Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë po bëni në këto momente?

po shkoj me vajzat per nie swedish massage, hera e pare per to 🙂 e madhja ore minute me pyet mua ti bej mesazh, pas 5 minutash dkam durim 🤣

Sot kam pasur një ditë të lodhshme dhe super te ngarkuar me ngjarjet e protestës.

Janë ngjarje të pavlera, nuk i shërbejnë askujt. Unë i lexoj dhe i shoh videot e tilla që postohen për argëtim (nuk i marr seriozisht).
ajo ishte një ngjarje reale që pati rëndësi për ata që morën pjesë. Mund të kemi mendime të ndryshme për të, por nuk do ta quaja "të pavlerë", sepse për dikë mund të ketë pasur një qëllim apo një mesazh.

ajo ishte një ngjarje reale që pati rëndësi për ata që morën pjesë. Mund të kemi mendime të ndryshme për të, por nuk do ta quaja "të pavlerë", sepse për dikë mund të ketë pasur një qëllim apo një mesazh.
Rrelse, çdo gjë që ka të bëj me shoqërinë është e përkohëshme. Nuk do e mbajnë mendjen njerëzit njëzetë e katër orë tek protestat. Unë mendoj që dhe mesazhet që ajo protestë mund të ketë dhënë, sërish nuk kanë vlerë. Kryeministri p.sh; e ka shprehur qartë që nuk jep dorëheqje, s'ka ça mesazhi të dërgojnë ata, nuk e bindin dot të largohet.

Rrelse, çdo gjë që ka të bëj me shoqërinë është e përkohëshme. Nuk do e mbajnë mendjen njerëzit njëzetë e katër orë tek protestat. Unë mendoj që dhe mesazhet që ajo protestë mund të ketë dhënë, sërish nuk kanë vlerë. Kryeministri p.sh; e ka shprehur qartë që nuk jep dorëheqje, s'ka ça mesazhi të dërgojnë ata, nuk e bindin dot të largohet.
Edhe nëse kryeministri e ka thënë se nuk jep dorëheqje, kjo nuk do të thotë që çdo protestë humbet kuptimin. Nëse do ta gjykonim çdo protestë vetëm nga dorëheqja e menjëhershme e një politikani, atëherë pothuajse asnjë protestë nuk do të kishte vlerë.

Ky muhabet do zgjatet sa njerezit do ikin me pushime..dhe azgje nuk ka per te ndryshuar

Edhe nëse kryeministri e ka thënë se nuk jep dorëheqje, kjo nuk do të thotë që çdo protestë humbet kuptimin. Nëse do ta gjykonim çdo protestë vetëm nga dorëheqja e menjëhershme e një politikani, atëherë pothuajse asnjë protestë nuk do të kishte vlerë.
Po si e gjykon protestën ti ? Kjo protestë e sotme dhe ato të tjerat kanë pasur qëllim largimin e Ramës nga karrigia dhe largimin e Berishës nga opozita. Këtë duan ata njerëz që dalin në protestë.

Back