Petrit Kola
PERANDOR
Jan LODRA. Trump eshte kukull qe u instalua per skenaret qe do pasonin.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Jan LODRA. Trump eshte kukull qe u instalua per skenaret qe do pasonin.
Nga emailet qe po dalin, vertetohet qe politiken e lujne shady characters qe nuk jane fare ne publik, ata qe Putin i quan njerez me kostum te zinj.Jan LODRA. Trump eshte kukull qe u instalua per skenaret qe do pasonin.
Jan VEGLA qe zbatojn urdheraNga emailet qe po dalin, vertetohet qe politiken e lujne shady characters qe nuk jane fare ne publik, ata qe Putin i quan njerez me kostum te zinj.
Trump dhe te gjithe politikanet e tjere perendimore jane thjesht speaker lajmesh.
Rotshildet nuk ksne me force vendim - marrje..Jan VEGLA qe zbatojn urdhera
Nëse nuk të pëlqejnë përgjigjet harbute, mos bëj pyetje harbuteHARBUT,
Kerkova sqarim. Vetem kaq.
Pa me t'voglin dyshim...
Edhe me kto Epstein files mesa po kuptohet po mundohen te shantazhojne Trump i cili nuk eshte shume partizan i nje lufte te drejtperdrejte me Iranin.
Nje ish agjent i CIA thoshte qe Izraelitet cdo Presidenti Amerikan duke fillu nga Bushi I e deri ke Trump i kane kerku vazhdimisht lufte me Iranin.
Harbut, citoje pyetjen harbute.Nëse nuk të pëlqejnë përgjigjet harbute, mos bëj pyetje harbute

Luften e Tret Boterore e kam paralajameruar para shume vjetesh, kur kolapsi sistemi monetar nderkombetar dhe Rusia filloi te ri-behej.
po , une kam formulen time..@Esther @DUA @Xha Tani
A mendoni juve se mund te ndaloni Luften e Tret me voten tuaj? A mendoni se ne se ne bojkotuesit ju bashkohemi juve dhe votojm, do te mund ta ndalojm Luften e Trete Boterore?
A mundej Lufta e Pare dhe e Dyte Boterore te ndalej me vot, dhe ne se po perse nuk u ndal?
@Niki Ka hap teme dhe pretendon se shqiptaret jan zhulsa.
A mendoni se kur te piqen te gjalle nga BERTHAMORJA morrat qe kan do kercasin si kokoshka, popocorn?
Une jam ARNAUT. Une i dua shqiptaret. Kete e deklarova edhe sot tek tema qe kish hap @Marla
@_Fierakja_ ka kaluar ne surviving mood
View attachment 339975
Ju ka hedhur kola trutë e gomaritpo , une kam formulen time..
po cte bej une..Ju ka hedhur kola trutë e gomarit
Cit.populli![]()
Ke fituar imunitet nga zgjebjapo cte bej une..
mua me ka rene Fati te flas me shume me te..
kam fituar reflekset e tij...![]()
ay tha une e kam cliruar dragon se e kishin pudhtuar xhind'eshat..Ke fituar imunitet nga zgjebja![]()