Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Momente të paharrueshme kinematografike

Sa here e shoh me jep emocione te forta kjo skene dhe e fundit fare. 💔

KINEMA.

You wanna go to jail or you wanna go home?

When you kill someone on duty, they become your slave in the afterlife.

GREAT FILM...aPO===

KRYEVEPER.

Naten e MIRE.

Pjese e vogel nga nje skene unike, nga nje film unik dhe ne top 10 ne listen time

Monika Beluci..🦊😇

E ke gabim. Eshte Madeleine Stowe, qe ka lozur tek I Fundit i Mohikaneve.

Monika Belluci ka trup dhe tipare me te theksuara, por kjo Stowe ka nje shikim qe i cmend gjithe burrat. Prandaj ne cdo film i japin skena erotike. Me sa kam degjuar, ne jeten e vertete vetem nje burre ka mbajtur, ketu dhe 40 vjet lol

Last edited:
Madeleine Stowe ka qene me sensuale se monika ne ate film, esp pasi ka ja kishte care gojen ai, ne skenen e fundit .
mbase ke te drejte..

por Monika me kujton nje shoqe klase qe e kam paa ne gjimnaz..aq e bukur ishte sa ata te shtepise e mbuluan me shami..🦊😇

Monika Belluci ka trup dhe tipare me te theksuara, por kjo Stowe ka nje shikim qe i cmend gjithe burrat. Prandaj ne cdo film i japin skena me seks. Me sa kam degjuar, ne jeten e vertete vetem nje burre ka mbajtur, ketu dhe 40 vjet lol
Ka buzet dhe mjekren me te bukura se Monika. Edhe une per Madeleinen votoj. Lol

Monika Belluci ka trup dhe tipare me te theksuara, por kjo Stowe ka nje shikim qe i cmend gjithe burrat. Prandaj ne cdo film i japin skena me seks. Me sa kam degjuar, ne jeten e vertete vetem nje burre ka mbajtur, ketu dhe 40 vjet lol
veshtire te besohet kjo qe nje burre ka mbajtur ? ..🦊

Back