Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !U "kernaqa" me 9 ore gjume shoku komunistKafja pihet ne mengjes shoqe, jo ne dreke. Ju prej oksidentit jeni pak se prapthi.![]()
U "kernaqa" me 9 ore gjume shoku komunist![]()
Sa yje metaxa broKafe e nje gote metaxa ne kte freskun e mengjesit qe sot eshte fantastik
View attachment 358647
A si ësht kjo me i fut nji leck te gryka me e bo molotov!5 bro, se me shume nuk gjen lehte ketuView attachment 358696
Janë ngjarje të pavlera, nuk i shërbejnë askujt. Unë i lexoj dhe i shoh videot e tilla që postohen për argëtim (nuk i marr seriozisht).Sot kam pasur një ditë të lodhshme dhe super te ngarkuar me ngjarjet e protestës.
ajo ishte një ngjarje reale që pati rëndësi për ata që morën pjesë. Mund të kemi mendime të ndryshme për të, por nuk do ta quaja "të pavlerë", sepse për dikë mund të ketë pasur një qëllim apo një mesazh.Janë ngjarje të pavlera, nuk i shërbejnë askujt. Unë i lexoj dhe i shoh videot e tilla që postohen për argëtim (nuk i marr seriozisht).
Rrelse, çdo gjë që ka të bëj me shoqërinë është e përkohëshme. Nuk do e mbajnë mendjen njerëzit njëzetë e katër orë tek protestat. Unë mendoj që dhe mesazhet që ajo protestë mund të ketë dhënë, sërish nuk kanë vlerë. Kryeministri p.sh; e ka shprehur qartë që nuk jep dorëheqje, s'ka ça mesazhi të dërgojnë ata, nuk e bindin dot të largohet.ajo ishte një ngjarje reale që pati rëndësi për ata që morën pjesë. Mund të kemi mendime të ndryshme për të, por nuk do ta quaja "të pavlerë", sepse për dikë mund të ketë pasur një qëllim apo një mesazh.
Edhe nëse kryeministri e ka thënë se nuk jep dorëheqje, kjo nuk do të thotë që çdo protestë humbet kuptimin. Nëse do ta gjykonim çdo protestë vetëm nga dorëheqja e menjëhershme e një politikani, atëherë pothuajse asnjë protestë nuk do të kishte vlerë.Rrelse, çdo gjë që ka të bëj me shoqërinë është e përkohëshme. Nuk do e mbajnë mendjen njerëzit njëzetë e katër orë tek protestat. Unë mendoj që dhe mesazhet që ajo protestë mund të ketë dhënë, sërish nuk kanë vlerë. Kryeministri p.sh; e ka shprehur qartë që nuk jep dorëheqje, s'ka ça mesazhi të dërgojnë ata, nuk e bindin dot të largohet.
Po si e gjykon protestën ti ? Kjo protestë e sotme dhe ato të tjerat kanë pasur qëllim largimin e Ramës nga karrigia dhe largimin e Berishës nga opozita. Këtë duan ata njerëz që dalin në protestë.Edhe nëse kryeministri e ka thënë se nuk jep dorëheqje, kjo nuk do të thotë që çdo protestë humbet kuptimin. Nëse do ta gjykonim çdo protestë vetëm nga dorëheqja e menjëhershme e një politikani, atëherë pothuajse asnjë protestë nuk do të kishte vlerë.
Keto i shes une shoqeruar me nje gote 26€5 bro, se me shume nuk gjen lehte ketuView attachment 358696

Saktë fare vlla! View attachment 358612