me eshte rritur.![]()
Jo, e parashikoj me shume shira.MashAllah!
Parshikon Korik shume te nxeht?
Koriku do jet test i IQ. Te shofim si do dal, ku do shperthej ai qe quhet shi.Jo, e parashikoj me shume shira.![]()
boldnews.al
nga mRAN. Qellimi ishte dhe eshte depopullimi i globit![]()
Alimehmeti: 9 vdekje në ditë nga kanceri në Shqipëri, mungojnë ilaçet në spitale
Mjeku Ilir AliMehmeti tha në një intervistë për Euronews Albania se në spitalin onkologjik edhe sot, edhe pas skandalit qëboldnews.al

Se c'lidhje ka ky lajm me kundershtimin e mendimit te atyre qe jane per vaksinimin vetem ti dhe Petro mund ta dini. Une psh nuk kam facebook e as jam bazuar ne mendimet e njerezve qe nuk jane te fushes te mjekesise per te krijuar mendimin tim. Akoma ne autobus tiE pranoi ky censuren nne Covid times. Na e hodhen dhe i kthyem njerezit kundra njeri tjetrit. Vax vs antivax. Dhe ketu ne forum patem disa qe na u kthyen kundra with nonsense . it’s time for them to apologize too,![]()
Si nuk ka lidhje?? Po ato censuruan mendimin e plot njerezve ne fushen e mjeksise qe ishin kundra kesaj vaksine absurde. Ti me duket vaxhdon te jesh ne autobus. Vec per parandalimin e Covid qe nuk ishin ato lol.Se c'lidhje ka ky lajm me kundershtimin e mendimit te atyre qe jane per vaksinimin vetem ti dhe Petro mund ta dini. Une psh nuk kam facebook e as jam bazuar ne mendimet e njerezve qe nuk jane te fushes te mjekesise per te krijuar mendimin tim. Akoma ne autobus ti![]()
Plot ne fushen e mjekesise?Si nuk ka lidhje?? Po ato censuruan mendimin e plot njerezve ne fushen e mjeksise qe ishin kundra kesaj vaksine absurde. Ti me duket vaxhdon te jesh ne autobus. Vec per parandalimin e Covid qe nuk ishin ato lol.
Po nuk ishte vec Facebook. Ky e ka pranu tani. Ishte twitter. Google also, utube.Plot ne fushen e mjekesise?Nejse, vazhdo me facebukat ti.
Po nuk ishte vec Facebook. Ky e ka pranu tani. Ishte twitter. Google also, utube.
Fushen e mjekesis. A nuk ishte arganzim i fushes se mjekesis perpjekja per GENOCID BOTEROR dhe kush ishte kundra i pushohej nga puna dhe hiqej licensa?Se c'lidhje ka ky lajm me kundershtimin e mendimit te atyre qe jane per vaksinimin vetem ti dhe Petro mund ta dini. Une psh nuk kam facebook e as jam bazuar ne mendimet e njerezve qe nuk jane te fushes te mjekesise per te krijuar mendimin tim. Akoma ne autobus ti![]()