Me virus jane t gjithe o Mand....
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Me virus jane t gjithe o Mand....
Provo njëherë të klikosh duke shkruajtur në google: Patronazhisti im
Shumë media shqiptare e kanë publikuar linkun që solla edhe unë, është ky këtu: **********
Nuk ka virus ky qe postova une.Me virus jane t gjithe o Mand....
Nuk ka virus ky qe postova une.
Me thuaj emrin tamam te shkoj ta kerkoj ne googleNuk e di, mua nuk më del ashtu.

Antivirusi im me nxjer threads ne ate link....Nuk ka virus ky qe postova une.
Hawk perpara se te postoje une i skanoje, plus domain .app mbahen sot per sot.Mos fusni emra aty, ku e di ti ne cfar databaze dergohen emrat, te ruhet IP te mirren gjitha informatat. Shiko cfar domain adrese njeher. Bullshit.
Mos fusni emra aty, ku e di ti ne cfar databaze dergohen emrat, te ruhet IP te mirren gjitha informatat. Shiko cfar domain adrese njeher. Bullshit.
Ti nuk shikon qe e hoqa linkun e @E**A** ? Dhe i bera replace me ate qe postova une.Po ti per c’fare arsye vazhdon qe ti inkurajosh kur jane te infektuara ?
Ti nuk shikon qe e hoqa linkun e @E**A** ? Dhe i bera replace me ate qe postova une.
Nejse se ska lidhje kjo qe po diskutojm me kete teme.
Hawk perpara se te postoje une i skanoje, plus domain .app mbahen sot per sot.
![]()
Tell the story of your app with a .APP domain name - GoDaddy
Build an audience for your app and give users a look behind the scenes with a .APP domain name from GoDaddy. Registration open now – so grab your .APP domain before it’s gone!www.godaddy.com
We were unable to connect to the identified registry's RDAP server. Attempting lookup using WHOIS service.
Ti nuk shikon qe e hoqa linkun e @E**A** ? Dhe i bera replace me ate qe postova une.
Nejse se ska lidhje kjo qe po diskutojm me kete teme.
Asgjë smë del. Kam pas patronazhist Draguen un prandaj...
Hawk kjo database ka kohe qe qarkullon, dhe eshte vetem per banoret e Tiranes. Aty jane te gjitha te dhenat tona, plus dhe spiuni qe raporton te partia zemres. Per kete duhet te mbaj pergjesi shteti!!Nuk eshte problemi te virusi, se browseri eshte si black sandbox, perderisa nuk downloadon/instalon lokalisht. Problemi eshte ne menyre te rendomte jep informata personave te panjohur.
Ato informata mblidhen dhe behen njefar analize te te dhenave, kategorizohen.