Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Tani ja hudhem, 100 Mil $ do futen ne arkat e shtetit, dhe shume vende pune do hapen![]()
E kishte album te mire kte. Me pelqente ky Kanye.
E ka qaaaa
Ske degju me pareJam e vetmja qe as kam degjuar nje kenge te ketij? As e kam idene cfare kengesh kendon. I Vetem nese e kam degjuar rastesisht diku. Per mua eshte thjesht burri i Kardashians. Per kaq e njoh.
I hodha nje sy ca nga kengeve te ketij. Asnje s’njihja dhe asnje s’me ngjiti.
Mund ta kem degjuar njehere e nje kohe mbase, por tani s’me duket e degjuar, S’me ka terheq sic duket.Ske degju me pare![]()
Vetem kjo me tingellon e degjuar.
Po kjo,Mund ta kem degjuar njehere e nje kohe mbase, por tani s’me duket e degjuar, S’me ka terheq sic duket.
Dhe kete e kam degjuar. Eshte OK, por jo se do dua ta degjoj me shume se njehere.Po kjo,![]()
Leku shkon te lekuTani ja hudhem, 100 Mil $ do futen ne arkat e shtetit, dhe shume vende pune do hapen![]()
Fukarai trastë e shejtanit, është një shprehje popullore.Leku shkon te leku
I semuri shkon ne grop .. qeverriu qe duam![]()
Si ka mundesi qe skemi nje incerenator per te djegur plerat e koncertit?Fukarai trastë e shejtanit, është një shprehje popullore.
Është e thjeshtë; lekët e inceneratorëve janë vjedhur. Kanë shkuar ca njerëz në SPAK për këtë mesa më kujtohet.Si ka mundesi qe skemi nje incerenator per te djegur plerat e koncertit?
Me sa di une shqipatert pagujn taksen e plerave apo jo?
Ku po digjen plerat meqe ra llafi?Është e thjeshtë; lekët e inceneratorëve janë vjedhur. Kanë shkuar ca njerëz në SPAK për këtë mesa më kujtohet.
Çfarë paguan ti p.sh ?Ku po digjen plerat meqe ra llafi?
Pse paguajm 80k ne dit per dicka qe nuk ekziston
Dhe kujt ja paguajm?