Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Zgjedhjet parlamentare në Shqipëri,25 prill 2021. Në pritje të rezultatit

Kur do të dalë rezultati i zgjedhjeve?

• Numri i votuesve
    21
  • Poll closed .
Status
Temë e mbyllur.
Provo njëherë të klikosh duke shkruajtur në google: Patronazhisti im
Shumë media shqiptare e kanë publikuar linkun që solla edhe unë, është ky këtu: **********

Eshte me virus largojeni k’te link dhe website ... ta sjell foton me vone se c’fare me thote te dal e pastroj tel pak .

Nese do ruhet ky trend i deritanishem nuk diskutohet fitorja e PS
Ajo qe me vjen keq eshte rezultati i PD....tregon pakenaqesine qe ka ne popull ndaj PS por reabiliton Bashen.
Pra me ket rezultat Basha do mbaj PD dhe kjo nuk eshte shenje e mire per PD.

Smartphonët apo dektop (kompjuter) që përdorni kanë antivirus të ndryshëm të instaluar të cilët bllokojnë ose lejojnë hapjen e njërit apo tjetrit link.
Që të instalohet "virusi" duhet të klikosh "download" x apo y program apo aplikacion (nëse ta kërkon të bësh download)
Nëse hapet direkt si rasti më poshtë, nuk ka rrezik për viruse.

@Anemone shiko këtë adresën ku më hapet mua ke foto më poshtë

Last edited:
Mos fusni emra aty, ku e di ti ne cfar databaze dergohen emrat, te ruhet IP te mirren gjitha informatat. Shiko cfar domain adrese njeher. Bullshit.
Hawk perpara se te postoje une i skanoje, plus domain .app mbahen sot per sot.

• Like
Reactions: 3d1
Po ti per c’fare arsye vazhdon qe ti inkurajosh kur jane te infektuara ?

Mos fusni emra aty, ku e di ti ne cfar databaze dergohen emrat, te ruhet IP te mirren gjitha informatat. Shiko cfar domain adrese njeher. Bullshit.

Shume Dakort .

Po ti per c’fare arsye vazhdon qe ti inkurajosh kur jane te infektuara ?
Ti nuk shikon qe e hoqa linkun e @E**A** ? Dhe i bera replace me ate qe postova une.

Nejse se ska lidhje kjo qe po diskutojm me kete teme.

Ti nuk shikon qe e hoqa linkun e @E**A** ? Dhe i bera replace me ate qe postova une.

Nuk i kushtova vëmendje, gjithësesi sapo e hoqa edhe screenshot që postova për @Anemone
Linku që solle ti, njëlloj si nuk i hapet antarit tjetër nuk më hapet as mua

@Zana nuk kam asnjë arësye të inkurajoj asgjë. Ti u përfshive në një bisedë midis meje dhe @Anemone dhe t'u përgjigja

Hawk perpara se te postoje une i skanoje, plus domain .app mbahen sot per sot.

We were unable to connect to the identified registry's RDAP server. Attempting lookup using WHOIS service.

Nuk eshte problemi te virusi, se browseri eshte si black sandbox, perderisa nuk downloadon/instalon lokalisht. Problemi eshte ne menyre te rendomte jep informata personave te panjohur.

Ato informata mblidhen dhe behen njefar analize te te dhenave, kategorizohen.

Nuk ka lidhje por ka edhe shume lidhje kur behet fjale per sigurine dhe viruse dhe spam ...edhe lloj lloj Linqesh mos lejoni k’tu ...ti k’tu ishe dhe as qe kishe bere ndonje kontroll gjer ne momentin qe e theksova une .

Dhe akoma vazhdoni hiq nje e sill nje tjeter .

Nuk eshte problemi te virusi, se browseri eshte si black sandbox, perderisa nuk downloadon/instalon lokalisht. Problemi eshte ne menyre te rendomte jep informata personave te panjohur.

Ato informata mblidhen dhe behen njefar analize te te dhenave, kategorizohen.
Hawk kjo database ka kohe qe qarkullon, dhe eshte vetem per banoret e Tiranes. Aty jane te gjitha te dhenat tona, plus dhe spiuni qe raporton te partia zemres. Per kete duhet te mbaj pergjesi shteti!!

Status
Temë e mbyllur.
Back