Gi de Masha
The untouchables ...
( e huazuar )
THËNIE
Bushtrën, pa luajtur bishtin s'e ndjekin qentë!
Devoll
THËNIE
Devoll
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !XY( hipokriti ) eshte nga ata qe jua imponon te tjereve kerkimin e faljes. (me te padrejte do thosha une). Pse? Se kur i ecen (si njeri i madh) thote:- Ja futa. Kur nuk i ecen - viktimizohet. E kur ja do hipokrizia - te ben moral ne veten e trete .
( e huazuar )
THËNIE
Devoll
Sigurisht... po ndërsa uthulla është për të gjithë... Vera e mirë e ka publikun të ngushtë, jo të gjithë ja kanë takatin...
Pastaj ke dhe uthull që jo të gjithë mund ti qasen ... si ajo e Modenës... bëjnë aty një lloj uthulle që kushton si verë e vjetër...
Sidoqoftë unë për vedi po u bona uthull..
do përpiqem të mos jem shumë i tharrët...

Emin Halimi
2 Tetor në 8:43 MD •
F A L Ë N D E R I M
Disa (numër papërfillshëm i vogël) na nderuan duke mos na nderuar! Ju falemi nderit edhe atyne!
*
Injorantin e bën idiot këmbëngulësia e tij kur këmbëngul se ka të drejtë me këmbëngulësinë e tij.
*
Shprehje e vëndit... përkthimi im...
Pleqëria është si vera...
Ka verëra që me kohën bëhen më të mira, ka dhe verëra që koha i bën uthull..
Më pëlqen si shprehje.... uroj mos të bëhem uthull kur të më vijë vakti
Ehhh. Adem . Qe te mos i bej replike direkte postimit tend Nr.231 . Mundohu te me kuptosh drejt . Ajo cfare ke shkruar aty, une nuk mendoj ashtu. Mesojini kalamajve shqip. Nuk ka si mendon shqip, ai qe nuk di shqip. Mesojini shqip te ndjejne shqip, ndryshe .... T'a them kete duke u nisur nga shume raste perfshire dhe niperit dhe mbesen time ne Greqi. Eshte mekat qe prinder shqiptare ne mergim , nuk i mesojne femijeve te tyre gjuhen shqipe. Bile sa me te vegjel te mesojne, aq me mire i ben. Sic te jap shembullin e niperve te mi (qe flasin shqip cala -cala), te jap dhe shembullin e vajzes se nje shoqes sime ne Itali. (Italisht,Shqip,Anglisht). Nje shqipe qe nuk harrin te kuptosh qe kjo vajze eshte e rritur ne Itali dhe jo ne Shqiperi. Nje shqipe perfekte. Vajza ne fjale eshte bilinguale e paster dhe kjo e ka bere shume te zgjuar !
E ke vene re ne shkolla , qe i pompojne femijet te mesojne gjuhe te huaja me dhune qe kalamaj ?(pa marre parasysh ne i kane aftesite mentale apo kapacitetin per kete). E sidomos kjo ne Shqiperi. Nje idiotesi. Te paguash leke t'ju mesosh anglisht,frengjisht apo dicka tjeter si gjuhe te dyte pervec te vendit ku jetojne dhe mos t'ju mesosh pa lek gjuhen e kombit nga vjen, pikerisht pjelles sende???
Per mua mesimi dhe nxenia e dijeve duhet te jete natyrale. Truri thith dije dhe nuk i pompohen dije.
Si thote Driteroi...
Ne vendin tim, ne vendin tend
Ku dhe lakren e shpojne, i shtijne mend
Kthehemi tek tema me nje thenijen time . Nuk di ne e ka thene dikush ne bote.
Zgjidh te luftosh vetem ato beteja, qe mund t'i fitosh.