Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po proteinat ne analizen e urines, si te kane dale?Gjithqka normale jan, e kisha mendjen te kreatinina si suplement, sa e sigurt eshte, ngaqe online eshte be shume keq me kto influencerat. Shume shitet si suplement i sigurt, mirepo i kam rezervimet e mija.
Ben mire per trurin...duhet ta pijne me shume kete ata qe pijneB12 dhe Vitron C.
Ben mire per trurin...duhet ta pijne me shume kete ata qe pijne
Pse flet ashtu..edhe alkooli eshte nje lloj semundje...adhésion qe vjen nga shume dhkaqe...nder te tjera eshte edhe ankthi...ça e sherojne me.ilace e ça me.aloolin..
A merrni ndonje vitamine apo suplement ju per energji? Apo vec gjera naturale?
Dikur merrja B2 dhe me pelqente ose Carnitina
I urrej gjerat me pluhur/shakes
A Keni ndonje sugjerim?

Po...derisa u bera edhe vete alkoolikeSot flet me tone te buta per alkolizmin? Se para 12 vitesh ishe kunder dhe mallkoje.![]()
Vin ere shoku VaniQepë e raki për mikrobet e viruset!
Ndërsa hudhra për tensionin!
Ha majdanoz te fresket shoku Vanitas e s’vjen ere hudhre.Vij ere shoku Vani
Nuk kaNdonje vitamin qe te shkojme me deshire ne pune ?
Ndonje vitamin qe te shkojme me deshire ne pune ?
Shiko se po te besoj ta dish.Po te jesh beqare, ze ndonje te dashur ne pune. Por edhe po te jesh e martuar, s’prish ndonje pune te madhe. Rendesi ka qe te shkosh me qejf.