Gi de Masha
The untouchables ...
THËNIE IMJA
Ndihem keq që nuk jam i përkryer, por ndihem mirë që nuk jam fallco ( hipokrit... )
Ndihem keq që nuk jam i përkryer, por ndihem mirë që nuk jam fallco ( hipokrit... )
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Varet nga kendveshtrimi, cdokush mund te quhet hipokrit apo mashtrues kur nuk na pelqen sjellja e tij, ose kur bie ndesh me interesat tona. Sigurisht per egoistet flas, sepse ato nuk marrin kurr fajin persiper, por drejtojne gishtin nga tjetri.Është interesant, ne dimë shumë këso shprehjesh të bukura ( për t'ia thënë tjetrit ), por pak i zbatojmë në praktikë dhe edhe më intersant është se bash ca që kanë shumë të meta ... thonë këso fjalësh xhevahire dhe kur e njeh thua: bah! shihe këtë hipokritin/hipokriten!
Varet nga kendveshtrimi, cdokush mund te quhet hipokrit apo mashtrues kur nuk na pelqen sjellja e tij, ose kur bie ndesh me interesat tona. Sigurisht per egoistet flas, sepse ato nuk marrin kurr fajin persiper, por drejtojne gishtin nga tjetri.
Ajo fraza e marrjes se hakut ishte e persosur. Ka kohe per gjithçka , e verteta del me kohen, koha sheron, koha shpjegon, koha verteton, si koha nuk ka.
Te permenda kohen po ta kesh lexuar me kujdes, ..... eshte ajo qe çjerr maskat palaçovee the bukur. por si thua ta zëmë kur unë spiunoj për ty, shpif për ty... dhe nga ana tjetër me fjalë të urta paraqitem i/e ndersh-ëm/me?!
Te permenda kohen po ta kesh lexuar me kujdes, ..... eshte ajo qe çjerr maskat palaçove![]()
Sa thell i futesh ti demka ndonjehere gjerave, do kishim vrare veten te mendonim kaq gjate.e kuptova por desha t'ua sheshoja edhe pak më shumë palacove.
interesnt palacot nuk kishin ujë në sy, s'po u vinte turp fare për veprën e ndyrë qe¨kanë bërë!
thua kështu se nuk je në lëkurën time dhe nuk ke përjetuar cfarë kam përjetuar unë. hahahahahSa thell i futesh ti demka ndonjehere gjerave, do kishim vrare veten te mendonim kaq gjate.
Te drejte ke, prandaj thash varet nga kendveshtrimithua kështu se nuk je në lëkurën time dhe nuk ke përjetuar cfarë kam përjetuar unë. hahahahah
Njerezve duhet tju japesh rendesi aq sa te japin...
skuthët zakonisht shkruajnë në privat, se po të shprehen hapur, kanë frikë se mos i njeh dikush dhe i demaskon.Skuthi i mire genjeu grua te bukur, pasi pergjoi boten!
E paske thënë saktë @ciarli . Po, sipas përvojës sime, kam hetuar se këta njerëz kanë moral përtokë ( nëtë gjitha aspektet, jo vetëm atë seksual ).
Taktika e veprimit të tyre është: fillimisht tregohen si njerëz shumë të mirë, me dukatë, të dashur, të moralshëm, atdhetarë, besnikë, vetëmohues ... por faktiksiht këto virtyte i kanë më së paku, dmth u mungojnë këto virtyte, që i bie se janë shumë hipokritë.
Pasi t'ua ketë marrë zemrat, pasi t'ua ketë shpëlarë trurin klientëve që i mashtroi, fillon aktiviteti i tij/saj skuthaist ( tinëzar dhe i lig ) duke angazhuar njerëzit e vet( këta njerëz të mashtruar) kundër të tjerëve, gjithmonë për interesa të vetat. Ka prirje për intriga, spiunim, b*thëlëpirje e shpifje. Nuk e ka gajle nese tjetrit i shkon fytyra ( se të veten e ka pacavure- shollë fare ) ...
Cili do, nga rrethi i krijuar - me njerëz të mashtruar, i iken, se i ka hetuar ligësitë e tij/saj, ai/ajo për këtë tergohet tepër i ashpër dhe tash angazhon këtë mbetjen e njerëzve kundër tij, duke treguar tamam egërsinë e tij pa kursyer mjete më të poshtra për ta "mposhtur" kundërshtarin, madje edhe duke shpifur për kundërshtarin.
Porosia e postimit: kini kujdes ndaj atyre që shtiren fort të mirë, me moral, besnikë, atdhetarë, ... sepse pikërisht këto virtyte u mungojnë. Mos u vini në shërbim të tyre, sepse ju do të humbasni dicka me shumë vlerë, ndërkaq ai/ajo s'ka ku shkon më poshtë - se fytyra i mungon!
* Do të ishte i dëshirueshëm mendimi i @Kasëmi , @Pablo , @Viking , @L0v3rm4n , @Performer , @Leaf , @Hello Kitty @Rexhina , @YOKO , @e panjohura , @Pirati , @Zana, @kreksi e kush të dojë!
#unesjamskuthE paske thënë saktë @ciarli . Po, sipas përvojës sime, kam hetuar se këta njerëz kanë moral përtokë ( nëtë gjitha aspektet, jo vetëm atë seksual ).
Taktika e veprimit të tyre është: fillimisht tregohen si njerëz shumë të mirë, me dukatë, të dashur, të moralshëm, atdhetarë, besnikë, vetëmohues ... por faktiksiht këto virtyte i kanë më së paku, dmth u mungojnë këto virtyte, që i bie se janë shumë hipokritë.
Pasi t'ua ketë marrë zemrat, pasi t'ua ketë shpëlarë trurin klientëve që i mashtroi, fillon aktiviteti i tij/saj skuthaist ( tinëzar dhe i lig ) duke angazhuar njerëzit e vet( këta njerëz të mashtruar) kundër të tjerëve, gjithmonë për interesa të vetat. Ka prirje për intriga, spiunim, b*thëlëpirje e shpifje. Nuk e ka gajle nese tjetrit i shkon fytyra ( se të veten e ka pacavure- shollë fare ) ...
Cili do, nga rrethi i krijuar - me njerëz të mashtruar, i iken, se i ka hetuar ligësitë e tij/saj, ai/ajo për këtë tergohet tepër i ashpër dhe tash angazhon këtë mbetjen e njerëzve kundër tij, duke treguar tamam egërsinë e tij pa kursyer mjete më të poshtra për ta "mposhtur" kundërshtarin, madje edhe duke shpifur për kundërshtarin.
Porosia e postimit: kini kujdes ndaj atyre që shtiren fort të mirë, me moral, besnikë, atdhetarë, ... sepse pikërisht këto virtyte u mungojnë. Mos u vini në shërbim të tyre, sepse ju do të humbasni dicka me shumë vlerë, ndërkaq ai/ajo s'ka ku shkon më poshtë - se fytyra i mungon!
* Do të ishte i dëshirueshëm mendimi i @Kasëmi , @Pablo , @Viking , @L0v3rm4n , @Performer , @Leaf , @Hello Kitty @Rexhina , @YOKO , @e panjohura , @Pirati , @Zana, @kreksi e kush të dojë!
skuthat nuk punojne. duke mos patur fat te ishin te pasur, natyrshem, shpikin lloj lloj gjeneratoresh pasurie dhe vene dhjam fshehtas. keshtuqe duke patur nje kohe krejt te lire dhe talent per te mashtruar dhe vjedhur zemrat e femrave, behen te pandalshem dhe arrijne nivele te larta sociale pothuaj i ngaterron me aristokratet, zotat!