• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Gati Lufta e Tretë Botërore?

Nga emailet qe po dalin, vertetohet qe politiken e lujne shady characters qe nuk jane fare ne publik, ata qe Putin i quan njerez me kostum te zinj.
Trump dhe te gjithe politikanet e tjere perendimore jane thjesht speaker lajmesh.
Jan VEGLA qe zbatojn urdhera

Jan VEGLA qe zbatojn urdhera
Rotshildet nuk ksne me force vendim - marrje..

Tani dhe 50 vjetet e ardhshme Globin do ta rrotullojne Kinezet me armaten e tyre , por dhe India me Korene e Veriut.

Informacionet jane te sakta.

Lojen e luan komplet Izraeli.

View attachment 339787

Pa me t'voglin dyshim...
Edhe me kto Epstein files mesa po kuptohet po mundohen te shantazhojne Trump i cili nuk eshte shume partizan i nje lufte te drejtperdrejte me Iranin.

Nje ish agjent i CIA thoshte qe Izraelitet cdo Presidenti Amerikan duke fillu nga Bushi I e deri ke Trump i kane kerku vazhdimisht lufte me Iranin.

Pa me t'voglin dyshim...
Edhe me kto Epstein files mesa po kuptohet po mundohen te shantazhojne Trump i cili nuk eshte shume partizan i nje lufte te drejtperdrejte me Iranin.

Nje ish agjent i CIA thoshte qe Izraelitet cdo Presidenti Amerikan duke fillu nga Bushi I e deri ke Trump i kane kerku vazhdimisht lufte me Iranin.

Thuaje fiks,

Gjon Qirjako nga Chios.

Gjeostratregjikja @Belle
Qe pra shpirti im binjak Vladimir Putin.

"The Western elite has a strong desire to freeze the existing and unjust state of affairs in international relations. They have been accustomed for centuries to fill their stomachs with human flesh and their pockets with money. However, they must understand that the vampire ball is over."
Super, super, super dhune.
Shume mire qe bleve ekstra ushqime dhe ekstra batanije dhe ne se te bie pistolet ne dore, ke iden si ta perdoresh.

@Esther @DUA @Xha Tani
A mendoni juve se mund te ndaloni Luften e Tret me voten tuaj? A mendoni se ne se ne bojkotuesit ju bashkohemi juve dhe votojm, do te mund ta ndalojm Luften e Trete Boterore?
A mundej Lufta e Pare dhe e Dyte Boterore te ndalej me vot, dhe ne se po perse nuk u ndal?
@Niki Ka hap teme dhe pretendon se shqiptaret jan zhulsa.
A mendoni se kur te piqen te gjalle nga BERTHAMORJA morrat qe kan do kercasin si kokoshka, popocorn?
Une jam ARNAUT. Une i dua shqiptaret. Kete e deklarova edhe sot tek tema qe kish hap @Marla
@_Fierakja_ ka kaluar ne surviving mood 💪

votimet1.jpg

Luften e Tret Boterore e kam paralajameruar para shume vjetesh, kur kolapsi sistemi monetar nderkombetar dhe Rusia filloi te ri-behej.
Ishte planifikuar control demolition i njerezimit. Riberja e Rusis beri qe demolition te mos jet i kontrolluar.
Kam shpjeguar edhe pse do ri-instalohej Trump, para se te ri-instalohej Trump.

Edhe vietnamezet por pergatiten per luft si dikur.
@Xha Tani nuk ishte komunzimi, ishte nacionalizmi qe me motivoi tha shoku Ho.

1770266358015.png

@Esther @DUA @Xha Tani
A mendoni juve se mund te ndaloni Luften e Tret me voten tuaj? A mendoni se ne se ne bojkotuesit ju bashkohemi juve dhe votojm, do te mund ta ndalojm Luften e Trete Boterore?
A mundej Lufta e Pare dhe e Dyte Boterore te ndalej me vot, dhe ne se po perse nuk u ndal?
@Niki Ka hap teme dhe pretendon se shqiptaret jan zhulsa.
A mendoni se kur te piqen te gjalle nga BERTHAMORJA morrat qe kan do kercasin si kokoshka, popocorn?
Une jam ARNAUT. Une i dua shqiptaret. Kete e deklarova edhe sot tek tema qe kish hap @Marla
@_Fierakja_ ka kaluar ne surviving mood 💪

View attachment 339975
po , une kam formulen time..

Back