BORAKU
Mr. Snowball
Sa here e shoh me jep emocione te forta kjo skene dhe e fundit fare.
Kam vite pa e pare, por ajo protagonistja (as ia di emrin fare) eshte yll
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Sa here e shoh me jep emocione te forta kjo skene dhe e fundit fare.
Monika Beluci..Kam vite pa e pare, por ajo protagonistja (as ia di emrin fare) eshte yll![]()
KINEMA.Sa here e shoh me jep emocione te forta kjo skene dhe e fundit fare.
Akoma shkojne njerezit kastile ne kte rrugice per te bere foto vetem prej ketij filmi.Pjese e vogel nga nje skene unike, nga nje film unik dhe ne top 10 ne listen time
Dashuria ne moshe te madhe te merr trute e ti hedh tutje lol. E luajne sh bukur te dy. Pashe nje series para ca ditesh, the staircase. Luante kjo Juliette Binoche. Sado eshte plakur, akoma attractive.Such a sad story!!
Monika Beluci..![]()
Monika Beluci..![]()
mbase ke te drejte..Madeleine Stowe ka qene me sensuale se monika ne ate film, esp pasi ka ja kishte care gojen ai, ne skenen e fundit .
Ka buzet dhe mjekren me te bukura se Monika. Edhe une per Madeleinen votoj. LolE ke gabim. Eshte Madeleine Stowe, qe ka lozur tek I Fundit i Mohikaneve.
Monika Belluci ka trup dhe tipare me te theksuara, por kjo Stowe ka nje shikim qe i cmend gjithe burrat. Prandaj ne cdo film i japin skena me seks. Me sa kam degjuar, ne jeten e vertete vetem nje burre ka mbajtur, ketu dhe 40 vjet lol
veshtire te besohet kjo qe nje burre ka mbajtur ? ..E ke gabim. Eshte Madeleine Stowe, qe ka lozur tek I Fundit i Mohikaneve.
Monika Belluci ka trup dhe tipare me te theksuara, por kjo Stowe ka nje shikim qe i cmend gjithe burrat. Prandaj ne cdo film i japin skena me seks. Me sa kam degjuar, ne jeten e vertete vetem nje burre ka mbajtur, ketu dhe 40 vjet lol
Fiton Madeleine me shumice votashKa gojen e buzet dhe mjekren me te bukura se Monika. Edhe une per Madeleinen votoj. Lol
veshtire te besohet kjo qe nje burre ka mbajtur ? ..![]()