Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Vaksina Covid- Diskutime te Nxehta ne Kongresin e SHBA

Jo mi këto ditë u vendos... sot ma konfirmuan edhe nga terreni
Nuk e di nga ju, por tek ne vetem ne repartet me semundje kronike duhet te mbaje maske, e prape jo tek te gjithe. Ne ambulatore nuk kerkohej maske psh. U bene disa muaj keshtu.

P.s
Nuk e di nëse mund të quhet koeçidencë, por një ish kolegut tim iu shfaqën problemet kancerogjene vetëm 6 muaj mbasi u vaksinua.
E kam cilësuar këtu që at'here, me shtëpi është diku rreth rr Siri Kodra Tiranë, me punë përtej Laprakës.
I'u nënshtrua operimit dhe u përmisua.
Faktohet.al është një medium i sponsorizuar / mbështetur nga prodhuesit e vaksinave që duke u mbështetur po ashtu nga sponsorizuar fb kundërshtojnë alibitë dhe faktet e D. Priftit.
Faktoje.al kontrollohet nga zaret e Velinës, Dalina Fico dhe eprori i tyre Lami, dhe drejtohen nga ish drejtuesit i Sorosit 92/97 në Tiranë.
Faktoje.al vetëm sa fakton hipotezat e ngritura nga D. Prifti
Screenshot_20240822_090847_Samsung Internet.jpg

Last edited:
E pranoi ky censuren nne Covid times. Na e hodhen dhe i kthyem njerezit kundra njeri tjetrit. Vax vs antivax. Dhe ketu ne forum patem disa qe na u kthyen kundra with nonsense . it’s time for them to apologize too, 🤨
Se c'lidhje ka ky lajm me kundershtimin e mendimit te atyre qe jane per vaksinimin vetem ti dhe Petro mund ta dini. Une psh nuk kam facebook e as jam bazuar ne mendimet e njerezve qe nuk jane te fushes te mjekesise per te krijuar mendimin tim. Akoma ne autobus ti 🤦🏻‍♀️

Se c'lidhje ka ky lajm me kundershtimin e mendimit te atyre qe jane per vaksinimin vetem ti dhe Petro mund ta dini. Une psh nuk kam facebook e as jam bazuar ne mendimet e njerezve qe nuk jane te fushes te mjekesise per te krijuar mendimin tim. Akoma ne autobus ti 🤦🏻‍♀️
Si nuk ka lidhje?? Po ato censuruan mendimin e plot njerezve ne fushen e mjeksise qe ishin kundra kesaj vaksine absurde. Ti me duket vaxhdon te jesh ne autobus. Vec per parandalimin e Covid qe nuk ishin ato lol.

• Like
Reactions: Eba
Si nuk ka lidhje?? Po ato censuruan mendimin e plot njerezve ne fushen e mjeksise qe ishin kundra kesaj vaksine absurde. Ti me duket vaxhdon te jesh ne autobus. Vec per parandalimin e Covid qe nuk ishin ato lol.
Plot ne fushen e mjekesise? 😯 Nejse, vazhdo me facebukat ti.

Fushen e mjekesis. A nuk ishte arganzim i fushes se mjekesis perpjekja per GENOCID BOTEROR dhe kush ishte kundra i pushohej nga puna dhe hiqej licensa?

Back