Petrit Kola
PERANDOR
- Anëtar
- Jun 24, 2021
- Postime
- 65,326
- Pikët
- 113
Ne se Arnautet ne Ukrahin jane armenA jane armenet Arnaut Petrit dhe a je ti Armen?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ne se Arnautet ne Ukrahin jane armenA jane armenet Arnaut Petrit dhe a je ti Armen?
A jane?Ne se Arnautet ne Ukrahin jane armen
I madhi Balzak. #1Le te vije....NATYRALE.
Ju jetoni dy herë.....
Herën e parë në realitet,
Herën e dytë në kujtesë.
View attachment 161683
Mundesh edhe vetem. Ne mision super te rendeshim per shpetim te gjithe njerezimin dhe me rrugen per ne Hene a ne MarsMos e dhente Zoti te vdesesh njeri pa njeri. Sikur le pengje tek vetja dhe tek te tjeret. Besoj se iken ne paqe kur e di qe po te rrine tek koka.
Cfare e ben te bukur per ty?
Fjala ishte qe nuk eshte e deshirueshme te vdesesh vetem, por qe te vdesesh vetem ndodh shpesh, pa permendur rastet kur shkon ne Hene qe jane shume rralla.Mundesh edhe vetem. Ne mision super te rendeshim per shpetim te gjithe njerezimin dhe me rrugen per ne Hene a ne Mars
Jo nuk eshte ashtu.
Bie fjala te shtypi makina e mutit vdes por ngelesh ne histori per keq...do thone dynjaja, ai qe shtypi makina e mutit.
Ose te shtypi makina e funeralit.![]()
Do me shoqerorsh, nisemi mos te vdes vetem as une.Fjala ishte qe nuk eshte e deshirueshme te vdesesh vetem, por qe te vdesesh vetem ndodh shpesh, pa permendur rastet kur shkon ne Hene qe jane shume rralla.![]()

Ka vend anija kozmike. Vjen me mua dhe @Prudence; Tash duhet zgjedh ku eshte vdekja me romantike, ne Hene apo ne Mars?Pse me u tregu selfish e me detyru tjeret te vijn aty kur vdes ..me mire ne qetsi vetem
Nese deshirojn pastaj eshte pun tjeter..do me pelqente me vdek ne krahet e tim bir![]()
Do apo sdo se spo tmor vesht? Nje her thu vetem, njeher thu me krahet e cunit.Pse me u tregu selfish e me detyru tjeret te vijn aty kur vdes ..me mire ne qetsi vetem
Nese deshirojn pastaj eshte pun tjeter..do me pelqente me vdek ne krahet e tim bir![]()
Po edhe vija, por sjam mire nga kockat.Do me shoqerorsh, nisemi mos te vdes vetem as une.![]()
Me deshire jo me force lolDo apo sdo se spo tmor vesht? Nje her thu vetem, njeher thu me krahet e cunit.![]()
Special people, special project. Nuk jemi do si do. Propozimi aprovohet.Ne Hene, por nga ana qe skemi pare kurre.![]()
Duhet te fillojm magjin e kockave, te jesh birinxhi para se te nis udhetimi.Po edhe vija, por sjam mire nga kockat.![]()

Shtrydhja cik lolDuhet te fillojm magjin e kockave, te jesh birinxhi para se te nis udhetimi.![]()
Shtrydhja cik lol