- Anëtar
- Dec 11, 2012
- Postime
- 59,055
- Pikët
- 113
Pashe pak videon, po dhe ajo si uleriste. 2 duar per nje koke jane.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Une pashe gocen,ishte e vogel,e imet. Ku përballonte ajo 3 veta.Pashe pak videon, po dhe ajo si uleriste. 2 duar per nje koke jane.
Kur shoh ate videon, me duket sikur lexoj @ZanaPashe pak videon, po dhe ajo si uleriste. 2 duar per nje koke jane.
Ka ardhe kohë e keqe shumë, ka shumë njërëz që pranojnë që të jesh prind sot është shumë e vështirë, je me gjak të ngrirë gjithë ditën sapo fëmija del nga dera e shpise...
ambienti jashtë është bërë xhungël
- ta rrahin apo të vrasin fëmijën kot së kot
- ta shtypin pijanecet dhe halabaket me makinë
- ushqimet me kimikate të rënda dhe hormone, ndikojnë negativisht në zhvillimin psiko-motor të fëmijëve
- shkollat janë bërë më shumë qendra gallate apo bullizmi sesa institucione serioze ku merren dituri dhe edukatë civile
Jo më kot brekëdhjerët e politikës shqiptare i dërgojnë fëmijët e tyre jashtë shtetit për shkollim.
- prindët me rroga mizerabel bëjnë lodhje për të përmbushur kërkesat normale të fëmijëve të tyre
- jashtë shpise dominojnë më shumë modelet negative shoqërore, sesa modelet pozitive
- ligjet dhe agjencitë zbatuese të ligjeve nuk i tutelojne plotësisht fëmijët sepse iu a lënë në dorë prindërve ti tutelojne, janë prindët që duhet të vendosin se çfarë programi TV është i përshtatshëm për ta dhe çfarë është i dëmshëm sepse ligji për të ndaluar dhunën në media mungon ose nuk zbatohet, duhet të jenë prindërit ti shpjegojnë fëmijëve çfarë është e drejtë dhe çfarë është e gabuar.
- Fëmijët kanë mbetur vetëm, prindët kanë mbetur vetëm në punën e tyre.
So vec njera paska qene 19 vjec. Dy te tjerat 15vjece. E dinin prinderit e ketyre te dyjave qe keto shoqeroheshin me 19vjecaren?? Thats s red flag right there.Dhunuan 17-vjeçaren, dy vajzat në Fier vihen në pranga.
Prokuroria e Fierit ka caktuar masën “arrest me burg” për 2 prej vajzave që u përfshinë në rastin e rëndë të dhunimit të 17-vjeçares në Fier, ndërsa ndaj vajzës tjetër të përfshirë është caktuar masa “arrest shtëpie”.
Është caktuar masa e sigurisë “arrest me burg” për 19-vjeçaren, Leonela Lamaj.
Ndaj një 15-vjeçareje me inicialet M.K. është vendosur masa e sigurisë “arrest me burg”, ndërsa është urdhëruar trajtimi i detyruar në një spital psikiatrik.
Po ashtu, ndaj 15-vjeçares tjetër me inicialet K.D. është caktuar masa e sigurisë “arrest në shtëpi”...
Solla më lart një info, ku një oficerë policie është shkakuDhunuan 17-vjeçaren, dy vajzat në Fier vihen në pranga.
Prokuroria e Fierit ka caktuar masën “arrest me burg” për 2 prej vajzave që u përfshinë në rastin e rëndë të dhunimit të 17-vjeçares në Fier, ndërsa ndaj vajzës tjetër të përfshirë është caktuar masa “arrest shtëpie”.
Është caktuar masa e sigurisë “arrest me burg” për 19-vjeçaren, Leonela Lamaj.
Ndaj një 15-vjeçareje me inicialet M.K. është vendosur masa e sigurisë “arrest me burg”, ndërsa është urdhëruar trajtimi i detyruar në një spital psikiatrik.
Po ashtu, ndaj 15-vjeçares tjetër me inicialet K.D. është caktuar masa e sigurisë “arrest në shtëpi”...